Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/)
-   -   Genel Kullanım Rehberi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/1931-genel-kullanim-rehberi.html)

hayatimdegisti 06-12-2008 12:01 PM

Merhaba
Telkinleri farklı müziklerle karışık dinleyebilirsiniz.actionsmile
Dilerseniz gündüz karışık gece uyku için daha uygun olan doğa versiyonlarını dinleyiniz..
Paylaşımlarınızı bekliyoruz.
Alıntı:

kozbey Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 91015)
Herkese merhaba bende sitenizle dün tanıştım.ve dün gece telkinleri dinledim. Benim kafama takılan birşey var ilk olarak suçluluk ve ego ile başlayın demişsiniz ve bütün telkinlerin değişik müzk türleri var ve bende suçluluk ve ego için hepsini indirdim. Ancak mp3 playerime yüklediğimde bir suçluluk bir ego için telkin çalıyor veya karışık çalıyor bunun bir sakıncası olabilir mi?

Bir de mesela suçluluk için sadece bir, ego için sadece bir müzik türünü mü dinlemek lazım yoksa hepsini de değişik değişik dinleyebilirmiyiz?

Yanıtınız için şimdiden teşekkürler diliyorum ve yarınlarıma umutla bakabileceğimi umuyorum bu telkinler sayesinde.

nalmes 11-12-2008 01:10 AM

COK KIYMETLI YAPIMCILAR BENIM BIR KAC SORUM OLACAK. FAZLA VAKTIM OLMADIGINDAN BÜTÜN METINLERI INCELEYEMEDIM; BELKIDE CEVAPLARI VERILMISTIR.BU YÜZDEN SIMDIDEN ÖZÜR DILERIM
1- GECE MÜZIGI TAMAMEN SESSIZE ALIYORUM CÜNKÜ HEM UYUYAMIYORUM HEMDE ESIM RAHATSIZ OLUR, FAYDASI OLUR MU?
2- COCUKLARIN DA DINLEMESINDE SORUN VAR MI?
3- UZUN SÜRE UYGULAYIPTA MEMNUNIYETINI IFADE EDEN MESAJLARA RASTLAMADIM (BELKIDE TAMAMINI OKUYAMADIGIMDAN OLABILIR) SIZIN BU KONUDA DENEYIMINIZ VAR MI?
4 - YAKLASIK OLARAK NE KADAR ZAMAN DEVAM ETMELIYIZ?
SIMDIDEN TESEKKÜR EDER BASARILAR DILERIM

hayatimdegisti 11-12-2008 01:21 AM

Alıntı:

nalmes Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 91389)
COK KIYMETLI YAPIMCILAR BENIM BIR KAC SORUM OLACAK. FAZLA VAKTIM OLMADIGINDAN BÜTÜN METINLERI INCELEYEMEDIM; BELKIDE CEVAPLARI VERILMISTIR.BU YÜZDEN SIMDIDEN ÖZÜR DILERIM
1- GECE MÜZIGI TAMAMEN SESSIZE ALIYORUM CÜNKÜ HEM UYUYAMIYORUM HEMDE ESIM RAHATSIZ OLUR, FAYDASI OLUR MU?
2- COCUKLARIN DA DINLEMESINDE SORUN VAR MI?
3- UZUN SÜRE UYGULAYIPTA MEMNUNIYETINI IFADE EDEN MESAJLARA RASTLAMADIM (BELKIDE TAMAMINI OKUYAMADIGIMDAN OLABILIR) SIZIN BU KONUDA DENEYIMINIZ VAR MI?
4 - YAKLASIK OLARAK NE KADAR ZAMAN DEVAM ETMELIYIZ?
SIMDIDEN TESEKKÜR EDER BASARILAR DILERIM

Merhaba
Gece müziği rahatsız etmeyecek şekilde kısık dinleyebilirsiniz.Tamamen sessize almaktan kastınız eğer bu ise etkili olacaktır.Yok tamamen kısılırsa etkili olmaz tabii ki
Çocuklar içinde özgüven için faydalıdır yanlız sigara bırakma depresyon gibi telkinleri dinletmeyiniz.
Uzun süre dinleyip toplantılarımıza katılan kişiler oluyor.Böyle uzun süreli fayda gören bir çok kişi vardır.
Kişiye göre dinleme süresi değişir.Önemli olan kişinin olumlu düşünmeyi alışkanlık haline getirmesidir.Eğer olumlu düşünceyi içselleştirirseniz bir kaç ay dineyebilirsiniz daha sonra haftada bir iki kez tekrar edebilirsiniz.

Forumda büyük harfle yazmamanızı rica ediyoruz... actionsmile
Teşekkürler..

vova 14-12-2008 05:25 PM

slmlar
yaklasik 1 haftadir telkinleri dinliyorum.
fakat kulaklik kullanmiyorum bilgisayarimdan sesi acarak uyurken dinliyorum.
kulaklik kullanmak sartmi.tskurler

yeni bir hayat 15-12-2008 02:41 AM

Alıntı:

vova Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 91720)
slmlar
yaklasik 1 haftadir telkinleri dinliyorum.
fakat kulaklik kullanmiyorum bilgisayarimdan sesi acarak uyurken dinliyorum.
kulaklik kullanmak sartmi.tskurler

Kulaklık kullanmak şart değildir.uyguladığınız yöntem de etkilidir..Sürekli dinlemeniz önemlidir..

Sevgiler..actionsmile

tibey 24-12-2008 03:27 PM

bu siteyı yeni keşfettim sanırım benim iç kı keşifleride buradan yapabileceğim emeği geçen herkese tşkr ederim sağoluuun

BaskaBirHayat 25-12-2008 01:43 AM

Sinav heycani telkinini sadece sinava girecegimizde dönemlerde mi yoksa çok daha önceden mi baslamamiz gerekio?

shamanic 25-12-2008 11:36 AM

zamanınız varsa önceden başlamanız iyi olur..

telkinlerin tekrarlanması önemli olduğu için sınavdan çok daha önce dinleyenlerde daha kolay ilerleme olabilir.. zamana karşı oluşan stresten uzak oldukları için.. yanı sıra kendine güven ego telkinlerinide dinleyin..
actionsmile
sevgiler..

zerrince 28-12-2008 01:02 PM

2 telkini bir arada dinleyebilir miyiz??

hayatimdegisti 28-12-2008 01:03 PM

2 telkini sira ile dinleyebilirsiniz.Ancak aynı anda dinlemekten kasıt eş zamanlı ise yani media player'da birini winamp'de birini açıp dinlemk ise bu şekilde dinlemeyiniz.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:47 AM.