![]() |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü merhaba atakan bey arkadaşlar bende uzun süredir siteye üyeyim fakat bir türlü tam olarak yogunlaşıp siteden faydalanamadım bende ki sorunlara gelince eskiden kalma ailevi sorunlar bir türlü geçmişimde ve şimdi de bana yapılan haksızlıklar ve hep bir huzursuzluk halı var bende ve gelecek kaygısı bundan dolayı diye düşünüyorum hayatım da maddi sorunlar bitmiyor bu içimdeki huzursuzlugu bir türlu yenemedim dün akşamdan beri ego ve suçluluk cd telefonuma kayıt ettim ve gece yatarken dinledim bircok rüya gördüm normalde pek rüya görmem bu gün de mutlulugu indirdim ve dinliyorum bana tavsiye ediceniz başka ne varsa uygulamaya hazırım cünki artık gercekten yoruldum içten içe hasaplaşmalarımdan ve kaygılarım dan |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü çok teşekkürler |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Tekrar Tekrar soruyorum ve umarim bu sefer bilen biri tatmin edici bir cevap verebilir =) ilk sayfadaki link'in cizirtili/radyo frekansi gibi ses cikaran Mutluluk telkininde sorunmu var?? Yoksa telkin müzigi o sekildemi tasarlanmis??? Tesekkür ederim =) |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Alıntı:
herhangi bir bozukluk yok papatya aynen dediğin gibi o şekilde tasarlandı. hepimiz aynı şeyi düşündük başta =) |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü çoookk teşekkürler.. |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Tesekkürler stnzmRetra =) |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Sessiz versiyonunu indirmek istediğimde başka bir site açılıyor yardımcı olur musunuz? |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü ama burdaki linkler artık çalışmıyor? |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü Bu Mutluluk Telkininin içeriği ile diğer Telkinlerin içerisinde sabit olarak bulunan Mutluluk telkininin içerği aynımı acaba? |
Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü ya neden ben indiremiyorum:(:(:(:( |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:57 AM. |