![]() |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Su sesiyle birlikte kuş sesleri harika :) BEn doğa seslerini o kadar çok seviyorum ki Natura sound therapy'yi bulduğumda çok sevinmiştim. Su sesli telkinler bazen tek başına sıkıcı gelince bu programdan kuş sesi vs. de açıyorum beraber dinliyorum. Tavsiye ederim:) Mutluluk telkinini yeni ekledim listeye. Etkiler görülünce paylaşırım:) |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Teşekkür ederim sanırım bunu bir denesem hiç fena olmayacak. :)) Aslında küçük şeylerden mutlu olabilmek gibi bir sanata sahibim ama anlamsız mutsuzlukla karşılaşma durumunu da sık yaşıyorum. |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü linkte bir sorunmu var 5,5 mg iniyor rardan çıkmıyor bozuk yazıyor |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü En kısa sürede tekrar ekleyelim. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Nasıl sorun var anlayamadım. Ben şu anda indiriyorum bu telkini ve şu anda bilgisayarıma iniyor..Acaba ben yanlış bişeymi indiriyorum. Bende sorun olmadı indirirken.. Yazmışken görüşlerimide yazayım; Ne zamandır böyle bi telkin arıyodum siteyi o kadar dolaşmama rağmen gözümden kaçmış.Şu an gördüm ve inanılmaz mutlu oldum yorumları okuyunca dahada mutlu oldum çünkü herkese yararı olmuş..Şu an indiriyorum ve hemen dinlemeye başlıyacağım.. Bu telkinleri bizlere sundugu için Atakan bey'e minnettarız.Gerçekten söz ile ne kadar teşekkür etsek az olacak biliyorum ama ondan Allah razı olsun tekrar ) Sonuçları dinleyince tekrar yazıcam.Ki herkez dinleyip yararlansın diye :) |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Arkadaşlar sitede yeniyim birsey sorucam 'beni affet senden özür dileyen 10 kişi var' yazılarının anlamı nedir. |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Ben birkaç gündür dinliyorum, eskidende biraz dinlemiştim galiba, etkilerini göremedim , acaba birde telkini okumsam, etkilerini görebilir miyim?.. |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Dilerseniz okuyabilirsiniz elbette. Ancak sürekli okunması zaman zaman üyelerimizde direnç de yaratabiliyor. Sevgiler. |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü indiremiyorum yaaa ,yardımcı olurmusunuz |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü teşekkür ederim indirdim hemen dinlemeye başladım :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:25 PM. |