![]() |
Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ arkadaşlar, susuz dedenin içindeki villa fıratın ismi seyr-i alem olarak değişmiş. pazar günü, 12:00 la 13:00 arasında, susus dede parkı, seyr-i alemde görüşmek üzere...sevgiyle kalın... smil56 |
Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ Alıntı:
banuh, driftwood76, tiriniti...hepinize çok teşekkür ederim inceliğiniz için.. ve sizle paylaşmak istediğim bir haber var! bir mucize oldu biliyor musunuz?! para konusunu hiç hesapta olmayan bir 'hediye'yle hallettik...geriye işten izin durumu kaldı...o da yarın kesinleşecek...şimdilik gelme ihtimalimiz yüksek gibi...sizleri yakından tanımayı gerçekten çok istiyoruz... yaşasııınnn!!! sevincliuy897k8908happy6wavegulensmileydertys456f6 78h956kcilgin897blissy |
|
Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ hih33 Allahü Teala, yüzleyen kulum yüzüme bakmasın demiş ... |
Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ y789 ay utandım vallahi.... |
Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ inşallah ben geldikten 10 dk sonra 'hadi sen git!' demezsiniz...utananadam yanımda 1-2 adet canavar da olacak da...cat56 |
Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ ben alışkınım siyahçacım, liseye başladı hala aynı alışkınım anlayacağın diğerleride hoşgörürler zaten sen o konuda da rahat ol bence hem orası büyük bir yer park ta var sanırım çocuklar rahat rahat oynayabilirler. tabiiki yağmur yağmazsa sad456 yağarsada sorun yok bir kaç çocuk daha olucak belginin ve benim kızımda geliyolar canım... sevgiler.... |
Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ Merhaba arkadaşlar, kaç kişi olduk şimdi? Yani, yarın kesin gelecekler , tekrar isimleri teyit edelim mi, ya da sağdan sayalım mı :) 1 - Umut.... |
Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ son anda bir aksilik çıkmazsa; 2-siyahça sevinclicilgin897 |
Bu arada, birbirimizi tanımakta sorun yaşamayız sanırım. Fotoğraflarımızı bile görmeden.... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:19 AM. |