Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Güzellik ve Bakım Klubü > Kilo Verme

Uyarılar

Kilo Verme hızlı kilo verme, hizli kilo verme, kolay kilo verme, acil kilo verme, kilo verme yöntemleri, kilo verme yolları, kilo verme zayıflama, kilo verme diyeti, kilo verme diyet, sağlıklı kilo verme, kilo verme ilacı, kilo verme hızlı, kilo verme dieti, kilo verme diyetleri, rejim kilo verme, kilo verme programları, bölgesel kilo verme, lahana kilo verme, kilo verme ürünleri, kilo verme ilaç, kilo verme diyetler, kilo verme programı, kilo verme listesi, kilo verme kalori, kilo verme spor, kilo verme egzersiz

Karar aldim zayiflayacagim

Güzellik ve Bakım Klubü ve Kilo Verme Karar aldim zayiflayacagim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: SeZeNNL Nickli Üyeden Alıntı Merhabalar, bugun iyice dusundum dusundum bir karara vardim. yeme aliskanligimi duzene sokacagim. bir kagida yazdim sabah uyaninca ilk once su icecegim ve 3 saat sonra cok az ama bana yararli olan yiyeceklerden yiyecegim. aksamda 5ile ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kilo Verme telkin cd indir izle İstanbul Kilo Verme nerededir kimdir Kilo Verme çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kilo Verme hipnoz Kilo Verme olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kilo Verme hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kilo Verme kuantum düşünce kitap haberi

Karar aldim zayiflayacagim

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23-09-2007, 09:48 PM   #31 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2007
Mesajlar: 93
Tesekkür: 0
19 Mesajinıza toplam 35 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
orpheo is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Karar aldim zayiflayacagim

Alıntı:
SeZeNNL Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar, bugun iyice dusundum dusundum bir karara vardim. yeme aliskanligimi duzene sokacagim.

bir kagida yazdim sabah uyaninca ilk once su icecegim ve 3 saat sonra cok az ama bana yararli olan yiyeceklerden yiyecegim. aksamda 5ile 6ti arasinda yemek yiyecegim yine cok az seyler vede bana yarali olan seyler. ve vitamin hapi icecegim takviye icin. yemekten 2 saat sonra suyumu iccegim vede cayimi icecegim cayimda isirgan cayi olacak.
kilom su anda 72...
bana destek olursaniz sevinirim. ve kendimle iligili gelismelerimi buraya yazacagim. gunluk yeme aliskanligimi naptim diye bu arada telkin muzgini dinliyorum. bunlari yazarkene cizerkene tabiki tikabasa yemistim yemin ederimki bir tepsi baklava bile yedim, kendimden utaniyorum ama ben bunlari yaptim.

neden acaba bukadar yiyorum kitlikmi gelecek? yoksa ben buyiyeceklerimi birdaha bulamiycam? yada acmi kalcam neyim var benim? kendimi duzene aylardir sokamiyorum.

