![]() |
Cevap: 750 Kelimeyi hayal gücünüzle öğrenin!!! paylasim icin tesekurler |
Cevap: 750 Kelimeyi hayal gücünüzle öğrenin!!! Paylaşım için teşekkürler, elinize sağlık. |
Cevap: 750 Kelimeyi hayal gücünüzle öğrenin!!! sağolasın tamda ingilizce kelime ezberlemem gereken zamanda... |
Cevap: 750 Kelimeyi hayal gücünüzle öğrenin!!! Bunu şimdi gördüm, denemek için biraz geç bir saat ama yarın salim kafayla bir bakıp denemek istiyorum. Eğer işe yararsa harika olur gerçekten. Çok teşekkürler Mcse |
Cevap: 750 Kelimeyi hayal gücünüzle öğrenin!!! Bende deneyim bari...:D teşekkürler.. |
Cevap: 750 Kelimeyi hayal gücünüzle öğrenin!!! Alıntı:
Ya bunu gördüğüme o kadar sevindim ki.. O kadar kurslara gidip her seferinde başa döndüğüm ingilizceme üzüldüğümden dolayı bundan 1-2 hafta önce evrene ingilizce konuşmak istiyorum diye dilek göndermiştim. ha ha çekim yasası bu olsa gerek.. partysmiley Teşekkür ederim mcse1988 arkadaşım.. alk78 kelimeleri aklımda tutmakta hep zorlanmışımdır. şimdi bunları hergün bir sayfasının çıktısını alıp eve giderken çalışacağım. |
Cevap: 750 Kelimeyi hayal gücünüzle öğrenin!!! çok çok teşekkür ederim :) ingilizcem iyidir ama sizin sayenizde baya bir iyi olucağa benziyor skan67 |
Cevap: 750 Kelimeyi hayal gücünüzle öğrenin!!! Herkese tavsiye ederim. Çok iyi bir kitap... |
Cevap: 750 Kelimeyi hayal gücünüzle öğrenin!!! sağol ama link çalışmıyor. |
Cevap: 750 Kelimeyi hayal gücünüzle öğrenin!!! şu günlerde tam da ihtiyacım olan şeydi,link çalışsaymış iyiymiş.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:53 PM. |