![]() |
750 Kelimeyi hayal gücünüzle öğrenin!!! Arkadaşlar bu kurgusal sözlük çok ama çok işinize yarayacak. Bilimsel olarak kalıcılığının maximum olduğu ispatlanmış bu yöntemle çok daha rahat kelime ezberleyebileceksiniz. Lütfen kurallara uyun. Yapılması gerekenleri yapın. Sadece tasarlanmış olan imgeleri akli gözünüzle göreceksiniz o kadar... Başarılar dilerim... kiss3 http://rapidshare.com/files/10994507...l_soezluek.zip alternatif linkler indirmeden de kullanılabilir: KURGUSAL SOZLUK 1 Kurgusal sözlük Cilt 2 |
Ynt: 750 Kelimeyi hayal gücünüzle öğrenin!!! Teşekkürler çok güzel bi kitap |
Ynt: 750 Kelimeyi hayal gücünüzle öğrenin!!! teşekkürler |
Ynt: 750 Kelimeyi hayal gücünüzle öğrenin!!! emeğine sağlık super |
Ynt: 750 Kelimeyi hayal gücünüzle öğrenin!!! çok teşekkürler s456 |
Ynt: 750 Kelimeyi hayal gücünüzle öğrenin!!! çok teşekkür ederim. |
Ynt: 750 Kelimeyi hayal gücünüzle öğrenin!!! Teşekkürler ama okumakta zorluk çekiyorum sanırsam kitaptan koylanmış o yüzden pek sağlıklı diğil. . |
Ynt: 750 Kelimeyi hayal gücünüzle öğrenin!!! sagol arkadasim hismiley |
Ynt: 750 Kelimeyi hayal gücünüzle öğrenin!!! Çok teşekkür etttim.Biraz inceledim harika tam zamanında tekrar tekrar teşekkür ettim kendi adıma süper... |
Ynt: 750 Kelimeyi hayal gücünüzle öğrenin!!! rt67 ben bu kitabı daha önceden satın aldım.Başta ben de baya kullandım ama türkçe olması nedeniyle yapabileceğinden daha azını yaptığına inanmaya başladım çünkü bazı kelimeler hiç alakasız resim ve hikayelerle anlatılmaya çalışılmış bu nedenle hatırlaman gerektiğinde kelimenin gerçek anlamı yerine orada verilenlerden sadece 1 ya da 2sini hatrılamana dolayısıyla yanlış anlamana neden olabiliyor.Bence ingilizce kelimeyi ingilizce aynı anlama gelen bir başka kelimeyle karşılamak çok daha faydalı olur. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:03 AM. |