![]() |
Ynt: 750 Kelimeyi hayal gücünüzle öğrenin!!! Çok güzel bir paylaşımdı, teşekkür ederiz, Allah razı olsun 96 smiliyface |
tesekkürlerrrr...? |
harika. çok teşekkürler |
çok saol ... |
ben bu kitabı satın aldım şimdilik yüz kelime ezberledim eş ve zıt anlamlarıyla 300kelimeye denk geliyor. 4günde ezberledim.şimdi üzerine yeni kelime eklemicem iki gün bunları tekrarlıcam daha sonra yenilerine bakıcam. bakalım şimdilik aklımda kalıyor üstelik ingilizce bi metin okuduğumda idrakımın arttığını gördüm bu kelimeler sayesinde. herkesin öğrenme şekli farklıdır. bilemiyorum kimine iyi kimine işe yaramaz gelebili. ben aldım kitabı ve memnunum. denemek de fayda var. |
Fevkalade bi paylaşım. Devam ettiğim ingilizce kursumda işimi baya kolaylaştıracak. Sizin gibi paylaşımcı insanların sanal alemden eksik olmaması dileğiyle...:) |
çok teşekkürler happy6 yayınladığın eklenti çok ihtiyacım olan bir şeymiş eline sağlık |
bende inleceliyim bakalım |
teşekkürler paylaşım için indirmeye başladım |
Cevap: 750 Kelimeyi hayal gücünüzle öğrenin!!! Teşekkürler ingilizceyle ilgili her şeyi yalayıp yutmaya çalışıyorum, kullanıp indirmeyen veya ihtiyacı olan arkadaşlar için düşüncelerimi yazacağım. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:44 PM. |