Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk Telkini (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-telkini/)
-   -   Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-telkini/388280-hediye-nasil-mutlu-olunur-mp3u.html)

gamzedilan 24-10-2011 09:39 PM

Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü

daha önce 3 hafta suçluluk ve ego güçlendirici telkinlerini dinlemiştim ama üstünden 2 ay geçti. Şimdi sadece listemde mutluluk telkini var

sweeet 24-10-2011 11:01 PM

15 gün pes etmek için erken bir süreç koruma kalkanı ile mutluluk veya ego+mutluluk veya ego+mutluluk+koruma kalkanı dinleyin. En az kendinize 21 gün verin bazen 1 ay da sürebilir etki görmek. Ayrıca günde 20 saat dinlemeyi de abartılı buluyorum. günde 7-8 saat yeterli. Geri kalan zamanda dinlediklerinizi beyinde anlamlandırmak ve sindirmek için gerekli bence.

gamzedilan 24-10-2011 11:13 PM

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Sanırım fazla acele ettim mutlu olmak için .Söylediklerinizi uygulayacağım. Tekrar teşekkür ederim

kutayhun 06-11-2011 09:54 PM

her telkine mutluluk telkini ekli diye biliyordum... bu bilgi yanlış mı acaba

kutayhun 10-11-2011 02:32 AM

bence şöyle bir liste oluştur.. mutluluk ego kendine güven başkalarının düşüncelerini önemseme.. bunları 1 ay dinle.....ondan sonra eminim etki eder....

AYIŞIĞI 16-11-2011 04:00 PM

Atakan bey mutluluk telkinini indirdim fakat sesi diğerlerinden farklı,cızırtılı bir ses var.doğa sesi net gelmiyor.normali böyle mi aaba.

AYIŞIĞI 16-11-2011 04:05 PM

atakan bey; mutluluk telkinini indirdim ama sesi diğerlerinden farklı.doğa sesinden çok cızırtılı bir ses geliyor.normal mi bu ses acaba .

juger 16-11-2011 04:11 PM

O ses telkinlerin sesi olabilir. Müziğin sesini çok fazla açmayınız. Müziği duyabilecek seviyede açarsanız yeterlidir :)

AYIŞIĞI 18-11-2011 10:35 AM

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811447)
O ses telkinlerin sesi olabilir. Müziğin sesini çok fazla açmayınız. Müziği duyabilecek seviyede açarsanız yeterlidir :)

sevgili juger;
zaten çok açamıyorum .rahatsız edici geldi sesi.sanki çok hızlı ve güçlü akan şelalenin içindeymişim gibi ya da çekmeyen radyo frekansının kulağı tırmalayan cızırtı sesi gibi.

bana normal gelmedi müziğin sesi.yan etki ya da ters etki yapmasın da:):)y789y789

sweeet 18-11-2011 09:52 PM

Cızırtının hoporlör veya kulaklıktan kaynaklanmadığına emin olun.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:59 PM.