Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/)
-   -   Nasıl Dinleyebilirim? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/2-nas305l-dinleyebilirim.html)

jaunty 21-11-2007 03:46 PM

Ynt: Nasıl Dinleyebilirim?

gecenlerde bu konularla ilgilenen kardeşim bana bunlari ne kadar sure dinleyecegiz diye sordu.
bende ihtiyac duydukca ömür boyu dedim.
haa etkisi kalici değil o zaman demez mi? kizgin1 ooo67
bu konular hakkinda bilincli olan biri nasil bole soyler diye sasirdiğimdan ooo67 ve dumur oldugumdan sadece hayir diyebildim.
dusun boyle dusunmesinin onun kilo verme konusunda endişesine bağliyorum.
zaten su an kilo verme scriptini dinliyor. smiliyface zamana biraktim yani acikcasi. dusun

gecesesi 27-11-2007 01:38 PM

simdi uyurken ben bunlari dinlesem sabah kalktigimda herhangi bir sorunla karşilaşabilmiyim yada gece uyurken dinlemek daha mi ii simdiden tşkler

shamanic 27-11-2007 01:42 PM

hayır hiç bir sorunla karşılaşmazsınız... ne zamn isterseniz ozaman dinleyin...

her saat mutlaka güzel etkiler eder.. önemli olan aksatmadan 24 saatlik dilimlerde dinlemek....

geceleyin bilinçaltımız daha az direnç gösterir.. yani uyku modunda ve uykudayken...
bunun için bu saatleride değerlendirmenizi öneririm... uykulusmile

sevgiler...
ttli3

gecesesi 27-11-2007 01:43 PM

saol shamanic kesin uygulayacagim

unintendedxp 07-03-2008 04:56 AM

Arkadaslar merhaba,
Bende araniza henuz daha dun katildim... Site icerisinde verilen bilgiler cok hosuma gitti. Bu siteye ulasmami da bir sekilde cekim yasasina bagliyorum. Once Sir diye bir kitap okudum ardindan, beynin gizli gucleri adli kitabi okudum. Bu kitaptaki bazi teknikleri kullanarak cok guzel sonuclar elde ettim, Kitabi siddetle herkese tavsiye ederim.
Neyse bu kitapda teta meditasyon seviyesine gecmek icin bir takim CD lerden faydalanabilecegimiz yaziyordu, ben bu CD leri arastirirken sitenize ulastim. Brainwave Generator adli bir programa da ulastim. Bu programda Deep meditasyon presetini dinledim ve gercekten teta seviyesinde meditasyona gecmeye basladim, Meditasyon bittikten sonra da insan kendini inanilmaz zinde hissediyor. Bunu da sizlerle paylasmak istedim.

Bu arada telkinlerinizi de mutlaka dinleyecegim, subliminal kayit konusunda cok seyler okudum, ve gercekliginden eminim. Evet diger arkadaslarin da belirttigi gibi bende sesleri duymadim, ise yarayacagini biliyorum ama, dedigim gibi beni bu siteye cekim yasasi yonlendirdi, bos bir sey olmadigindan eminim.

Bu yorumlarimdan sonra benim de bir sorum olacak. Ben isi dolayisiyla Yurtdisinda calisan bir arkadasinizim (Cin) gun icinde devamli onemli toplantilarim, gorusmelerim oluyor. Aralarda vakit buldukca dinlerim diye umit ediyorum ama kesik kesik... mesela bi 10-15 dakika dinlerim, sonra baska birisiyle bir seyler konusmam gerektiginden dinlemeyi kesmem gerekir. Eve geldigimde yatana kadar elimde olan zaman yaklasik 4-5 saat. Bu saatler cercevesinde kesintisiz dinleyebilirim. Gun icerisinde kesik kesik dinlememin bir etkisizligi olur mu? Ayrica ben uyku esnasina yuklenmek istiyorum... Gunde 8-10 saat limitimi uykuda doldurmamin herhangi bir sakincasi var midir? cevaplariniz icin simdiden cok tesekkurler.

