![]() |
Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ Alıntı:
Az önce Triniti'ye özelden de yazdığım gibi, bir mucize oldu sanırım ve bizim iş 1 hafta ertelendi. Gelemeyeceğim için gerçekten de çok üzülmüştüm ama, evren, sizlerle tanışmamın daha yararlı olacağına karar verdi sanırım...Pazar ordayım, şimdiden sabırsızlanıyorum ...sapkal89 Triniti, cafenin ismini tekrar teyit eder misin? Saati de...13.00 iyi mi? |
Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ aynı evren benim sizlerle tanışmamı pek hayırlı bulmadı sanırım...ağla2 benim yerime de tanışın... |
Nasıl yani? Gelemeyecek misin? Hani ailenle gelecektin ???şaşkın |
Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ biz herzamanki ay sonu ekonomik krizimize girdik de..utananadamağla2 böyle şeylerin konuşulması ayıptır biliyorum ama aramızda yabancı yok..:) lütfen benim için bolluk bereket duası falan edin de bir sonraki buluşmaya gelebilelim...44a |
|
saat 13:00 da susuz dede parkının içinde villa fırat cafe de...görüşmek umuduyla sevgi ve ışıkla kal... |
Tamam, bulurum orayı...Siyahça, son kararın mı :) |
|
Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ MERHABA BEN ARANIZA YENİ KATILDIM.İZMİRDEKİ BULUŞANIN TARİH VE YERİNİ TAM ANLAYAMADIM GERÇE SANIRIM KATILANLAR ÇOK GENÇ BEN 42 YAŞINDAYIM BENİ AYDINLATIRSANIZ SEVİNİRİM.TEŞEKKÜRLER. |
Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ Sevgili dilaa 66 burada yaş din dil ırk cinsiyet ayrımı yok önemli olan içtenlik paylaşım ve sevgi alışverişi.... Hoşgeldin yanımıza happy6 seni aramızda görmek emin ol hepimizi çok mutlu edecek. Ayrıca da yaşınla gurur duy bence daha yolun başındayız demi ama aaa yapma bu yaş muhabbetlerini bende 39 yaşındayım ne varmış y789... bekliyoruz pazar günü saat 12-13 arası susuzdede de parkın içinde villa fırat cafe biz orada olucaz bekliyoruz sizleri... sevgilerimleeee |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:33 PM. |