| ||||||||||
|
Korkmaktan Korkmak Korkmaktan Korkmak |
Korku ve Fobiler Cd'leri ve Korkmaktan Korkmak korkmaktan korkmak Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ben evde çok korkarım niye bu kadar korkağım ya ben walla korkudan yalnız uyuyamam mesela bu konuyu okuyunca aklıma küçüklüğüm geldi küçükken yalnız başıma başka bi odaya gidemezdim yalnız uyuyamamamdan evde yalnız kalamadığım ve hala bu gibi korkularım olduğunu anlayabilirsiniz ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Korkmaktan Korkmak telkin cd indir izle İstanbul Korkmaktan Korkmak nerededir kimdir Korkmaktan Korkmak çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Korkmaktan Korkmak hipnoz Korkmaktan Korkmak olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Korkmaktan Korkmak hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Korkmaktan Korkmak kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #4 (permalink) |
Administrators Zerynthia ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Bulunduğu yer: Mutlulukya
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ben evde çok korkarım niye bu kadar korkağım ya ben walla korkudan yalnız uyuyamam mesela bu konuyu okuyunca aklıma küçüklüğüm geldi küçükken yalnız başıma başka bi odaya gidemezdim yalnız uyuyamamamdan evde yalnız kalamadığım ve hala bu gibi korkularım olduğunu anlayabilirsiniz en ufak bi seste eve sanki biri gelmiş gibi inanılmaz derecede korkuyorum ve kalbim kütkütküt atıyo bu problemi yurtta kalırkende yaşamıştım bizim odamız kalabalık olmasına rağmen bazen odada konuşulan şeylerden korkardım we bırakın odada yalnız yatamamayı yatağımda bile yalnız yatamıyodum bu durum aslında çok kötü ama engel olamıyorum bu problemden nasıl kurtulabilirim bilmiyorum
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Korku ve Fobiler Cd'leri ve Korkmaktan Korkmak korkmaktan korkmak Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ben evde çok korkarım niye bu kadar korkağım ya ben walla korkudan yalnız uyuyamam mesela bu konuyu okuyunca aklıma küçüklüğüm geldi küçükken yalnız başıma başka bi odaya gidemezdim yalnız uyuyamamamdan evde yalnız kalamadığım ve hala bu gibi korkularım olduğunu anlayabilirsiniz ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Korkmaktan Korkmak telkin cd indir izle İstanbul Korkmaktan Korkmak nerededir kimdir Korkmaktan Korkmak çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Korkmaktan Korkmak hipnoz Korkmaktan Korkmak olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Korkmaktan Korkmak hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Korkmaktan Korkmak kuantum düşünce kitap haberi