![]() |
Cevap: 750 Kelimeyi hayal gücünüzle öğrenin!!! İndirmeden de kullanabileceğiniz iki ciltlik linkler aşağıda mevcuttur. Arkadaşlar. KURGUSAL SOZLUK 1 Kurgusal sözlük Cilt 2 Sevgiler. |
Cevap: 750 Kelimeyi hayal gücünüzle öğrenin!!! kpds maratonuna başlamış ve ezberi çok kötü olan biri olarak çok teşekkür ediyorum şekercim :))) |
Cevap: 750 Kelimeyi hayal gücünüzle öğrenin!!! ya bu süper bişeymş tam ihtiyacm olan şey |
Cevap: 750 Kelimeyi hayal gücünüzle öğrenin!!! exxtra bir bilgide ben paylaşmak istiyorum ... 15 saatte 800 kelime öğreten bir site çok hoşuma gitti benim.. İngilizce Kelime Öğrenmenin En Hızlı Yolu: WordTest.com |
Cevap: 750 Kelimeyi hayal gücünüzle öğrenin!!! Alıntı:
|
Cevap: 750 Kelimeyi hayal gücünüzle öğrenin!!! cep telefonun şart değil cep telefon numaranı vermeden de üye olabilirsin siteye, ben üyeyim cep telefon numaramı da vermedim hem.. zaten üye olduktan sonra anlıcaksın neden cep telefonu numarasını istediğini |
Cevap: 750 Kelimeyi hayal gücünüzle öğrenin!!! birinci linkte dosya mevcut değil diyor diğerlerinden de indirmeyi başaramadım linki yenilemeniz mümkün mü acaba? teşekkür ederim paylaşım için |
Cevap: 750 Kelimeyi hayal gücünüzle öğrenin!!! Alıntı:
|
Cevap: 750 Kelimeyi hayal gücünüzle öğrenin!!! Arkadaslar nacizane gorusumu bildirmek istiyorum bu sozlukle ilgili ben bi verim alamadim ne bu sozlukten nede baska ezberleme yontemlerinden. en guzeli bi kitap okurken yada bi filmi ingilizce altyazili izlerken ogrendigim kelimeler cunku beyin senaryo ile birlikte aliyor kelimeyi ve kalici oluyor . Saygilar. |
Cevap: 750 Kelimeyi hayal gücünüzle öğrenin!!! Dosya olarak indirebilirsiniz yukarıdaki linklerden. Facebook ile giriş yapmanız gerekli. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:50 PM. |