![]() |
Cevap: :D EN ÇOK SEVDİĞİNİZ YEMEK NEEE? Ya tel tel bir pilav olsa üstüne az kuru fasulye:D yemede yanında yat. Üstüne de spungle alayım lütfen. Bu arada konu yemekten açılmışken Greepeace' in başlattığı imzamdaki anlamlı kampanyaya katılmanızı rica ediyorum. Küçük balıklar artık yok olmasın. |
Cevap: :D EN ÇOK SEVDİĞİNİZ YEMEK NEEE? salata sanırsam(: |
Cevap: :D EN ÇOK SEVDİĞİNİZ YEMEK NEEE? İçinde patatesin olduğu her yemek. :) :) :) |
Cevap: :D EN ÇOK SEVDİĞİNİZ YEMEK NEEE? Alıntı:
|
Cevap: :D EN ÇOK SEVDİĞİNİZ YEMEK NEEE? Eveeet saat akşamın 10 u satırları okudukça insanın iştahı kabarıyo kabarıyo kabarıyo sonra gözü dönüyo açlıktan y789 Şimdi kocaman bi pizza olacak ama ev yapımı olacak(hamuruna kadar herşey kendimiz hazırlayacaz),karışık olacak pizza,buzdolabında olan herşeyden koycan üzerine :) tatlı olarakta profiterol olcaaakk hııı bi de diyet kola tabiii sevincli acıktııımm yaa dusun2 |
|
Aaa olmaz tabii ki, dengeyi kurmak gerekiyor :) |
Cevap: :D EN ÇOK SEVDİĞİNİZ YEMEK NEEE? :)))))) alemsiniz ya:) |
Cevap: :D EN ÇOK SEVDİĞİNİZ YEMEK NEEE? ya arkadaşlar ben küçükkene:))) cevizli baklavayı yanımda yiyenlerden midem bulanırdı nasıl yiyorlar yaaa diye...çünkü ben baklavanın içindeki cevizi KIYMA sanıyordum yaaadl67kıymalı baklava yiyorlar sanırdımdunk56ne saçma değil mi?çocuk aklı işte...şimdi büyüdüm bu seferde fıstıklı baklavaya taktım fıstıklı herşeyden nefrettt ederim bir keresinde lokantada yemek üzeri künefe istemiştim garsona özellikle belirttim fıstık üzerine koymayın diye bir geldi künefe fıstıktan görülmüyor usta sözde jest yapmış ikram yapmışşşooo67ayyy sinirden ağlayacaktım fıstıklı herşeyden nefret ediyorum ben yaa... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:39 AM. |