Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/)
-   -   Genel Kullanım Rehberi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/1931-genel-kullanim-rehberi.html)

n3c0 22-11-2008 11:23 PM

Ynt: Genel Kullanım Rehberi

çok teşekkürler anında cvp geleceğini hiç tahmin etmiyordum blissy
kaç gündür işten dolayı çok yorgunum bunu dinledim ve uyku bastırdı ben normaldede uyurken kral tv yi açarım öyle yatarım müzikle uyumak çok güzel birşey hpm1
afedersiniz bir sorum daha olucak?
ney sesinin arasında durduğunda falan sesler konuşmalar duyuyorum bu ne oluyo muzik sorunlu olduğundanmı yoksa bilerek yapılan birşeymi açıklamasını yaparmısınız dusun
tşkler 25889

Belgin ∞ 22-11-2008 11:35 PM

Ynt: Genel Kullanım Rehberi

O duyduğunuz sesler Atakan Bey'in sesi ttli3 Müziklerin altında ritimli okumayla okunan telkinler mevcut.Aralarda ses yükseldiği için onu duyuyorsunuz.Ama tavsiyemiz sesi çok fazla açmamanızdır.

yasal06 30-11-2008 06:13 PM

merhaba ben de siteye yeni üye oldum. önce depresyon dünde kaldı ile başlamıştım ama sonra dediğiniz gibi ego ve suçluluğu dinlemeye başladım. ilk bir hafta bu şekilde dinledikten sonra depresyonu ekleyeceğim. fakat benim birşey dikkatimi çekti, telkinlerin içeriklerini de sitede vermişsiniz. dinlerken okumamız mı gerekiyor?? ya da dinlemediğimiz zamanlarda okumakta bi sakınca var mı? şimdiden teşekkürler, emeğiniz için de teşekkürler..

Belgin ∞ 30-11-2008 07:23 PM

Merhaba Yasal06.Öncelikle yanımıza hoşgeldiniz.

Telkinlerin içerikleri sadece ne telkini aldığınızı bilmeniz açısından verilmiştir.Bilgi sahibi olmak açısından bir kez okuyabilirsiniz.Ama devamlı okumanız gerekmiyor.

Dinlemediğiniz zamanlada okumanızda bir sakınca yok elbet ama,dinlemek kadar fayda saglayacağını sanmıyorum.

kayrasu 01-12-2008 12:59 PM

tekrar hepinize merhaba çok ilginç ama neden bilmem ailemden birileri gibi hissediyorum artık sizi :) bugun 8 gün oldu ego ve suçluluk telkinlerimde ve inanın kendimi çok iyi hissediyorum ve tekrar tekrar burda emegi geçen tüm insanlara çok ama çok teşekkürediyorum Rabbim hepinizden razı olsun:) suan kendine güvenide ekledim listeme ama bişeyde karar veremedim yardımcı olursanız çok sevinirim ben pek toplumda konuşamayan veya sosyal çevre pek edinemiyen biriyim:( yaşım 37 bundan sonrada ne kadar başarılı olabilirim bu konuda bilemiyorum ama :) bu listeme ayrıca bu problemime katkıda bulunması için ne dinlememi önerirsiniz sosyallik arttırıcı , topluluk karşısında konuşma ve sosyal fobi var ama hangisi bana daha çok yarar saglar suan bilemedim şimdiden çok teşekkürederim verdiginiz bilgiye

yeni bir hayat 01-12-2008 04:46 PM

Merhaba kayrasu,

Ego güç. ve kendine güvenle birlikte sosyallik artırıcı ile topluluk önünde konuşma telkinlerini dinleyebilirsin.. Sos.artrıcı yı bir hafta dinledikten sonra sosyal fobiyi de eklersin..Listeyi bir anda kalabalıklaştırmaktansa telkinleri belli aralıklarla eklemek daha faydalı...Aşağıdaki linki incelemende fayda var..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ilirim-14.html

Farkındalıklarının artması dileklerimle..

Sevgiler...kiss3

exceed 05-12-2008 12:42 AM

acaba anlamışmıyım???

üstad merhaba..

oldukça yeniyim ayın 3ünden beri sizlerin arasındayım..
yeni başlayanlar için suçluluk ve ego telkinleri öneriliyor ama bunlaarın yanına bir 3.yü 4.yü eklesek çokmu erken olur??uyurken ego+suçluluk+zinde uyanmayı dinliyorum..gün içinde ise ego+kendine güven+suçluluk 3lsünü dinliyorum..bu sizce doğru olarak yorumlanabilirmi??

yeni bir hayat 05-12-2008 01:13 AM

Alıntı:

exceed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 90901)
üstad merhaba..

oldukça yeniyim ayın 3ünden beri sizlerin arasındayım..
yeni başlayanlar için suçluluk ve ego telkinleri öneriliyor ama bunlaarın yanına bir 3.yü 4.yü eklesek çokmu erken olur??uyurken ego+suçluluk+zinde uyanmayı dinliyorum..gün içinde ise ego+kendine güven+suçluluk 3lsünü dinliyorum..bu sizce doğru olarak yorumlanabilirmi??

Merhaba exceed;t678

Öncelikle aramıza hoşgeldin..vien1

Belirttiğiniz gibi telkinleri dinlemeye ego ve suçluluk ile başlıyoruz..10-15 günlük dinlemeden sonra diğer telkinleri belli aralıklarla listemize ekliyoruz..

Listen güzel, bu şekilde de dinleyebilirsin...Önemli olan süreklilik...

Sonuçları bizlerle paylaşırsan seviniriz..

Sevgiler...actionsmile

shamanic 05-12-2008 02:51 PM

merhabalar..

zinde uynama ve ertelemeyi bırak telkinleri kısa ve eyleme geçirici özelliklerindne dolayı diğer telkinleri tamamlayıcı etkiye sahip.. super

bunun için ilk günlerden itibaren dinlenilebilir.. music45

sevgiler.. actionsmile

kozbey 06-12-2008 11:55 AM

Herkese merhaba bende sitenizle dün tanıştım.ve dün gece telkinleri dinledim. Benim kafama takılan birşey var ilk olarak suçluluk ve ego ile başlayın demişsiniz ve bütün telkinlerin değişik müzk türleri var ve bende suçluluk ve ego için hepsini indirdim. Ancak mp3 playerime yüklediğimde bir suçluluk bir ego için telkin çalıyor veya karışık çalıyor bunun bir sakıncası olabilir mi?

Bir de mesela suçluluk için sadece bir, ego için sadece bir müzik türünü mü dinlemek lazım yoksa hepsini de değişik değişik dinleyebilirmiyiz?

Yanıtınız için şimdiden teşekkürler diliyorum ve yarınlarıma umutla bakabileceğimi umuyorum bu telkinler sayesinde.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:13 PM.