![]() |
Cevap: :D EN ÇOK SEVDİĞİNİZ YEMEK NEEE? ii yapmışsın:P |
Cevap: :D EN ÇOK SEVDİĞİNİZ YEMEK NEEE? saymakla bitmez.zeytinyağlı yaprak dolması,biber dolması,lahana dolması,yoğurtlu ıspanak,bakla,bamya,çorbalar,patates kızartması,köfte,balık, karar veremiyorum.denemeye kalkarsam çatlar ölürüm herhalde.hepinize en leziz yemekler gelsin.ama dikkat etmek lazım. |
Cevap: :D EN ÇOK SEVDİĞİNİZ YEMEK NEEE? Domates soslu makarnaaaa,yanında çıtır çıtır tavuk,salataaa(lar),patates kızarması da olur:))Hayır demem.Acıktııııımsevincli |
Cevap: :D EN ÇOK SEVDİĞİNİZ YEMEK NEEE? hepsini koymuşsun frezya birde yanıda tatlı oldumu tam olur.mesela kaymaklı ekmek kadayıfı.en sevdiğim tatlıdır.bir tepsi olsa hepsini yerim. |
Cevap: :D EN ÇOK SEVDİĞİNİZ YEMEK NEEE? Yaa hepsi dediğin altı üstü 3-4 çeşit yemek nolcekki ondan haha:))Öyle tatlılarla pek aram yoktur,afiyet olsun size:)Ama ben de dondurmaya hayır demem,yani bu yemeklerin üzerine şööylee çikolata soslu bi dondurma süper olmaz mı :)))) |
Cevap: :D EN ÇOK SEVDİĞİNİZ YEMEK NEEE? Bende Tantuni severim.. ama yemeklerin hepsinide yerim... yemek yemek ayrı bir zevk yaaa.......... |
Cevap: :D EN ÇOK SEVDİĞİNİZ YEMEK NEEE? lahmacun :) |
Cevap: :D EN ÇOK SEVDİĞİNİZ YEMEK NEEE? Patlıcanın her halini yerim... nefis! |
Cevap: :D EN ÇOK SEVDİĞİNİZ YEMEK NEEE? Sizlere çok imreniyorum arkadaşlar. Maşallah neler yiyorsunuz yaa :D |
Cevap: :D EN ÇOK SEVDİĞİNİZ YEMEK NEEE? sende yemelisinnnnnnnnnn...onlar biz beslenelim diye yaratıldı..değerlendirmezsek sağlığımız alarm verir değil miiii:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:09 AM. |