Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Aile Çocuk ve Ev Hali Klubü > Ev Hali > Mutfak Sohbetleri

Uyarılar

hayatım değişti site sakinlerinin yemek sohbetleri

Ev Hali ve Mutfak Sohbetleri hayatım değişti site sakinlerinin yemek sohbetleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız suzzycım naptın yahu bu tarıfler harıka en sımdı kavunu , tahını nerden bulucam onu dusunuyorum hos rakı da yok , etımek tatlısı bılenınız var mı bugun onu deneyecegım. Size bugun ogrendıgım ve yedıgım ıtalyan aşçıdan tarıf:) KABAKLI TONLU PENNE Burada ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutfak Sohbetleri telkin cd indir izle İstanbul Mutfak Sohbetleri nerededir kimdir Mutfak Sohbetleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutfak Sohbetleri hipnoz Mutfak Sohbetleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutfak Sohbetleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutfak Sohbetleri kuantum düşünce kitap haberi

hayatım değişti site sakinlerinin yemek sohbetleri

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-12-2007, 03:23 PM   #31 (permalink)
Çevirmen
 
Üyelik tarihi: May 2007
Mesajlar: 327
Tesekkür: 0
90 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tresor is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: hayatım değişti site sakinlerinin yemek sohbetleri


suzzycım naptın yahu bu tarıfler harıka en sımdı kavunu , tahını nerden bulucam onu dusunuyorum hos rakı da yok , etımek tatlısı bılenınız var mı bugun onu deneyecegım.

Size bugun ogrendıgım ve yedıgım ıtalyan aşçıdan tarıf:)

KABAKLI TONLU PENNE
Burada onemlı olan karıstıracagımız malzemenın oncelık sırasıymıs, once kabakları ( bızım bıldıgımız kabak dıger kabak degıl), kucuk kucuk keserek az bır yag ıle kavuruyoruz , arkasından 1 adet kup seklınde dogradıgımız soganları da ıcıne eklıyoruz. Az bıraz ıkısını kavurduktan sonra 2 adet orta buyuklukte domatesı kup seklınde dograyarak bu karısımın ıcıne atıyoruz. En son olarak bır adet ufak ton balıgını ezerek ıcıne katıyoruz. Sonuc super mutlaka deneyın, en son olarak da makarnanın ıcıne bu karısımı karıstırıyoruz. Afiyet olsun.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

tresor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-12-2007, 03:51 PM   #32 (permalink)
suzzy
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: hayatım değişti site sakinlerinin yemek sohbetleri

tresor'cum etimek tatlın hazır umarım işine yarar.....




ETİMEK TATLISI
Malzemeler:
Alt katman icin:

1 paket etimek
2 su bardağı toz şeker
2 su bardağı su
Muhallebi icin:

1/2 paket margarin
3 türk kahvesi fincanı un
8 yemek kaşığı şeker
1 kilo süt
vanilya
damla sakızı
Uzeri icin:krem şanti

Yapilisi:

Şekerin 2 yemek kaşığı kadarı, susuz olarak bir tavada ağdalaştırılır. Ayrı bir tencerede kalan şeker iki su bardağı su ile eriyene kadar kaynatılır.
Önceden ağdalaştırdığımız şeker de buna ilave edilip eriyene kadar karıştırılır.
Bu şekerli su, dikdörtgen borcama tek kat olarak dizdiğimiz etimeklerin üzerine dökülür.
Un, eritilmiş margarinin içinde kavrulur. Şeker, süt, vanilya ve damlasakızı da ilave edilerek muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirilir. Ateşten alınıp yarım saat mikserle çırpılır.
Sonra muhallebi, etimeklerin üzerine dökülür.
Krem santisi paketin üzerindeki tarife göre hazırlanıp muhallebinin üzerine dökülür. Tatlı soğuk olarak servis edilir.
Afiyet olsun.

