Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk Telkini (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-telkini/)
-   -   Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-telkini/388280-hediye-nasil-mutlu-olunur-mp3u.html)

pancakes 14-10-2009 12:01 AM

Cevap: Hediye Nasıl Mutlu Olunur Mp3'ü

Acaba indirdiğimiz kayıttaki telkin içeriğini tamamı ile paylaşmanız mümkün mü Atakan bey?

sevgili 14-10-2009 12:31 AM

atakan beye binlerce kez teşekkür etsem yine de az gelir.mutluluk telkinini dinlediigmden buyana mutluluktan ayaklarım yere basmıyor.hergün farklı bir mucizeyle karşılaşıyorum ve inanarak dinlemenizi tavsiye ederim.sizleri sevgiyle kucaklaıyorum.

dodotanya 14-10-2009 10:25 AM

ben programı hala açamadım masa üstüne indiriyorum ama açılmıyor web yardımı alın falan çıkıyo :S

doris 14-10-2009 11:07 AM

Her sabah bu telkinle güne merhaba diyeceğim..Atakan Bey'e ne kadar teşekkür etsem az :))

pancakes 14-10-2009 06:31 PM

Ben bu telkini ilk defa dün gördüm, indirdim ve dinledim. Sonra yattım. Rüyamda geçmişle ilgili bir sürü şey gördüm. çok karışıktı,tam olarak hepsini hatılamıyorum ama; bir sürü insan(geçmişimde ve/veya şu anda hala hayatımda olan) gibi, karışık bir sürü rüya.
Uzun zamandırda bilinç altı temizliği yapmayı düşündüğüm için ona yordum. Acaba bu telkinin bilinç altı temizliğine etkisi oluyor mu?

dodotanya 14-10-2009 07:10 PM

Alıntı:

sevgili Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528899)
atakan beye binlerce kez teşekkür etsem yine de az gelir.mutluluk telkinini dinlediigmden buyana mutluluktan ayaklarım yere basmıyor.hergün farklı bir mucizeyle karşılaşıyorum ve inanarak dinlemenizi tavsiye ederim.sizleri sevgiyle kucaklaıyorum.

ŞU AN İTİBARİYLE BAŞLAMIŞ BULUNUYORUM :D UMARIM SEVGİLİ'NİN DEDİĞİ GİBİ BENİMDE BİR İKİ GÜN İÇİNDE AYAKLARIM YERE BASMAZ DEĞİŞİMİ BURDA PAYLAŞACAĞIM:)

hayatimdegisti 14-10-2009 08:02 PM

Alıntı:

pancakes Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528895)
Acaba indirdiğimiz kayıttaki telkin içeriğini tamamı ile paylaşmanız mümkün mü Atakan bey?

Telkin de ayrıca bizim daha önce kullandığımız telkinlerde bulunmaktadır.Yani iki mutluluk telkini ard arda..
Alıntı:

sevgili Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528899)

Ne güzel gelişmeler bunlar.İnanma konusunda şunu söyleyebilirim asıl amacımız inanmadan etkisini sağlamaktır.İnanmasınız da düzenli dinlerseniz etkisi görülecek bir telkin buy789

Alıntı:

dmlglr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528927)
Her sabah bu telkinle güne merhaba diyeceğim..Atakan Bey'e ne kadar teşekkür etsem az :))

Aman efendim biz teşekkür ederiz sevincli

Alıntı:

pancakes Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 529011)
Ben bu telkini ilk defa dün gördüm, indirdim ve dinledim. Sonra yattım. Rüyamda geçmişle ilgili bir sürü şey gördüm. çok karışıktı,tam olarak hepsini hatılamıyorum ama; bir sürü insan(geçmişimde ve/veya şu anda hala hayatımda olan) gibi, karışık bir sürü rüya.
Uzun zamandırda bilinç altı temizliği yapmayı düşündüğüm için ona yordum. Acaba bu telkinin bilinç altı temizliğine etkisi oluyor mu?

Evet olabilir bu tür etkiler.Mutluluğunuzu olumlu düşünmenizi engelleyen şeyleri görebilirsiniz.

