![]() |
Alıntı:
Alıntı:
Mesajını ilk etapta farkedememişim,bunun için özür dilerim.. Öncelikle aramıza hoşgeldinvien1 Farklı müzik tarzları olması kişinin kendi zevkine göre seçim yapması için.. Hepsinde de içerik aynı.Aynı telkini dinlerken, tüm müzik çeşitlerinde aynı içeriği duyuyorsun.. İstersen hepsini sırayla da dinlersin..Ve ya sevdiğini tercih edebilirsin. Ego ve suçluluk tekinlerini dinlerken 1 ego+1suçluluk veya 2 ego + 2 suçluluk telkinini sırayla dinleyebilirsin..Bu iki telkini günlük 7-8- saat süreyle dinlemende fayda var.. Sonuçlarını da bizimle paylaşırsan seviniriz.. Sevgiler..actionsmile |
Herkese merhabalar telkinleri 6 gündür dinliyorum ve etkisini görmeye başladığımı hissediyorum. İçtiğim suyun ve su içme isteğimin tarifi yok. Benim sormak istediğim soru şu acaba bu telkinler için bir yaş kısıtlaması var mı yani 12-13 yaşındaki birileri de ya da 3 yaşındakiler dinleyebilir mi. dusun2Şimdi yuh diyebilirsiniz bana oncacık çocuğa dinletilir mi bad45diye işte o amaçla soruyorum ya bende. sung66Herkese güzel dinlenceler |
Merhabalar. Telkinlerde hiç bir yaş kısıtlaması yok. Ego ve kendine güven telkinlerini çocuklarınıza gönül rahatlığıyla dinletebilirsiniz, kaç yaşlarında olurlarsa olsunlar. Ancak suçluluk duygusu telkinini elinizden geldiğince dinletmemeye çalışın. Herhangi bir zararı olmaz ama yine de bu şekilde yapmakta fayda var. Keyifli dinlemeler dinlerim. Sevgiler. |
merhaba cipralex hastalık sözleri içeren, depresyon, sosyal fobi, sigarayı bırakma telkinlerinin dışındakileri çocuklar da dinleyebilirler. bununla ilgili sevgili shamanic'in daha önce yazdığı mesajları okursanız daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/6146-telkinlerin-cocuklara-herhangi-olumsuz-etkisi-olabilir-mi.html sevgiler |
redflowers aynı anda cevap yazmışız y789 |
Ayy süper ailecek telkinleneceğiz. Çok ama çok teşekkür ediyorum hepinize. |
sınıfımda öğrencilerme görsel sanatlardersinde resim yaparkende beraber dinleyebilir miyim |
... telkinleri 1 aydır aralıksız dinliyorum.10 gün ego ve suçluluğu dinledim sonra ego ve suçlulukla beraber kendine güven ve başkalarının düşüncelerini önemsememeyi 2 hafta dinledim.sadece gece 8 saat dinliyorum. sormak istediğim şu dinlemek istediğim 7 telkin var bunları 2 gruba ayırdım. ilk gün ego,kendine güven,ertelemeyi bırak peşpeşe gelicek şekilde sürekli dönücek. ertesi gün topluluk karşısında konuşma,sosyal fobi,sosyallik arttırıcı,başkalarının düşüncelerini önemsememe bigün bi grup ertesi gün diğer grup hep bu şekilde dinlesem olur mudusun2 suçluluğu da 2-3 günde bir gündüzleri 2-3 saat dinlemek istiyorum |
merhaba niye bu telkinler normal şarkılara eklenmiyor mesela bi ahmet kaya parçasına veya herhangi bi parçaya.daha zevkli olur.teşekürler |
merhaba meragir telif sorunu olmayan müzikler kullanılıyor.. ama bir yanda telkinleri dinlerken bir yandan da istediğiniz müziği dinleyebilirsiniz. telkinler winamp, istediğiniz müzik media playerden gibi.. sevgiler actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:52 PM. |