  Alıntı ile Cevapla
Alt 01-12-2007, 05:09 PM   #33 (permalink)
Çevirmen
 
Üyelik tarihi: May 2007
Mesajlar: 327
Tesekkür: 0
90 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tresor is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: hayatım değişti site sakinlerinin yemek sohbetleri

cok tesekkur edıyorum hemen yaptım ama krem santı koymadım hındıstan cevızı dokucegım ustune bakalım nasıl oldu cok merak edıyorum
tresor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-12-2007, 08:06 PM   #34 (permalink)
Akulina
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: hayatım değişti site sakinlerinin yemek sohbetleri

offf etimek tatlısı süper olur ya...canım istedi bak şimdi:)
  Alıntı ile Cevapla
Alt 04-12-2007, 03:48 PM   #35 (permalink)
suzzy
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: hayatım değişti site sakinlerinin yemek sohbetleri

Yaz sonrası, hatta bazen de yaz boyunca yağmurlu ve kapalı bir havanın özlemini duyarım! Hava güneşli olduğunda evet mutlu olurum ama evde oturursam da kendimi bir garip hissederim, mutlaka çıkmak isterim!
Halbuki hava kapalı olduğunda evde oturmanızda bir sakınca yoktur ! Dışarı çıkmamanız için çok geçerli bir sebebiniz vardır! Ve böyle havalarda en güzel şey güzel bir çay demleyip (ya da nefis bir kahve yapıp), yanına da şöyle atıştırmalık bişeyler hazırlamak, evi mis gibi kurabiye-kek-simit kokusu ile doldurmaktır! Sonra da alıp bunları camın yanında yağmuru izleyerek yemektir!
Çalışırken de okurken de, yağmurlu günlerde hep "şimdi evde olsaydık, battaniyenin altına girip, çay ve kurabiye eşliğinde televizyondaki eski Türk filmlerini izleseydik" diye hayaller kurardım! En çok da karlı günlerde bunu isterdim! Ah keşke lapa lapa kar yağsa da yapsak bu hayali !
  Alıntı ile Cevapla
Alt 04-12-2007, 03:50 PM   #36 (permalink)
suzzy
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: hayatım değişti site sakinlerinin yemek sohbetleri

Bu yüzden de bu seferlik nispeten sağlıklı bir hamurişi olsundedim! Çok sevdiğim kitabım "Beyaz Unsuz Şekersiz Hamur İşleri" (Arzu Aygen-Ülfet Aygen) hemen imdadıma koştu!

Malzemeler:

1 çay bardağı susam
3.5 su bardağı tam buğday unu (benim unumla 3 bardak yetti)
1 çay bardağı yoğurt
6 yemek kaşığı ya da 150g oda sıcaklığında eritilmiş tereyağ
1 çay bardağı zeytinyağ
1 yumurta (akı sarısı ayrılmı)
1 tatlı kaşığı bal (ben pekmez koydum o da güzel oldu)
1 çay kaşığı karbonat
1 çay kaşığı mahlep
1 tatlı kaşığı deniz tuzu
Yapılışı:

Fırınınızı 180 (turbo 160) derecede ısıtın, fırın tepsisini yağlayın ya da yağlı kağıt serin. Susamı geniş bir tabağa alın.
Unu geniş bir kaba eleyip ortasını havuz gibi açın. Eleğin üzerindeki kepeği de içine katın.
Yoğurt, tereyağ, zeytinyağ, yumurta akı, bal, karbonat, mahlep ve tuzu ortasına koyup güzelce yoğurun
Kabın kenarlarında ayrılmaya başlayınca, elinize yapışmadan toplar yapabildiğiniz zaman, ceviz büyüklüğünde 20 parça koparın.
Kopardığınız hamur parçalarını elleriniz arasına yuvarlayarak uzatın ve iki ucunu birleştirip halka haline getirin. Ben dayanamam hamurla hemen oynarım ve bir sürü değişik şekil yaparım! Örneğin 3 küçük uzun parçadan saç örgüsü yapıp uçlarını birleştiririm ya da düğüm (kalp) gibi yaparım (pretzel krakerleri gibi). Mert için de minik simitler yaptım, o da bayıldı bu işe!
Halkaları önce yumurta sarısına sonra da susama batırın. Ben bazılarına sadece çörek otu, bazılarına da hem susam hem çörek otu serptim.
Birbirine değmeyecek şekilde fırın tepsisine dizin.
Sıcak fırının orta rafında 20-30 dakika pişirin. Susamların üzerin pembeleşmiş olmalı. Hemen fırından çıkarın, alttan da hava alabileceği şekilde tel ızgara üzerinde ısıtın.
Kitaptaki notta mahlebin İdris ağacı ve kokulu kiraz ağacı da denilen mahlep ağacı meyvesinin çekirdeklerinin öğütülmesinden elde edildiği yazıyor. Kandil simidinin nefis kokusunun da müsebbibi olarak tanınırmış! Daha fazla bilgi burada.

Bu kitabı gerçekten çok seviyorum, daha önce de bir havuçlu kek tarifi vermiştim, o da nefis ve çok sağlıklı olmuştu. Tariflerde sadece tam buğday unu var ve beyaz una göre daha sağlıklı olduğu için bu da benim içime biraz olsun su serpiyor !

Yapanlara afiyet olsun.

alıntıdır....
  Alıntı ile Cevapla
Alt 04-12-2007, 04:13 PM   #37 (permalink)
Paşa Site Kedisi
 
pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Bulunduğu yer: catland
Mesajlar: 3,019
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Ynt: hayatım değişti site sakinlerinin yemek sohbetleri

anaaaaaaaaaaaaaaaaa mutfağımızda olmuş bizim yhau ne şeker ayyyyyyyyy ayyy ayyyyyy bi bardak süt verin yahu şu garip
ne biçim mutfak bursı böle dusun

aşçıbaşı kim çeşnibaşı kim
__________________
asi,hırçın,hür,asabi,küstah
pisimbat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-12-2007, 04:40 PM   #38 (permalink)
suzzy
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: hayatım değişti site sakinlerinin yemek sohbetleri

Alıntı:
pisimbat Nickli Üyeden Alıntı
anaaaaaaaaaaaaaaaaa mutfağımızda olmuş bizim yhau ne şeker ayyyyyyyyy ayyy ayyyyyy bi bardak süt verin yahu şu garip
ne biçim mutfak bursı böle dusun

aşçıbaşı kim çeşnibaşı kim


ve konuyu ufak bir bilgiyle süslüyoruz....AFİYETLER OLSUN PİSİCİİİİİMMM...ŞİFA OLSUN...BAL OLSUUUUUNNNN...

Filmlerde gösterilen sahnelerde kediler bir kap soğuk sütü bayıla bayıla içerler. Gerçek hayatta kediye süt vermek yarardan çok zarar getirir...
Süt kediniz için doğal bir besin olarak gözükse de inek sütü kediniz için hiç bir besi değeri sunmaz ve sindirim ile ilgili bir çok soruna neden olabilir. Bunun sebebi, bir çok kedi sütten kesildikten sonra laktoza karşı dayanıklılıları düşer. Bu düşüş, sütte doğal olarak bulunan şekeri sindiremedikleri anlamına gelmektedir. Bu durum ishale ve istenmeyen sindirim problemlerine neden olur.

Bazı insanlar, kedinlerin gerekli tüm besinleri alabilmek için süte ihtiyaç duyduklarını düşünübu doğru değildir. Gerçek, inek sütünün kedinin besin ihtiyacını karşılayamaz durumda olmasıdır. Eğer bir kedi sadece süt ile beslenirse uzun süre yaşayamaz. Örnek olarak vahşi kedilerin inek sütü içmek gibi bir fırsatı yoktur.