Sadece guzel isler yapmak isteyen insanlari hep takdir etmisimdir, Bu siteyi kuran insanlar amaclarina bu dogrultuda devam ettikce her zaman benim gibi dusunen insanlarin takdirlerini toplayacaktir. alk78 alk78 alk78

Herkese mutluluklar dilerim.

hayalayaz 07-03-2008 10:20 AM

sevgili unintendedxp
önce hoşgeldin aramıza..
gündüzde dinle dediğin gibi..ne kadar çok dinlersen o kadar çok faydası olacaktır..ama ben gece uykuda dinlendiği zaman daha faydalı olduğuna inanıyorum..çünkü gece uyurken günlük problemlerimiz..senin yoğun işinin getirdiği ( sık sık toplantılara girdiğini yazmışsın) zihin dağınıklığı yok ve bilinçaltı tamamen açık oluyor..
saygılı sevgiler

unintendedxp 08-03-2008 12:42 PM

Tesekkurler gondermis oldugunuz cevap icin,
iki gundur dinlemekteyim muzikleri, sunu soylemeliyim ki cok guzel muzikler secilmis, gece uyurken dinledim hic rahatsiz etmiyor. Ayrica baska arkadaslarin yazdigi gibi sabah kalkamama gibi sorunlar la da karsilasmadim, bilmiyorum henuz ilk aksam oldugundan olabilir.

Ama bana da mantiken gece dinlenilmesi daha etkili olur gibi geliyor, gorusunuze takiliyorum.

en kisa zamanda gelismeleri de yazacagim umarim,

sevgiler, saygilar herkese...

hayalayaz 08-03-2008 05:09 PM

gelişmelerinizi merakla takip edicem..ama kendinize bir günlük açarsanız iyi olur, adresiniz belli olacağı için sizin yazdıklarınızı takip etmek eğer gerekirse naçizane öneriler yapmak kolay olur..aslına bakarsanız bende çok olumsuz etki yaşamadım..belkide iyileşmeye öylesine odaklandım ki umursamadım..üstünde durmazsanız hiç bir olumsuz etki yaşamayacağınızı düşünüyorum saygılı sevgiler

hava-hoş 20-03-2008 08:05 AM

selam ..ben listemi yazayım,,sakıncası var mıdır yada etkili midir aydınlatırsanız sevinirim....

zinde uyanma..1
toplıluk karsısında konuşma ..1
sosyal fobi..1
ertelem..1
depresyon dünde kaldı..1
başkalarının düşünceleri..1
egogüven..3
kendine güven..3
sosyallik artırıcı..3
suçluluk..3
sigara..2
koruma kalkanı..2
kilo verne..2

bu şekilde kaydeytim mp 3 e sırayla çalıyor ve bitince tekrar başa dönüyor.gece daha iyi dinliyorum ben ...gündüzde kulağımda oluyorbazen.....bu şekilde devam edeyim mi ... hepsinden azcıkta olsa aliim istiyorum ...özellikle ihtiyacım olanların sayısı fazkla yaptım...tek olanlarda yinede bulunsun desteklesin beni istiyorum....faydalımıdır..yoksa etkisi olmaz mı....acaba.

shamanic 20-03-2008 06:22 PM

havahoşcum..
yanılmıyorsam 3,5 ay kadar oldu sen telkinleri dinlemeye başlayalı..

1.grup :
ego
kendine güven..
suçluluk..

*********** buraya kadar sabit telkinler.. daima listende olmalı ..
ama suçluluğu arada bir çıkar listenden ve ihtiyacın olduğunu düşündükçe
yada hafta bir ayda bir gibi kendi arzu etttiğin rutinlerde ekle..

2.grup

zinde uyanma
ertelemeyi bırak..

***************** bunlarda kısa telkinler olduğu için seni yormaz ..

sosyal fobi... eğer sosyal fobili değilsen ki bu konudan bahsettiğini hatırlamıyorum dinlemene gerek yok..

depresyon dünde kaldı..
************ bariz olarak depresyon rahatsızlığın yok ise eger bunuda suçluluk telkini gibi dinlemeni öneririm..
sürekli dinlemene gerek yok..

3. grup

başkalarının düşünceleri..
topluluk karşısında konuşma..
koruma kalkanı..
sosyallik arttırıcı..

4.grup

sigara..
kilo..

15 günde bir telkin eklediğini düşünsem bile listen yinede çok kalabalık canım..
öncelikle hedef belirle.. ilk olarak hangi sorunlarınla baş etmek istiyorsun..
o konuda dinleme eğilimini arttır ve ona bağlı olarak diğer telkinleri ekle..

oyuncak trenleri düşün.. ilk başta çekici gücü olan yani birinci grup sabit telkinler var..
sonrasında ekleyeceğin her telkin diğerini destekleyrek hedefine daha kolay ulaşmanı
sağlayacak şekilde olsun...

sevgiler.. hismiley

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:52 AM.