ben 32gun once tamemen sigarayi biraktim. sigarayi biraktim diye kilo almadim ben.
insallah kararloigimda devamli olur insallah aburcuburlari yemem.
pazartesileri sadce vede sadce meyve yeme gunum ilan ettim herpazartesi bunu yapacagim.
bundan sonra ne bulsam icime atmiyacagim.coptenekesini gectim ya....
Once allahin izniyle sonra sizlerin destegiyle ben bu isi basaracam ve eski kiloma donersemde yinede fazla yemiycemhep prensipli kalacagim.
eski kilom 55.
selamlar desteklerinizi benden esirgemeyin.. diiet demeyin bana ben herdiyeti yaptim hepsi fasa fiso ben herzaman yapacagim bir aliskanlik kazanmak istiyorum.
öncelikle selam.ben daha 18 yaşındayım fakat bu kilo verme konusundaki tecrübelerimi yaşımın üstüne koysaydık herkes elimi öperdi sanırım:D
200 e yakın diyet denedim.çeşitli karışımlar denedim.ilaçlar denedim,DİYETİSYENLERE gittim.sonuç hep aynıydı koskocaman bir göbek hooop geri geliyor.zayıflamana yardım etmek isterim bende şuan öss kilolarımı atıyorum zaten:D
öncelikle emeksiz yemek olmaz gibi güzel ve fizik kurallarına tamamen uyan bi sözü söylemek isterim.nys.herşey çok güzel moralini yüksek tut.fakat bi kaç problem var.kilo vermek aslında çok kolay sana nasıl verdiğimi anlatayım.eskiden 30 kilo fazlam vardı.tabii yukarda yazdığım tüm para tuzaklarını deneyip olmayınca kendi kendime karar verdim.çok spor yapıcam,diyet yapmıyacam,sebze AĞIRLIKLI BESLENİCEM,haftanın 3 günü balık yiyicem dedim.
günde 100 mekik ve 30 km yürüyüş.(yaz tatilinde bol bol vakit var:D ).3 ay sonuda 29 kilo vermiştim.tabii sizin zamanınız fazla yoktur ama sonuç olarak şu;
yağ eriten zırvalıklar yerine işin emek yönünü görün.emek siz yemek olmaz.spor yapın.kalori hesabıyla yaşayın(kilo verewne kadar
basit iş.aldıklarımız depoya girenlerden çok olursa depo dolar.fakat depoyu boşaltmak istiyorsak depoya az mal alıp işçileri daha fazla çalıştırıp(işçileri sıkmadan) depodaki malları satmak:D
saat 5 ten sonra sadece su içilmeli derim ben.çok yararı oluyo.elma sirkesinin açıkçada yarırını gördüm.elma sirkesini meyveli sodayla karıştırıp yanında bir meyveyle tüketmeniz yararlı olur.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
blues serinletir.......<br />rock titretir..................<br />heavy metal iyileştirir .................<br /><br /><br /><br /><br /><br />toplam 8 kere kullanmış olduğum dunlop koşu bandımı satıyorum.sıfır modeli 950 ytl.ben 600'e bırakıyorum.televizyon sehpasını ve hertürlü techizatını yanındada veriyorum.
orpheo isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-09-2007, 10:02 PM   #32 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2007
Mesajlar: 473
Tesekkür: 3
139 Mesajinıza toplam 267 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Sezennl is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Karar aldim zayiflayacagim

aycacim su icilmeden olurmu guzleim tabiki gunde ben 2bucuk kilodan fazla su iciyorum. hatta benim 2litre icmem lazim ama ben fazla iciyorum. 2litreden fazla su bobrekleri cok calistrmis yararida yok bazen zarari var. ama birbucuklitreden az su icersen zarari cok vucut devir dayim edemiyormus. tabiki suyumuzu icelim arkadaslar aycacim tesekur edrim birde ben suyuma limon suyu katip iciyordum pek faydasi yokmus zayiflamak icin.
__________________
Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar.&nbsp; Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır.
Sezennl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-09-2007, 10:05 PM   #33 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2007
Mesajlar: 473
Tesekkür: 3
139 Mesajinıza toplam 267 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Sezennl is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Karar aldim zayiflayacagim

slm orpeo senin yasin cok genc nede diyet yapma ihtiyaci duyorsunki? senin neyin var problemin ne neden okadar sen cok yedin?

ben 35yasima kadar kilo problemi yasamadim ama ben simdi 39yasindayim vede benim hormonlarimin duzeni bozduk..vede sigarayla alakali degil ama ben sigarayida biraktim kahveyi biraktim. benim duzenim dagildi ve 12kilo fazlam olduki 15 verirsem suoer olacak.

sen gercek nedeni istersen anlat senin neyin vardi yiyorsun ha birde ben evlendim onunda etkisi var yemegi fazla yememde
__________________
Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar.&nbsp; Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır.
Sezennl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-09-2007, 10:21 PM   #34 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2007
Mesajlar: 473
Tesekkür: 3
139 Mesajinıza toplam 267 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Sezennl is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Karar aldim zayiflayacagim

Diyete valla ben yarin basliycam arkadaslar. bu aksam brokoli ve haslanmis pates yedim birde yarim lahmacun yedim bir kucuk kase sutlac yedim vede kadayif tatlisi yedim. sabahda utaniyorum ama size yazmaya ben sabah sabbah eriste yedimdi vede baya yedimdi ha birde yogurt yemistim sabah.

tabiki suyumu iciyorum onu unutmuyoruz simdide kahvemi icyorum super ya su kahve. ben eskiden kahve sigara icerdim hic yemek aramazdim hgehhe aynen zayif ama hastalikli geziyordum simdiyse sisman ama saglikliyim:PPPPP en cok sevindigim sigarayi biramam eh kahvede boyle arasira icyorum.

neyse yarin tum diyet slitesini yazacam....



bu ramazan diyeti nasil begendinizmi?

