Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İzmir Buluşmaları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/izmir-bulusmalari/)
-   -   İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/izmir-bulusmalari/1526-izmirliler-daha-aktf-bir-paylasim-icin-davetlimsiniz.html)

driftwood76 02-04-2009 10:07 PM

Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ

Alıntı:

tiriniti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 338183)
Cidden çok üzüldüm sad456ama her zaman işlerimiz öncelikli olmalı .napalım bir dahakine inşallah...

Allah işlerine kolaylık versin sevgili arkadaşım.

sevgiler

Selam...
Az önce Triniti'ye özelden de yazdığım gibi, bir mucize oldu sanırım ve bizim iş 1 hafta ertelendi. Gelemeyeceğim için gerçekten de çok üzülmüştüm ama, evren, sizlerle tanışmamın daha yararlı olacağına karar verdi sanırım...Pazar ordayım, şimdiden sabırsızlanıyorum ...sapkal89 Triniti, cafenin ismini tekrar teyit eder misin? Saati de...13.00 iyi mi?

Siyahça 02-04-2009 10:56 PM

aynı evren benim sizlerle tanışmamı pek hayırlı bulmadı sanırım...ağla2

benim yerime de tanışın...

driftwood76 02-04-2009 11:06 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 338265)
aynı evren benim sizlerle tanışmamı pek hayırlı bulmadı sanırım...ağla2

benim yerime de tanışın...

Nasıl yani? Gelemeyecek misin? Hani ailenle gelecektin ???şaşkın

Siyahça 02-04-2009 11:20 PM

biz herzamanki ay sonu ekonomik krizimize girdik de..utananadamağla2

böyle şeylerin konuşulması ayıptır biliyorum ama aramızda yabancı yok..:)

lütfen benim için bolluk bereket duası falan edin de bir sonraki buluşmaya gelebilelim...44a

driftwood76 02-04-2009 11:36 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 338270)

lütfen benim için bolluk bereket duası falan edin de bir sonraki buluşmaya gelebilelim...44a

Darılırım ama....Dedim ya çaylar vs. benden...Siz İzmir'de değil misiniz? Gerekirse ben gelir alırım sizi...

banu 02-04-2009 11:51 PM

Alıntı:

driftwood76 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 338258)
Selam...
Az önce Triniti'ye özelden de yazdığım gibi, bir mucize oldu sanırım ve bizim iş 1 hafta ertelendi. Gelemeyeceğim için gerçekten de çok üzülmüştüm ama, evren, sizlerle tanışmamın daha yararlı olacağına karar verdi sanırım...Pazar ordayım, şimdiden sabırsızlanıyorum ...sapkal89 Triniti, cafenin ismini tekrar teyit eder misin? Saati de...13.00 iyi mi?

sevgili driftwood, triniti yok ben yanıtlayayım dedim smil56
saat 13:00 da susuz dede parkının içinde villa fırat cafe de...görüşmek umuduyla sevgi ve ışıkla kal...

driftwood76 02-04-2009 11:53 PM

Alıntı:

banuh Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 338273)
sevgili driftwood, triniti yok ben yanıtlayayım dedim smil56
saat 13:00 da susuz dede parkının içinde villa fırat cafe de...görüşmek umuduyla sevgi ve ışıkla kal...

Tamam, bulurum orayı...Siyahça, son kararın mı :)

banu 02-04-2009 11:57 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 338270)

aşkolsun sevgili siyahça...tek sorun bu mu?ben de daha önemli bir problem çıktı sanmıştm.şükür ki değilmiş.pazar günü seni de aramızda görmek istiyoruz.senin de dediğin gibi, aramızda yabancı yok.tamam mı canım...pazar günü görüşmek üzere...sevgiyle kal... smil56

dila66 03-04-2009 12:23 AM

MERHABA BEN ARANIZA YENİ KATILDIM.İZMİRDEKİ BULUŞANIN TARİH VE YERİNİ TAM ANLAYAMADIM GERÇE SANIRIM KATILANLAR ÇOK GENÇ BEN 42 YAŞINDAYIM BENİ AYDINLATIRSANIZ SEVİNİRİM.TEŞEKKÜRLER.

tiriniti 03-04-2009 10:10 AM

Sevgili dilaa 66

burada yaş din dil ırk cinsiyet ayrımı yok önemli olan içtenlik paylaşım ve sevgi alışverişi.... Hoşgeldin yanımıza happy6 seni aramızda görmek emin ol hepimizi çok mutlu edecek. Ayrıca da yaşınla gurur duy bence daha yolun başındayız demi ama aaa yapma bu yaş muhabbetlerini bende 39 yaşındayım ne varmış y789... bekliyoruz pazar günü saat 12-13 arası susuzdede de parkın içinde villa fırat cafe biz orada olucaz bekliyoruz sizleri...

sevgilerimleeee

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:33 PM.