Alıntı:

dodotanya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 529020)
ŞU AN İTİBARİYLE BAŞLAMIŞ BULUNUYORUM :D UMARIM SEVGİLİ'NİN DEDİĞİ GİBİ BENİMDE BİR İKİ GÜN İÇİNDE AYAKLARIM YERE BASMAZ DEĞİŞİMİ BURDA PAYLAŞACAĞIM:)

Hadi bakalim bekliyoruz yorumlarınızı en kısa zamanda:zpzp:

aysunbenli 15-10-2009 12:30 AM

slm,arkadaşlar uzun zamandır gönlüm bu sitede olmasına rağmen fazla giremiyorum ancak kişisel gelişime hiç ara vermedim dirençlerim olsada,atakan bey size teşekkür etmek boyun borcu,saolun hediyeniz için,fırsat buldukça siteyi ziyarete devam,tekrar teşekkürler herşey gönlünüzce olsun tabiki site arkadaşları içinde dileklerim aynı,mutluluk telkinini dinlemeye biraz önce başladım diğer telkinlerle nasıl bi sıralama yapmalı bir fikir verebilirseniz sevinirim,hoşçakalın

imported_Angel 16-10-2009 11:51 AM

merhabalar :)

mutlu olma telkiniyle ilgili ilk izlenimlerimi aktarmak istiyorum :)

öncelikle en başından anlatayım ki daha aydınlatıcı olsun...
ilk başta 15 gün boyunca ego ve suçluluk dinlemiştim...15 günün sonunda da suçluluğu çıkartıp yerine kendine güven koymuştum..
yaklaşık 2 haftadır ego ve kendine güveni dinliyordum...günde 10 saatten fazla dinlememe rağmen bu ikisi bana pek yeterli gelmiyordu..
ancak tabi ki de olumlu etkileri oldu küçük etkiler de olsa kesinlikle gözardı etmiyorum onları :)

ego ve kendine güven dinlememe rağmen çok bunalıma girdiğim zamanlar depresyon telkinini "acil yardım kolu" olarak kullanıyordum..
fakat onun da etki etmesi için saatlerce dinlemem gerekiyordu...bu yazdıklarımdan da anlayacağınız üzere benim çok küçüklükten beri içime yerleşmiş ağır psikolojik problemlerim var..ve ailemin tutumunun da hala değişmediğini küçüklüğümden beri hala aynı olduğunu söyleyebilirim...
ve kendimi bildim bileli fazla kilolarımdan şikayetçiyim...taa ilkokulda bile benimle şişko patates diye alay eden okul arkadaşlarımdan tutun, lisede hoşlandığım kişilerden karşılık görememek de yetmezmiş gibi onların alaylarına da maruz kalmak, ve eski işyerimde çalışırken kilomdan dolayı güzel giyinememek ve diğerleri gibi bakımlı görünememekten dolayı onların saygısını kazanamamak gibi problemlerim oldu...hayatımın her dönemi böyle geçti...hayatıma giren herkes beni "ezik" birisi olarak tanıdı...

fakat bu son yayınladığınız mutluluk telkini bana çok parlak bir umut ışığı sağladı :) tünelin ucundaki ışığı göremiyordum ve hiç sonu gelmeyecek bitmeyecek sanıyordum...diğer arkadaşlara olduğu gibi bana çok çabuk etki etmese de...ego ve kendine güven telkinlerinin de desteğiyle mutluluk telkininin 4. gününde gerçekten hiç görmediğim kadar yoğun etki görmeye başladım..gerçekten de ihtiyacım olan şey buymuş...ve iyiki böyle bir çalışma yapıp yayınladınız..size ne kadar teşekkür etsem az :)
kendime güven sorununu aşıp mutlu olmayı da öğrendikten sonra inşallah kilo sorunuma da el atacağım :)
her gününüzün mutluluk içinde geçmesi dileğiyle :)

cemilekuetulan 16-10-2009 03:27 PM

ben neden acamadim???..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:15 AM.