Sahurda (Kahvaltı yerine)


1. Seçenek: Yağsız kepekli tost (İki dilim light ekmek ve bir kibrit kutusu peynir)


2. Seçenek: Bir su bardağı ayran veya diyet süt, domates, salatalık, maydanoz. Yatarken bir porsiyon meyve (muz, incir, üzüm ve kavun hariç)


3. Seçenek: Doyana kadar, bir yemek kaşığı sıvı yağla yapılmış sebze yemeği, salata, 200 gr diyet yoğurt ve bir dilim kepekli ekmek


4. Seçenek: Altı yemek kaşığı pilav, makarna, salata, 200 gr diyet yoğurt (haftada bir iki kez bu mönüyü uygulayabilirsiniz.)



* İftar saatinde (öğlen yemeği yerine) Bir su bardağı su ile orucu açın. Bir orta boy pideyi sekiz dilime bölüp, bir dilimini alın. Bir kibrit kutusu peynir, iki dilim hindi pastırma ve bir adet zeytin yenilebilir. Ardından bir kâse çorba, doyma hissi yoksa, bir kâse daha içilebilir. İftarı dışarıda yapıyorsanız, küçük porsiyonlar halinde ikram edilenlerden alınabilir.

* İki saat sonra (akşam yemeği yerine)


1. hafta: Doyana kadar etli ya da etsiz sebze yemeği ve 200 gr yoğurt.


2. hafta: İki gün; doyana kadar sebze yemeği ve 200 gr diyet yoğurt. Üç gün; 100 gr ızgara et, tavuk, köfte ya da ton balığını tercih edin, yanında salata olsun. Bir gün; bir yumurtalı menemen veya ıspanaklı omlet hazırlayabilirsiniz, yanında 100 gr diyet yoğurt. Bir diğer gün; sekiz yemek kaşığı barbunya, yeşil mercimek, nohut, kuru fasulye gibi bir yemeğin yanında salata ve 100 gr diyet yoğurt.


3. hafta: 2. hafta gibi olacak.


4. hafta: 2. hafta gibi olacak.

* İki saat sonra Yarım paket bisküvi veya bir porsiyon meyve ve bir adet diyet bisküvi.


Veya masum bir tatlı:
1. Elma tatlısı: Bir orta boy elmanın kabuklarını soyduktan sonra ortadan ikiye bölün ve üzerine tarçın serpip fırınlayın, piştikten sonra üzerine bir tatlı kaşığı ceviz serpip, bir top diyet dondurma koyup afiyetle yiyin.
2. Diyet sütlü güllaç: Diyet sütü ısıtıp, bir börek dilimi kadar güllaç yiyebilirsiniz.
3. Diyet sütlü muhallebi
4. Üç top diyet dondurma
5. Bir kâse diyet sütle yapılmış diyet puding
6. Bir kâse meyve salatası (bir kivi, elma, armut, ananas, bir top diyet dondurma)

Taylan Kümeli
__________________
Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar.&nbsp; Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır.
Sezennl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-09-2007, 10:25 PM   #35 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2007
Mesajlar: 473
Tesekkür: 3
139 Mesajinıza toplam 267 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Sezennl is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Karar aldim zayiflayacagim

valla siz nederseniz diyin en mantiklisi benim hastane diyetim ya ne oyle yok kivi yok incir bilmem ne ya evde yoksa kardesim ben nerden bulcam onlari enguzlei valla baylar bayanlar benim diyetim herevde olan seyler zengin evindede fakirin evindede olan seylerden yiyip icip kilo verecegiz.
baslamiyorsaniz bende baslam ha yerim valla

__________________
Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar.&nbsp; Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır.
Sezennl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-09-2007, 10:59 PM   #36 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 235
Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 69 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elif2 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Karar aldim zayiflayacagim

herkese iyi aksamlar...sezen tamam canim madem sen oruc tutmuyon sen hastane rejimine basla..bizde bu ramazan dietine 19 gun mu var dusun ramazanin bitmesine ...neyse biz 19 gun ramazan dieti yapar sonra senin hastane dietine doneriz..

ben bu aksam az corba,az kiymali yemek,1 kofte,yogurt ,1 dilim kepek ekmek yedim

sahurda bu ramazan dietine baslarim..

