![]() |
Cevap: 750 Kelimeyi hayal gücünüzle öğrenin!!! Daha önce mega hafızanın ingilizce eğitim setiyle biraz ilerlemiştim her ne kadar 300 kelime çok az olsada bu setle ilk önce kelimeleri en etkin şekilde ve kolay nasıl öğrenebiliriz sorusunun cevabını bulmuştum. Bu kelime kartları çok güzel bence o yüzden lakin problem yaşayan arkadaşlar bence ilk önce bahsetitğim set ile çalışmalılar. Eğer isternizse upload edebilirim. Birde hayatım değişti klubü olarak aslında ingilicede en çok kullanılan 2500 kelimeyi böyle fotografik kartlar haline gelitrebiliriz, ingilizce bilmeyen ve öğrenmek isteyen arkdaşlar için mükemmel bir kaynak olur ne dersiniz? |
Cevap: 750 Kelimeyi hayal gücünüzle öğrenin!!! Alıntı:
pardon ama bu link şifre mi istiyr.ben açamadım da... |
Cevap: 750 Kelimeyi hayal gücünüzle öğrenin!!! teşekkür ederimmm |
Cevap: 750 Kelimeyi hayal gücünüzle öğrenin!!! teşekkürler |
Aşağıdaki sayfada linkler var alternatif başka bir paylaşım sitesi.actionsmile İki bölüm halinde indirebilirsiniz.956k Bu sayfada tanıtım yazısı ve linkler verilmiş.t678 http://www.divxim.net/diger-other-do...e-turkce.html# Yukarıdaki sayfada verilen Alternatif Links456 World's Leading Image,Video,Audio and Document Sharing Portal World's Leading Image,Video,Audio and Document Sharing Portal |
Teşekkürler, kolay gelsin. |
Cevap: 750 Kelimeyi hayal gücünüzle öğrenin!!! harika teşekkür ederim... |
Cevap: 750 Kelimeyi hayal gücünüzle öğrenin!!! gerçekten güzel ve akılda kalıcı teşekkürler.. |
Cevap: 750 Kelimeyi hayal gücünüzle öğrenin!!! paylasim icin tesekkurler |
Cevap: 750 Kelimeyi hayal gücünüzle öğrenin!!! ingilizce öğrenmek için yanıp tutuşuyorum ama en hızlı ve kolay yoldan öğrenmek istiyorum... :)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:10 AM. |