![]() |
Cevap: :D EN ÇOK SEVDİĞİNİZ YEMEK NEEE? Evet kesinlikle yemeliyim. Bugün bir şey hatırladım. O da şuydu: Ben kabak tatlısı da yemem. Nefret ediyorum ya sebzelerden. Geçen sene boş bir anıma denk gelip kabak tatlısı yemiştim ömrümde ilk defa. Ama bayıldıııııımmmmmm. Çok güzeldi tadı. Sonra bugün işte aklıma gelince anneme söyledim. O da pazara gidip kabak almış. :zpzp: |
Cevap: :D EN ÇOK SEVDİĞİNİZ YEMEK NEEE? Alıntı:
|
Cevap: :D EN ÇOK SEVDİĞİNİZ YEMEK NEEE? kızlar ben hiç kabak tatlısı yemedım :) hatta duymadımdaa (çok merak ettım şimdi tadını ) |
Cevap: :D EN ÇOK SEVDİĞİNİZ YEMEK NEEE? Valla ben çok gördüm. Annem yapar ama ilk defa geçen sene yedim. Turuncu bi şey. Böyle külkedisinin arabasına dönüşen şey işte. khkh56 Güzeldi tadı. :zpzp: |
Cevap: :D EN ÇOK SEVDİĞİNİZ YEMEK NEEE? kujum süper anlattın yaa :) harikasın hatta şahanesin . ben kabak deyınce hanı su yeşil kabak varyaa sebze ..o zannettım .dusundum allahallah dedım hıçç tatlısını yemedım ..sımdı anladımkii sen annemın her yıl kışın yaptıgı tatlıyı dıyormuşsun :) |
Cevap: :D EN ÇOK SEVDİĞİNİZ YEMEK NEEE? Tahmin ettim yanlış anladığını... Ondan görselleştirmem gerekiyor diye düşündüm bi an. Bal kabağı demeliydim sanırım. girlhaha |
Cevap: :D EN ÇOK SEVDİĞİNİZ YEMEK NEEE? :)))) alemsınız sız yaa:)) |
Cevap: :D EN ÇOK SEVDİĞİNİZ YEMEK NEEE? aaaaa kabak tatlısı yenmezmi.. yemeyene kayıp valla.. ona kardeş ayva tatlısınıda öneririm hem hafif hem lezzetlidir:)) |
Cevap: :D EN ÇOK SEVDİĞİNİZ YEMEK NEEE? kadayıf dolması tatlısını cok sevmeye basladım yaa..hem hafif hemde cok lezzetli :) |
Cevap: :D EN ÇOK SEVDİĞİNİZ YEMEK NEEE? Ben de yalancı tavuk göğsünü seviyorum tatlı olarak hatta dur bakıyım süt varsa yaparım birazdan stres atıyım sinirlendim. girlhaha |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:13 PM. |