Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İzmir Buluşmaları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/izmir-bulusmalari/)
-   -   İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/izmir-bulusmalari/1526-izmirliler-daha-aktf-bir-paylasim-icin-davetlimsiniz.html)

Siyahça 06-04-2009 07:56 PM

Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ

keşke vazgeçmeseydiniz aramaktan.. biz de çok zor bulduk ama benim açımdan buna değdi...

inşallah yaza bir buluşma daha olur, ya da pikmik (bebişlerim pikniğe pikmik der de y789)
o zaman sizle de tanışırız...

shamanic 07-04-2009 11:27 AM

güzel keyifli bir buluşma geçirmenize çok sevindim.. blissy

burada paylaştığımız sevgi enerjisini yan yana kahve keyiflerinin yanına taşıyabilmekte ayrı bir mutluluk..

her ne kadar varlığımla yanınızda olamasamda ruhumla güzel bir gün geçirmeniz için enerjimi gönderdim..

umutcum resimleri ekleyeceğini söylemiştin.. eğer katılımda bulunan arkadaşlarınızın hepsi onaylarsa resimlerinizi görmek isteriz.. sevincli

tiriniticim bu buluşmanın gerçekleşmesi için en çok emeği sen verdin canım.. dostlarımızı bir araya toplayıp güzellikleri paylaştığınız için teşekkür ederim.. ark5

katılımda bulunarak aramızdaki güveni sevgiyi pekiştien tüm dostlara sevgiler... kiss3

yaşamınızda her yeni günün mutlulukla huzurları sunmasını dilerim..

http://dl8.glitter-graphics.net/pub/...azpjc2qqr3.gifsevgiler..

tiriniti 07-04-2009 12:33 PM

canım shamanic , benim için çok keyifliydi....böyle emek vermeye can kurban çünki olan dostluklar pekişti ve yeni dostluklr için temeller atıldı işte bu harikaydııııı...

sevgili siyahça mayısın ortası gibi bir" pikmik ":) düzenlemeyi düşünüyoruz zaten bebişim ....... inşallah yine hepimiz böyle toplaşabiliriz ... herkes nereye gitmek istediğini söyler öneride bulunursa sanırım daha iyi olur. yaparız börekleri çörekleri
alırız ipi topu yallah pikniğe ...
sevgilerimle
kiss3

tiriniti 07-04-2009 12:37 PM

umutcum vallahi ekleyebilirsen ekle resimlerimizi hiç mahsuru yok benim için.... merak ediyoruuuuummm.

956kcanlarııııııııııııııııııııııımmmsüper bir toplantıydı..en kısa zamanda tekrar edicez..çoğalarak sevgiyle büyüyen bir aileyiz biz..bizim enerjimiz tüm evreni saracak ve sevgiyle bize geri dönecek..buna izmir dışındaki tüm dostlarımız dahil elbette.anca beraber kanca beraber..happy6

Siyahça 07-04-2009 01:35 PM

yaşasın pikmiikkk!

sevincli

driftwood76 08-04-2009 08:13 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 344326)
Driftwood76 hayatımızı kurtardın!!!

eğer seninle cafenin önünde 2 dk laflamamış olsaydık şu an ya hastanede olurduk ya da belki...ağla2

ayrıldıktan sonra tam taksi durağına geldik, taksiye binmek üzereyiz, önümüzdeki arabaya başka bir araba çarpıverdi! ödümüz koptu çıkan sesten!

iki adımcık vardı o arabanın altında kalmaya...

yani 2 kere teşekkürler...ve bence de çok güzel bir buluşmaydı...bizim de başımız ağrıyor...

demek ki bu site elemanları baş ağrısı yapabiliyor..öhöö...
y789

Aaa!!! Geçmişolsun Siyahça...Herkesi tek tek yolcu etmek istedim, ev sahibiymiş gibi :), demek ki bunda da bir hayır varmış...
Değerli arkadaşlarım, öncelikle sizlere Balıkesir'den bol bol selam yolluyorum. Fotoğrafları istemişsiniz, tabi ki yollarım. Ama maalesef 4-5 fotoğraf olduğunu belirtmek isterim. Bu arada sen de fotoğraf çekmiştin di mi Yasemin ?
Mayıs'ta piknik yaparız demişsiniz ama, benim o kadar sabrım yok sanırım. Daha küçük çaplı lokal buluşmalara da açığım. Kalabalık olduğumuzdan, aklımda yer etmiş tüm konuları ve soruları paylaşamadım sizlerle, en kısa zamanda tekrar buluşmak dileğiyle...
Umut...

tiriniti 09-04-2009 09:47 AM

http://img10.imageshack.us/img10/416...0176611801.gifben hala resimleri aktaramadım ama söz yollayacağım.

sevgiler

semkur 09-04-2009 10:03 AM

ne güzel bir paylaşımda bulundunuz tebrik ediyorum sizleri. 25889
birazda kıskanmadım desem yalan olur. ağla2 ankara bu konuda pek bir sesiz yada çok az kişiyiz. bu gidişle pılıyı pırtıyı toplayıp ya istanbul ya izmire yerleşeceğim galiba. içim öyle sizlerleki. tüm sevgi ve ışıklar sizle olsungirlhaha
bu aralar reiki konusunda bir araştırma içerisindeyim ama bakıyorum sevgili dostlar sizler hep ankara dışındasınız. ama ne diyorlar niyet ustan seni bulur işte bende niyet ediyorum.
sevgimleO0kiss3

tiriniti 09-04-2009 02:01 PM

canım semkur,

kapımız herkese açık emin olabilirsin .... zaten bizi de bir araya getiren "evrensel enerji " izmirli, istanbullu, şuralı buralı .....
bu hiç önemli değil önemli olan birarada olabilmek, sağlıklı paylaşımlarda bulunabilmek... sen istemeye devam et .. elbette yolumuz bir gün kesişecek........... ayrıca hzaırladığımız her türlü etkinliğe herkes davetlidir.. biz bir aileyiz

sevgileractionsmile

kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:50 AM.