Kediniz yüksek kaliteli mama yediği ve temiz su içebildiği sürece tüm ihtiyaçlarını sağlamış olmaktadır. Süt tek başına hiç bir kedi için yeterli bir besin değildir ve hiçbir zaman bir mamanın ya da suyun yerine verilmemelidir. Kedinizin mamasını ya da suyunu süt ile değiştirmek kedinizin yetersiz beslenmesine neden olur.

  Alıntı ile Cevapla
Alt 27-01-2008, 12:31 PM   #39 (permalink)
suzzy
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: hayatım değişti site sakinlerinin yemek sohbetleri

fıçı sefası...

5 adet orta boy patates
2 adet kuru soğan
1 adet yeşil soğan
2 adet uzun patlıcan
2 adet kabak 4-5 adet domates
4-5 adet sivri biber
bir tutam maydonoz
tuz
karabiber
kırmızı biber
tere yağ

Yapılışı:
Patatesleri ortalarını oyup haşlıyoruz. Bu arada patlıcanları ve kabakları küçük kuşbaşı şeklinde doğrayıp kızartıyoruz. Sivri biberleride küçük halkalar halinde doğrayıp kızartıyoruz. Yağlarının süzülmesi için süzgeçte bekletiyoruz. Domatesler ve soğanları küçük küçük doğrayıp kızartmayla karıştırıyoruz. Tuz karabiber ve kızmızı biberi ekliyoruz. Haşlanmış patateslerin içine harcımızı kaşık yardımıyla yerleştirdikten sonra fırın tepsisine dik bir şekilde yerleştiriyoruz. Yeşil soğanları ikiye yada üçe bölüp harcın üzerine dik bir şekilde gömüyoruz. Her patatesin üzerine yarım çay kaşığı tereyaği koyulur. Patateslerin üçte birine kadar fırın tepsisi suyla doldurulur. Üzeri kızarıncaya kadar 180 derecelik fırında pişmeye bırakılır.
afiyet olsun.
 
Servis Önerileri:
patateslerin içinide haşladıktan sonra rondodan geçirip içine kaşar peyniri karabiber ve tuz koyup misketimsi şekil verdikten sonra kızartıp fırın tepsisine ekleyip beraber pişirebilirsiniz.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 28-01-2008, 04:24 PM   #40 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: hayatım değişti site sakinlerinin yemek sohbetleri





Bende mutfağınıza yöresel bir yemekle katılayım

yağlama...
yarım kilo kıyma
4 tane soğan
3 kaşık salça
2 tane sivri biber
1demet maydanoz
tuz karabiber
Kıymalı bir harç hazırlanır bir kenarda durur.
Hamuru için
su, un ,tuz mayadanoluşan bir hamur yapılır.
Biraz mayalanması beklenir.Küçük bezeler yapılır.
Servis tabağı büyüklüğünde açılır hiç yağ koymadan
teflontavada pişirilir.
Bir kathamur bir kat kıymalı içten konulup bir kule yapılır.
Dörde bölünerek sevis yapılır. Üstüne sarımsaklı yoğurt dökülür.
afiyet olsun...
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


hayatım değişti site sakinlerinin yemek sohbetleri

Ev Hali ve Mutfak Sohbetleri hayatım değişti site sakinlerinin yemek sohbetleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız suzzycım naptın yahu bu tarıfler harıka en sımdı kavunu , tahını nerden bulucam onu dusunuyorum hos rakı da yok , etımek tatlısı bılenınız var mı bugun onu deneyecegım. Size bugun ogrendıgım ve yedıgım ıtalyan aşçıdan tarıf:) KABAKLI TONLU PENNE Burada ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutfak Sohbetleri telkin cd indir izle İstanbul Mutfak Sohbetleri nerededir kimdir Mutfak Sohbetleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutfak Sohbetleri hipnoz Mutfak Sohbetleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutfak Sohbetleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutfak Sohbetleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.