Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/)
-   -   Genel Kullanım Rehberi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/1931-genel-kullanim-rehberi.html)

turkvezir 19-01-2009 02:02 PM

1 haftadır ego güçlendiricyi dinledim acaba kendine güven telkininemi geçsem yoksa ego güçlendiriciye mi devam etsem hangisi içerik olarak daha iyi acaba?

suzzy 19-01-2009 03:50 PM

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

yukarıda vermiş olduğum linki araştırabilirsiniz...

genelde ilk üç telkini dönüşümlü dinlemenizi öneriyoruz...ego güven ve suçluluk telkinleri...

daha sonra eklemek istediğiniz telkini listenize ekleyebilirsiniz...

sevgiler...actionsmile

clair audio 25-01-2009 02:03 AM

merabalar herkese;
Atakan bey ritmotrans tekniğini doğru kullanmak adına bi soru takıldı kafama..ben bilgisayar basında sürekli müzik dinlemeyi severim..bu yüzden bi yandan sevdiğim şarkıları dinlerken bi yandan da telkinlerin doğa versiyonlarını dinlemeye karar verdm..dinlediğim şarkının sesini açınca su sesi duyulmamaya başlıyo,ama aslında dinlediğim şarkıyı açmasam sesi duyulacak kadar açık..bu durumda da telkinleri algılayabilir miyim?

hayatimdegisti 25-01-2009 02:11 AM

Alıntı:

clair audio Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 307508)
merabalar herkese;
Atakan bey ritmotrans tekniğini doğru kullanmak adına bi soru takıldı kafama..ben bilgisayar basında sürekli müzik dinlemeyi severim..bu yüzden bi yandan sevdiğim şarkıları dinlerken bi yandan da telkinlerin doğa versiyonlarını dinlemeye karar verdm..dinlediğim şarkının sesini açınca su sesi duyulmamaya başlıyo,ama aslında dinlediğim şarkıyı açmasam sesi duyulacak kadar açık..bu durumda da telkinleri algılayabilir miyim?

Yine de algilayabilirsiniz.Ama en iyisi rahatsiz etmeyecek şekilde de olsa hafiften su sesi duyulmasi..
Dinlediğiniz müziği açın ama su sesi de bir miktar da olsa gelsin..

actionsmile

clair audio 25-01-2009 04:07 PM

çok çabuk cevapladığınız için çook teşekkürler..
ayrıca böyle bi siteyle bize bu telkinleri sağlamanız açısından teşekkürü borç bilirim..t678

hakikat1990 01-02-2009 12:29 PM

umarım herşey çok güzel olur

gwen1818 11-02-2009 07:47 PM

Selamlar, öncelikle böyle yararlı bir misyon üstlendiğiniz için teşekkür ederim. 2 gündür sitenizi didik didik ettim ama kafama takılan iki konunun cevabını bulamadım. Şimdi ana sayfada yer alan telkin başlıklarının (ego güçlendirici, kendine güven vs.) bir kaç türde müzik formatı yayınlanmış; new age, sanat müziği, doğa-su sesi, ney ve klasik müzik. Sorum şu: sizin böyle aynı telkin konuları için farklı müzik seçenekleri sunmanız kişinin hoşlandığı müzik tarzını seçmesi için mi, yoksa her müziğinde ayrı işlevi var mı? aynı telkin konusunun farklı müzik türlerini dinlesek bir sakıncası var mı?
Diğer sorum: Genelde ego ve suçluluk arttırma telkinlerine öncelik veriyorsunuz. her ikisini aynı anda nasıl dinleyebiliriz? şöyle ki günlük 7-8 sa. dinleme süresini ikiye paylaştırarak mı yoksa karışık mı? bu iki konuda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Muhtemelen benim sorularımın da cevabı verilmiştir ama istediğim cevapları bulamadım. Saygılarımla...O0

dem dem 11-02-2009 08:28 PM

merhaba bişey sorabilirmiyim sadece merak ettiğimden soruyorum..mesela ego güven güçlendirici,kendine güven vb.telkinleri insan dinledikçe ben merkezli,bencil olmaz mı aydınlatırsanız sevinirim..dusun2

yeni bir hayat 11-02-2009 09:46 PM

Alıntı:

dem dem Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 309203)
merhaba bişey sorabilirmiyim sadece merak ettiğimden soruyorum..mesela ego güven güçlendirici,kendine güven vb.telkinleri insan dinledikçe ben merkezli,bencil olmaz mı aydınlatırsanız sevinirim..dusun2

Merhabalar dem dem;

Aşağıdaki konuyu incelemeni öneririm..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...in-anlami.html

gwen1818 11-02-2009 10:20 PM

niye kimse cevap yazmıyor

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:53 PM.