![]() |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Alıntı:
Her telkinin içeriği,kendi bölümünde yüklediğimiz mp3lerin alt konu başlığındadır..İşte birkaç örnek: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ve-yazari.html http://www.hayatimdegisti.com/forum/...in-vardir.html http://www.hayatimdegisti.com/forum/...i-icerigi.html Eğer telkin içerikleri konusunu göremiyorsanız,altta "Gösteriliş Ayarları"ndan "7 günlük" yazıyorsa "Başlangıçtan beri" olarak değiştiriniz.. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Nasıl Dinlenmeli Telkinleri dinlerken müziğin sesini çok açmaya gerek yoktur. Müziğin sesini duymanız kâfidir. Müziğin sesini çok açılması ile etkinin artması arasında bir orantı yoktur. Telkinler dinlenirken başka işlerle uğraşılabilir; TV izleyebilir, kitap okuyabilir, çalışabilir, başka müzik dinleyebilir, kısacası her türlü günlük aktivenizi yapabilirsiniz. Hatta uyurken bile dinleyebilirsiniz (sizi rahatsız etmeyen bir müzik türü ve ses düzeyi ile). Baksa bir telkin sitesinde yukaridaki uygulamanin tam tersi yani telkiner dinlenirken asla bask abirsey yapilmamasi gerektigi , konsantre olarak sadece telkin cd'sinin dinlenmeis gerektigi yaziyordu. Kafama takildi! Rica etsem bu konuda bilimsel bir kac bilgi ve kaynak ile acabilir misiniz? Tesekkur ederim |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Sitenizle bugün tanıştım. Öncelikle sizi tebrik ediyorum. Ben de bugünden itibaren denemeye başlayacağım. İlk olarak dediğiniz gibi suçluluk ve ego ile ilgili olanları dinleyeceğim. daha sonra diğer konuları teker teker ekleyeceğim.fakat bir sorum olacak: bir konu eklediğimde mevcut olan başka birini çıkarmam gerekiyor mu, yoksa varolanların üstüne mi eklemem gerekiyor? şimdiden çok teşekkürler, hayırlı günler, hayırlı Ramazanlar. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi merhabalar sevgili ayşenur...hoşgeldiniz yanımıza... evet öncelikle ego güven ve suçluluk telkinlerini dinliyorsunuz... yaklaşık bir hafta 10 gün boyunca günde 7-8 saat...krzm67 daha sonra bu listeye farklı telkinler ekleyebilirsiniz...music45 takıldığınız yerlerde yardımcı oluruz....güzel paylaşımlar dileriz... sevgiler...actionsmile |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi sevgili shamanıc vasko'nun incelemesi için yazdığın sitelere ben giriş yapamadım .. neden acaba? |
Cevap: Ynt: Genel Kullanım Rehberi Alıntı:
|
Cevap: Genel Kullanım Rehberi bu konu zaten rehber bölümü içinde yer alıyor "Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız" başlıklı bölüm sevgili arkadaşım merak ettiğiniz konular varsa bu bölüm içinde yeterince bilgi bulacağınızı düşünüyorum :)) |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi merhabalar .. arztrkm okumuş olduğun mesajlardaki linkler yaklaşık 2 yıl öncesine ait.. forumumuz vbulletine geçmeden önce kullandığımız forum formatına ait olduğu için o linkler geçersiz oldu.. 12389 ben de hangi mesajlar için link vermiş olduğumu hatırlayamıyorum dusun2 rehber bölüm için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.. Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri sevgiler.. actionsmile |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi :) ben de rehber bölümünde olduğumu düşünmüştüm ama o yazıyı okuyunca kafam karıştı. tamam. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi merhaba sucluluk ve ego ıle baslıyoruz verılen saat suerlerı dahılınde. toplam saatı doldurmadan dıgerlerıne gecmememmızı onermıssınız yanı kılo vemre ıcın mın sucluluk ve ego bıtırılmelı yanı2 hafta sonra kılo vermeye gecmelı gun ıcınde calısırken yemek yerken uyurken aktıfken yururken her sekılde sucluluk ve egoyu dınlemelı o halde dogru muyum.. sıtede yenıyım ve yol cızmeye calsııyorum benı yonlendırebılırsenız mutlu olucam tesekkkurler... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:53 PM. |