| ||||||||||
|
Güzellik ve Bakım Klubü ve Kilo Verme Karar aldim zayiflayacagim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sezen benide heveslendirdin,bende mi baslasam artik kendime ceki duzen vermeye diye dusun aslinda hazir senin yazdiklarini okuyunca hirslanmisken vazgecmeden baslamaliyim dedim,bende degisim gunlugumde gidisati yazarim.. ama ben doktora gitmiyorum,dogumdan kalan 12 kilo fazlam var evde 1-2 spor aletim var,ramazana kadar ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kilo Verme telkin cd indir izle İstanbul Kilo Verme nerededir kimdir Kilo Verme çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kilo Verme hipnoz Kilo Verme olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kilo Verme hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kilo Verme kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #10 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 69 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() sezen benide heveslendirdin,bende mi baslasam artik kendime ceki duzen vermeye diye dusun aslinda hazir senin yazdiklarini okuyunca hirslanmisken vazgecmeden baslamaliyim dedim,bende degisim gunlugumde gidisati yazarim.. ama ben doktora gitmiyorum,dogumdan kalan 12 kilo fazlam var ![]() evde 1-2 spor aletim var,ramazana kadar hergun 10 dakika ![]() ![]() ![]() su ana kadar cok ustune duserek rejim yapmadim ama zamani geldi gecti bile.. hadi bakalim insallah ikimizde basarili oluruz insallah super bu arada telkinlere ilk basladigimda kilo telkininin cok faydasini gordum,doymak bilmezken su an normal yemegimi yiyorum ..yemekler arasinda acikmiyorum..hemde kilo telkinini 2 ay dinledim yaklasik 1,5 ay oldu dinlemiyorum hala istahim acilmadi..tavsiye ederim.. ![]()
__________________ Değişim bir kumardır, ama hiçbirşey yapmamak da öyle. Arthur B. Dougall |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Güzellik ve Bakım Klubü ve Kilo Verme Karar aldim zayiflayacagim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sezen benide heveslendirdin,bende mi baslasam artik kendime ceki duzen vermeye diye dusun aslinda hazir senin yazdiklarini okuyunca hirslanmisken vazgecmeden baslamaliyim dedim,bende degisim gunlugumde gidisati yazarim.. ama ben doktora gitmiyorum,dogumdan kalan 12 kilo fazlam var evde 1-2 spor aletim var,ramazana kadar ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kilo Verme telkin cd indir izle İstanbul Kilo Verme nerededir kimdir Kilo Verme çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kilo Verme hipnoz Kilo Verme olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kilo Verme hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kilo Verme kuantum düşünce kitap haberi