Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kuantum İsim Analizi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kuantum-isim-analizi/)
-   -   Kuantum İsim Analizi Eklentimiz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kuantum-isim-analizi/463513-kuantum-isim-analizi-eklentimiz.html)

ayay 30-07-2010 10:45 PM

Cevap: Kuantum İsim Analizi Eklentimiz
 
inanılmaz tam beni anlatıyor blissy:
Okumayı çok seviyorsun ve bilime ilgin var. Akademik kariyer yapabilirsin. Mücadele gücün oldukça yüksek hayatında zorluklar olsa da kararlılıkla mücadele ediyorsun. Geçmişi unutmuyorsun, çok zor affeden ve dışarıdan güçlü görünen bir yapın var. Özellikle affetme konusunda çalışmalar yapmalı kendini ya da başkalarını suçlamaktan vazgeçmelisin. Sağduyulu ve yaratıcısın. Sosyal ortamlarda güvenin tam. Özel ilişkilerinde güven sahibisin aranılan ve sosyal birisin. İsmindeki p harfi bu etkileri daha da arttırıyor...y789

delimanyak 31-07-2010 08:32 PM

Cevap: Kuantum İsim Analizi Eklentimiz
 
Aşırı hayalperest hayal kuran bir kişiliğin var. Çevrende ulaşılmaz gibi görünsende kendi içinde neşe ve bolluk var. U harfi özellikle bolluğa zenginliğe ulaşma potansiyelini arttırıyor. Duygusal olarak kendine hakimsin. Güzel şeylere sahip olmak istiyorsun. Büyük düşünebilen senin için doğru tanım olur. Gizemli bir yapın var. İsminin içinde geçen t harfi etkisi ile kolay kolay çözülemiyorsun. İsmin içindeki a harfi nispeten biraz daha enerjik olmanı bazı konularda atılgan olmanı sağlıyor. Sağduyulu ve yaratıcısın.

krzm67krzm67krzm67

berechit 25-08-2010 09:28 PM

Cevap: Kuantum İsim Analizi Eklentimiz
 
bende bir neslihan ak rica edebilirmiyim atakan bey yada özlem hanım:)

RenaC 25-08-2010 09:45 PM

Cevap: Kuantum İsim Analizi Eklentimiz
 
Güzel sanatlara yeteneğin oldukça fazla. Bu konu ile ilgili bir şeyler yapmalısın. Duygusal yönün ağır basıyor. İsmin içindeki a harfi nispeten biraz daha enerjik olmanı bazı konularda atılgan olmanı sağlıyor. Sağduyulu ve yaratıcısın. Mücadele gücün oldukça yüksek hayatında zorluklar olsa da kararlılıkla mücadele ediyorsun. Kararsızlıklar yaşamında oldukça yaygın. İsminin içinde ki r harfinin etkisi ile ortaya çıkan bu duruma karşı önlem almalı ve daha kararlı adımlar atmalısın.

Buda benimki :D

hayatimdegisti 25-08-2010 09:48 PM

Cevap: Kuantum İsim Analizi Eklentimiz
 
Alıntı:

berechit Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764707)
bende bir neslihan ak rica edebilirmiyim atakan bey yada özlem hanım:)

Neslihan Ak İsminin Kuantum Analizi İsminin ilk harfi N çok çok iyi enerji yayıyor ve sana üstün güçler sağlıyor. Bu nadir harflerden birisidir bu enerjiyi iyi kullanmalısın. Mücadele gücün oldukça yüksek hayatında zorluklar olsa da kararlılıkla mücadele ediyorsun. Dışarıdan görünen sert bir yapın var. Projeler üretebiliyorsun. S harfinin ismin içinde bulunması özellikle kendi işini kuracaklar için avantaj. Duygusal olarak kendine hakimsin. Güzel şeylere sahip olmak istiyorsun. Büyük düşünebilen senin için doğru tanım olur. Hayatınızda duygu hakim. Mantığa da biraz ağırlık vermekte ikisini dengelemekte fayda var. Sert, bildiğini yapan ancak yaşadığın şeylerden ders alabilen bir kişiliğin var. İsmin içindeki a harfi nispeten biraz daha enerjik olmanı bazı konularda atılgan olmanı sağlıyor. Sağduyulu ve yaratıcısın. Algılama yeteneğin oldukça yüksek. Mantığın gayet iyi ve yerinde kullanabiliyorsun. Mantığını dinlemen doğru bir seçim. Muhteşem. Daima gizli güç ve yükselmeyi simgeleyen k harfine sahip olman bir şans. Bir anda yaşamında değişiklikler olabilir.

berechit 28-08-2010 06:55 PM

Cevap: Kuantum İsim Analizi Eklentimiz
 
çok teşekkürler atakan bey sağolun aynen ben yani:) güzel seyler duymak beni rahatlattı:)

aysenol 06-09-2010 10:45 PM

Cevap: Kuantum İsim Analizi Eklentimiz
 
merhabalar bu konuyla cok ilgileniyorum benim iki cocugum var zeren ve mert ali çakıcı

bluegirlx 06-09-2010 11:57 PM

Cevap: Kuantum İsim Analizi Eklentimiz
 
Alıntı:

aysenol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 767289)
merhabalar bu konuyla cok ilgileniyorum benim iki cocugum var zeren ve mert ali çakıcı


zeren Akademik anlamda başarılısın, bu konuda ilerleyebilirsin. Ancak eğer ismindeki diğer harfler ile bu meslek seçimi uyumlu değilse başarılı olmana rağmen mutlu olmayabilirsin. Mücadele gücün oldukça yüksek hayatında zorluklar olsa da kararlılıkla mücadele ediyorsun. Kararsızlıklar yaşamında oldukça yaygın. İsminin içinde ki r harfinin etkisi ile ortaya çıkan bu duruma karşı önlem almalı ve daha kararlı adımlar atmalısın. Sağduyulu ve yaratıcısın

mert Senin için yüksek zeka sahibi ve güçlü tepkiler veren doğru tanımlamalar olacaktır. Mücadele gücün oldukça yüksek hayatında zorluklar olsa da kararlılıkla mücadele ediyorsun. Kararsızlıklar yaşamında oldukça yaygın. İsminin içinde ki r harfinin etkisi ile ortaya çıkan bu duruma karşı önlem almalı ve daha kararlı adımlar atmalısın. Gizemli bir yapın var. İsminin içinde geçen t harfi etkisi ile kolay kolay çözülemiyorsun.


faceboktan senin için yaptım umarım faydası olmuştur..istersen sende istediğin isimlerin analizini yapabilirsin..

Sidre 06-10-2010 12:09 AM

Cevap: Kuantum İsim Analizi Eklentimiz
 
benim adım nurhan banada bakarmısınız rica etsem ?

Işıldayan Safir 06-10-2010 12:12 PM

Cevap: Kuantum İsim Analizi Eklentimiz
 
Kuantum isim analiz eklentisinden bakabilirsiniz isminize.

http://apps.facebook.com/kuantumisimanalizi/?ref=ts

Sevgiler. actionsmile


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:22 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.