haydi dietimiz cümletten hayirli olsun
__________________
Değişim bir kumardır, ama hiçbirşey yapmamak da öyle. Arthur B. Dougall
elif2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-09-2007, 01:24 AM   #37 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2007
Mesajlar: 93
Tesekkür: 0
19 Mesajinıza toplam 35 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
orpheo is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Karar aldim zayiflayacagim

Alıntı:
SeZeNNL Nickli Üyeden Alıntı
slm orpeo senin yasin cok genc nede diyet yapma ihtiyaci duyorsunki? senin neyin var problemin ne neden okadar sen cok yedin?

ben 35yasima kadar kilo problemi yasamadim ama ben simdi 39yasindayim vede benim hormonlarimin duzeni bozduk..vede sigarayla alakali degil ama ben sigarayida biraktim kahveyi biraktim. benim duzenim dagildi ve 12kilo fazlam olduki 15 verirsem suoer olacak.

sen gercek nedeni istersen anlat senin neyin vardi yiyorsun ha birde ben evlendim onunda etkisi var yemegi fazla yememde

ya ben 2 hafta önceye kadar sosyal fobiktim sanırım.şimdi biraz daha rahat hissediyorum şu günlerde telkinleri dinlediğimden beri.şimdi tekrar vücut çalışıyorum.ben küçükken annem ve babam çalışıyolardı.hemde çok yoğun.bende hazır mamalarla büyüdüm tabii.dışarıda fazla çıkmayı sevmezdim.devamlı yemek sonra bilirsiniz malum son.ama onca diyet ve para tuzağından sonra ne diyet ne yemekten kısmak ne karışım.sadece basit matematik hesabı(işçiler ve depodaki mallar olayı).yanlız c vitaminini eksik etmeyin(c vitamini kapsüllerinden almayın sakın)herşeyin doğalı en iyisidir.hem motivasyon açısından hemde metabolizma hızlandırır.bende hastanede diyetisyene gittim.özel diyetisyenede.sonuç olarak onlara bayağı bi kazandırdım.:D
bu iş diyetle kısıntıyla olmaz.olsada tekrar alınıyo geri.ama spor yaşam biçimi haline geldimmi tamamdır.nerden hatırladığımı anımsamıyorum ama çok güzel bir sözdü;gündelik hayatımızdaki yaşadığımız sıkıntılar,stresler,olumsuzluklar vücudumuzda teker teker yağ dokuları olarak şekil alır.belli bi insan çoğunluğu için konuşuyorum.haftada yarım kilo verip sporuda düzeninize oturtturduğunuzda ideal kilonuza geldiğinizde zaten sağlıklı beslenip ihtiyacınız kadar yediğinizi görüceksiniz umarım.
__________________
blues serinletir.......<br />rock titretir..................<br />heavy metal iyileştirir .................<br /><br /><br /><br /><br /><br />toplam 8 kere kullanmış olduğum dunlop koşu bandımı satıyorum.sıfır modeli 950 ytl.ben 600'e bırakıyorum.televizyon sehpasını ve hertürlü techizatını yanındada veriyorum.
orpheo isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-09-2007, 03:40 AM   #38 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2007
Mesajlar: 473
Tesekkür: 3
139 Mesajinıza toplam 267 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Sezennl is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Karar aldim zayiflayacagim

tekrar selam orpeo, bende sigara biraktirma merkezlerine cok kazandirmistim ama onlar bana nedense hic kazandirmamislardi neyse bende kendi iradenmele birabildim tabiki uzun ugraslardan sonra. ne ararsak ariyalim bizde var derdide bizde dermanida bizde var. ben hayatimda ilkdefa diyetiste gittim dusun bana 1 ay sonraya rendevu verdi neyse bos ver az yiycez bol hareket edecegiz zxayiflayacagiz insallah 96

Elifcim tamam canim sen ramazan diyetini yap ama unutma cogu secenek diyor 44 allah kabul etsin bugunki orucunu elifcim gerci nerdeyse sohura kalkacaksin yada trde su anda sohurdurda hadi yarin yazisiriz byeee
__________________
Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar.&nbsp; Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır.
Sezennl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-09-2007, 02:00 PM   #39 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Sep 2007
Mesajlar: 3
Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
meyra is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Karar aldim zayiflayacagim

