![]() |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü indirdim bakalım değişiklik olacakmı gelişme olursa mutlaka yazarım arkadaşlar |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü ya bdn mutluluk telkininin cizirtili olanini indirdim.ama doga versiyonunu indiremdim.desteklenmeyen dosya diyor.telkinmp3 sitesindede goremedim.doga mutluluk telkinini |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Alıntı:
o hatayı indikten sonra aldı iseniz winrar programı yokluğundan telkinmp3.com da yok evet,bende göremedim buradan ulaşabilir isteyenler Mutluluk - Upload.gen.tr |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Program çalışmadı ben de bunları not edip okusam aynı etkiyi yaparmı? |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Bence okumak ancak olumlamaların yaptığı etkiyi yapar. Hiç etkisi olmaz diyemeyiz tabi ki olur ama bilinçaltı mesajları daha etkili. Bilinçaltımız dıştan gelen mesajlara karşı daha az direnç gösteriyor. Hele de o konu da değişmesi gereken ve değişmemesi için farkında olmadan inat ettiğimiz düşüncelerimiz varsa dıştan dinlemek bu olumlamaları hiç hoş olmayacaktır. Hatta bazıları bunları değil söylemek duymaya bile tahammül edemeyebilir ki olumlamalarda inanarak söylemek de önemlidir. Bu başlığa ve yorumlara da göz atarsanız anlarsınız ve sorunuza daha iyi bir cevap olabilir. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...li-oluyor.html Mutlu günler... |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü http://www.hayatimdegisti.com/Mutluluk.rar Bu adresten tekrar indirmeyi deneyebilirsiniz sorunsuz iniyor. |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Sweet açıldı fakat cızırtı gibi bir şey var normali bu şekil mi ? Bu sesi dinlerken mi yazan olumlamaları dinleyeceğiz Teşekkür ederim |
|
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Merhabalar ; Ben mutluluk telkinini 14 gün önce indirdim ve günde 20 saat dinledim. Sanırım henüz pek bir etkisini göremedim. Sizce pes etmeli miyim? Dinlemeye devam mı edeyim? |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:10 AM. |