Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İzmir Buluşmaları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/izmir-bulusmalari/)
-   -   İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/izmir-bulusmalari/1526-izmirliler-daha-aktf-bir-paylasim-icin-davetlimsiniz.html)

Siyahça 04-04-2009 09:33 PM

Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ

ihihi ne komik olurdu ama!

ben kara, kısa, şişman ve kelim...y789

elimde beyaz bir şapka olcek...üzerimde yeşilli bir yelekimsi birşey...gulensmiley

driftwood76 04-04-2009 09:53 PM

Ben ne olur ne olmaz cebimi yazayım.... Bu arada, Facebook'taki hayatım değişti cafesi'ne üye olan var mı aramızda ?

--------------------------------------------------
redflowers:Bu tür bilgileri lütfen özelden paylaşalım arkadaşlar, numara tarafımdan silinmiştir.

suzzy 04-04-2009 11:07 PM

katılamıyorum...üzgünüm

sevgili arkadaşlarım...956k

uzun zamandır yoğunluğumdan dolayı foruma uğrayamadığımdan mesajların çoğunu yeni okuyabildim...

maalesef yarınki toplantıda yanınızda olamıyacağım...sad456

daha öncede belirttiğim gibi yoğun bir koşuşturmaca
içindeyim...

akşamları işten geç çıkabiliyorum...hafta sonu bir tek pazar günüde hangi işimi yapacağımı bilemiyorum...

uzun zamandan beri ilk defa bir izmir toplantısında bulunamıyorum...rt67 bunun için çok üzgünüm...eminim çok güzel bir toplantı olucaktır...

dileğim bu tatlı telaşları atlattıktan sonra sıcaklar bastırmadan tekrar bir toplantı düzenleyip bütün eski ve yeni dostlarımızla bir araya gelmek...super

çok güzel bir toplantı geçireceğinizden eminim...güzel haberlerinizi bekliyorum...

not: (kulaklarımı çınlatmayı unutmayın...y789ve benim içinde çay içip sohbet etmeyi tabii ki...) hepinize sevgiler...actionsmile

Siyahça 04-04-2009 11:17 PM

e 2 kişi mi geliyor sadece? hy789

driftwood76 05-04-2009 11:36 AM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 338503)
e 2 kişi mi geliyor sadece? hy789

Merhabalar, ben yarım saat sonra ordayım. Yani saat 12.00 de. Kot pantolon ve kot ceket giydim. Özellikle tanımanız için, kulaklıkla müzik dinliyor olacağım. guitarSevgilerle, Umut...

driftwood76 05-04-2009 06:47 PM

Harika bir buluşmaydı...Ortak konular üzerinde fazla yoğunlaşmış olduğumuzdan olsa gerek, başım çatlayacak gibi, tatlı tatlı ağrıyor...Telkinleri ilk dinlediğim günlerde aynen böyle olmuştu...

Siyahça 05-04-2009 10:44 PM

Driftwood76 hayatımızı kurtardın!!!

eğer seninle cafenin önünde 2 dk laflamamış olsaydık şu an ya hastanede olurduk ya da belki...ağla2

ayrıldıktan sonra tam taksi durağına geldik, taksiye binmek üzereyiz, önümüzdeki arabaya başka bir araba çarpıverdi! ödümüz koptu çıkan sesten!

iki adımcık vardı o arabanın altında kalmaya...

yani 2 kere teşekkürler...ve bence de çok güzel bir buluşmaydı...bizim de başımız ağrıyor...

demek ki bu site elemanları baş ağrısı yapabiliyor..öhöö...
y789

olep 06-04-2009 11:50 AM

bende izmir'liyim.

tiriniti 06-04-2009 12:32 PM

sevgili olep madem izmirlisin nerdeydin o zaman ? izmirliyim demekle olmuyo demiiiiy789

dünkü toplantı çok keyifli ve çok eğlenceydi herkes varlığı ile renk ve mutluluk kattı. Umutcum, bir kez daha çok teşekkür ediyorum sana sevgili arkadaşım ne kadar ince düşünceli bir insansın...

en kısa zamanda tekrar birarada olmak dileğiyle.....

teşekkürler Atakan bey tekrar tekrar iyiki hayatım değişti yi yaratmışsınız, bizlerin hayatlarında fark yarattınız.sung66

sevgilerimle....

kiss3

güllüm 06-04-2009 02:23 PM

geldik ama kafeyi bulamadık saat bire kadar dolaştık kaçırdığım için üzgünüm
oysa sizlerle tanışmayı çok istiyordum.birde nefes alma eğitimi ile ilgili bilgi almak istiyorum
sizlerden biri yardımcı olabilirmi? yada izmirde bu eğitimi veren birileri varmı.yardımcı olursanız sevinirim.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:12 PM.