Sen söylersin de ben gelmezmiyim. Sana kilo konusunda bir site önereceğim. diyetce.com. Oradaki bir çok tablo sanırım diyetinde yardımcı olabilir. Üstelik sonu ne olacağı belli olmayan alternatifleri kısıtlı diyetlerle de zaman geçirmezsin. Ben mutfaktaki dolaplarıma ve bulduğum her boş alana bu indirdiğim tabloları yapıştırdım. Ve günlük kalorimi anlık hesaplar duruma geldim. Bizler yemek yemeyi seviyoruz. Bence yapmamız gereken sadece sağlıklı yiyeceklere yönelmek. Günlük aldığımız kalori ile yaktığımız kalorileri dengeleyerek kilolarımızdan kalıcı olarak kurtulmak. O hızlı diyetleri uygulayanların sonu pek fazla iyi olmuyor. Daha dün ankarada bulunan bir arkadaşım hakkında haber aldım. Önceden şişmandı. En son gördüğümde, Şok diyetlerle birkaç ay içinde manken fiziğine kavuşmuştu. En fazla 1,5 yıl içinde eski kilosunun bile çook üstüne çıkmış. Ve bunu anlatan arkadaşımın yüzündeki ifade acınası bir halde olduğunu anlatmaya yetti arttı bile.Ben şu an hafif diyet yaptığımı sana söylemiştim. Ve 3 aydır hergün 2 saat tempolu yürüyorum. Bu arada belden 12 cm, göbekten 9 cm, basendense 6 cm incelmişim. (Tam istediğim gibi çünkü o bölgelerimde aşırılık çok fazla vardı) Aslında hemen hemen herşeyi yiyorum. Ama az. Ramazan dolayısı ile öğün sayım en fazla üç olabiliyor. Ama ramazandan önce 6 öğün olarak uyguladım. 3 ana 3 ara öğün. Çok acıkırsam aralarda salatalık kavun karpuz veya minik kepekli galetalardan 1 er tane atıyordum. Ana öğünlerim diyete başlamadan önceki normal öğünlerime çok yakın. Sadece kızartma yok. Çok aşırı yağ yok. Kurabiye, Kek, Baklava Börekler şimdilik azı bile kesinlikle yasak. Ekmek ise en fazla her ana öğünde 1 ince dilim. 3 ayda 7 kilo verdim. süre zarfında 1 ay kadar kilo ne aldım ne de verdim. İlk ay 4 kg ikinci ay hiç kilo vermedim. 3 ay 3 kg verdim. Ramazan başından bu yana ise kilomda sadece yarım kg bir oynama var onu da doğal olarak görüyorum. Gerçi böyle ağır vermek biraz sıkıyor ama ne açım, ne halsizim, ne de sinirliyim. (sigara olayı müstesna birazcık onun verdiği zaman zaman gerginliklerim var.) Bu şekilde en azından daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Ha unutmadan vitamin takviyesini eğer doktorun uygun görürse yap. Çünkü o vitaminlerde bilinçsiz kullanıldığında zararlı olabiliyor, hatta yağa dönüşebiliyormuş. Senin ANNELİK GİBİ Kutsal bir amacın var ve bunun için de mücadele veriyorsun, kendini riske atmadan sağlıklı bir şekilde o kiloları vereceğine ben inanıyorum.
meyra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-09-2007, 02:09 PM   #40 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2007
Mesajlar: 49
Tesekkür: 14
20 Mesajinıza toplam 54 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bubu is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Karar aldim zayiflayacagim

Herkese merhaba ben de başladm diyete akşam balık ve salata yanında bol su içtim sahurda süt ve meyve yedim.İnşallah kiloları veririz kızlar.hepimize kolay gelsin .
bubu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Karar aldim zayiflayacagim

Güzellik ve Bakım Klubü ve Kilo Verme Karar aldim zayiflayacagim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: SeZeNNL Nickli Üyeden Alıntı Merhabalar, bugun iyice dusundum dusundum bir karara vardim. yeme aliskanligimi duzene sokacagim. bir kagida yazdim sabah uyaninca ilk once su icecegim ve 3 saat sonra cok az ama bana yararli olan yiyeceklerden yiyecegim. aksamda 5ile ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kilo Verme telkin cd indir izle İstanbul Kilo Verme nerededir kimdir Kilo Verme çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kilo Verme hipnoz Kilo Verme olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kilo Verme hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kilo Verme kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.