![]() |
Nasıl Dinleyebilirim? atakan bey, anasayfada bi soruyu yanıtlarken demissinizki 2-3 günde bir yeni telki dinlemek daha verimli olur diye düsünüyorum, ben ilk hafta ego ve sucluluktan sonra direk hepsini ekledim ve yaklasık 10 telkin var listemde, ve bu sekilde dinleyeli de heralde 1-2 hafta oluyor, mutlaka böylede etkisini görmüsümdür ama sizin yazıyı okuyunca söyle düsündüm, acaba ego ve sucluluk listede kalarak yavas yavas arttırsam bundan sonra daha iyi olmazmı yoksa gecmis olsun, gec kaldık mı diyelim khkh56 |
Nasıl Dinleyebilirim? bir de ayrıca, ben klasik müzikli telkinlerin daha cok yararını gördüm, su sesinde sadece belli belirsiz bi rahatlama vardı 12389 acaba kisinin zevkine göre telkinlerin etkisi degisiyor olabilir mi farklı müzk tarzları için? 44 yada belki telkin kayıtlarında ritimler ses düzeyleri falan biraz farklı olmustur su sesiyle klasik müzik ararsında, olabilir mi? smiliyface |
Nasıl Dinleyebilirim? Müziklerin hepsinde ses seviyesi aynı.Su sesinde ise hatta biraz daha yüksek.Klasik müzik belki size daha çok hitap ettiği için beğenmiş olabilirsiniz. s456 |
Nasıl Dinleyebilirim? Devam edin bu şekilde iyi yapmişsiniz...Ben öylede olabilir diye önerdim.Ancak uzun süre bu şekilde dinlediyseniz etki etmiştir. |
Telkinlerde yaş sınırı nedir? Merhabalar Atakan bey; Geçenlerde telkinleri dinlemek için illa 18 yaş sınırının gerekmediğini belirtmiştiniz yanılmıyorsam.Benim merak ettiğim(tabi gerekli olan telkinler) mesela 8 yaşında bir çocuğa telkinler dinletilebilirmi? Veya en erken kaç yaşında çocuklar telkinleri dinleyebilir? dusun |
Nasıl Dinleyebilirim? Böyle bir yaş siniri var mi?Bir bakmak lazim?Ancak aslina bakarsaniz insan ne kadar erken kendine güvenirse o kadar iyi. Bazen bir söz kendinize güveninizi yitirmenize neden oluyor ve domino taşı gibi devam ediyor. Bunun tersi durumda yani kendinize güvenin sağlanması süreci olumluya çevirecektir. |
Nasıl Dinleyebilirim? Elbette Serhat; Az dinleyebiliyorsan süre biraz uzar.Ancak yinede etkileri hissedersin.Nasil istersen öyle hitap edebilirsin. |
Nasıl Dinleyebilirim? atakan bey bilgisayarda aynı telkin listesini winampa bsplayera media playera koysak aynı anda birden fazla telkin dinlemiş olsak telkinlerin etkisi artar mı yoka azalır mı |
Nasıl Dinleyebilirim? Atakan Bey telkinlerde klasik müzikte mesela sizin sesinizi müzik kesilince duyuyorduk.veya sesi cok acınca da duyuyorduk.ama su sesli telkinlerde sesi sonuna kadar açsamda duyulmuyor hiç bunun sebebi su sesinin sürekli olması mı? ayrıca yunus sesleri olan telkinler cok korkutuyordu.bu su sesli telkinler cok güzel.insana para su kadın sesi hoş gelirmiş derler ya.. |
Nasıl Dinleyebilirim? Su sesi sürekli olduğu için sesi duyamiyorsunuz.Ancak sesler algilanmaktadir.Bende su sesli telkinleri tercih ediyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:00 PM. |