Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hedef Günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hedef-gunlugu/)
-   -   Şişedeki Cin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hedef-gunlugu/462869-sisedeki-cin.html)

Merto 30-03-2010 06:19 PM

Cevap: Şişedeki Cin

Alıntı:

doremifasolasi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592482)
1. dileğimin yerine geldiğini anlamak için sanırım Allah'a yürümem yani ölmem gerekiyor(Allah hepimize hayırlı uzun ömürler versin.)
2. hayatımın anlamı hala eksik.
3.hala tembelce davranabiliyorum.

1. için şöyle sorayım o halde bu dileği dilemenin nedeni neydi sence? :)

Diğerleri için bir plan ve eyleme geçmeye başlaman yeterli aslında. Bebek adımlarıyla başla hiç olmazsa, dileklerin kabul oldu, sen eylem yapmazsan nasıl hayata geçer ki ?

doremifasolasi 30-03-2010 11:12 PM

Alıntı:

Merto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592483)
1. için şöyle sorayım o halde bu dileği dilemenin nedeni neydi sence? :)

Diğerleri için bir plan ve eyleme geçmeye başlaman yeterli aslında. Bebek adımlarıyla başla hiç olmazsa, dileklerin kabul oldu, sen eylem yapmazsan nasıl hayata geçer ki ?

aman tanrım 2'de şöyle bir replik vardı:
"Tanrıdan sabırlı olmayı istediğimizde acaba Tanrı bize sabırlı olma yı mı verir yoksa bu beceriyi geliştirecek bir dizi yaşantı mı sunar bize"
replik tam olarak bu değildi ama meali bu şekildeydi.:)
y789aslında bana bu dileklerimi geliştirecek fırsatlar(sorunlar,imtihanlar) gelmeye başladı. umarım değerlendirebilirim.
sağolun.

Merto 31-03-2010 10:02 AM

Filmlere replik olan sözlerin kaynağını mistisizm ve kutsal kitaplarda buluruz, Allahtan sabır istemeyin, eğer isterseniz sabretmeniz gereken şeylerle karşılaşırsınız der din büyükleri.

Aslında "sabr" kelimesinin anlamı üzerine düşünmemiz gerekir belkide.

İşin özünü kaçırmıyalım biz yinede; Şişedeki cin yada dualarımız sonuçta "İsteyin verilecektir" bilgisiyle haraket ettiğimizde istediğimiz alınmıştır.
Peki biz üzerimize düşeni ne derece yapıyoruz?

İsteklerimizi gerçekleştirecek yolları farkedip onaylıyormuyuz?

En çok talep edilen şey olan PARAyı ne için kullanacağız, sonuçta asıl istediğimiz gerçektende PARAmı?

Eyleme geçmemizi engelleyen nedir?

gunesim 31-03-2010 10:52 AM

geç kaldım ama bende dileklerimi yazmak istiyorum.

1- Açıköğretimde bu yıl önlisansımı almak istiyorum
2- İngilizceyi artık rahat bir şekilde konuşmak istiyorum.
3- her istediğimi kolayca alabileceğim bol param olmasını istiyorum.
y789

Merto 31-03-2010 11:10 AM

Selamlar sevgili güneşim ve diğer para dileyen arkadaşlar,

Nakit çalışmıyoruz maalesef biz cinler olarak :).
Lütfen parayı somut olarak yada soyut neler için istediğinize karar verirmisiniz.
Dilekleri gerçekleştirirken bu konuya takılıp kalıyoruz :).

İstediğim her şey derken nedir bu istediğiniz "her şey"açıklarmısınız lütfen?

hayallerimgerçekleşiyor 31-03-2010 11:15 AM

Ben diğer dileklerimi çekim yasası yoluyla gerçekleştiriyorum. Şimdi öyle bir dilek dileyeceğimki herşeyi kapsayacak.

sadece ve sadece tüm evren için, içindeki herşey için SEVGİ gerçek sevgi diliyorum. Dileğim kabul olduğu için çok teşekkür ederim.

pimpinella anisum 31-03-2010 12:04 PM

Sevgili Merto,,kafama takılan birşey var,,,şu nakit istememe konusu,,bunu pekçok yerde okudum,,,evet para bir enerji değiş tokuş aracı anlıyorum,biz bolluk enerjisini çekmeye açık olmalıyız onu da anladım,,,,yine de nakit de tezahür ettirilebilir değil mi?Sanki herşeyi hayatımıza çekebiliriz fakat para konusunda ek maddeler var gibi yazılıyor hep,,aklıma yatmıyor,,

melodiss 31-03-2010 12:23 PM

aaaaaaaa niye 3 taneymiş cnm ala ala koooocaaaa hayatta sadece 3 dilek mi yok cin kardeş gel bi anlaşma yapalım şöyle bi ayda 3 olsun söz bak basit şeyler isteyecemkahvesmiley

tamam çok anlayışlısın zaten koca cin öle cimrimi olurmuş cnm...sevincli

31 martı olduğuna göre...

nisan için dileklerim; 1. bu hafta sonumu merkezde bir arkadaşımın evinde geçirip biraz kafa dinlemek istiyorum ama pürüzler var lütfen şu pürüzleri ortadan kaldırır mısın ben bu kısa tatili hak ettim ama dimisad456

2.bu ay ortasında kardeşim için ve benim için çok önemli bir sınav var bunun süper ötesi güzel geçmesini diliyorum.

3.tüm nisan boyunca ailemle ve çevremle huzurlu ve bol gülücüklü günler geçirmek istiyorum.smil56

hadi bakalım gelecek ay görüşürüz bi durum değerlendirmesi yaparız ...yeni dilekleri yazarız.

sevgilerrr...

Merto 31-03-2010 12:47 PM

Alıntı:

güneş1304 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592568)
Sevgili Merto,,kafama takılan birşey var,,,şu nakit istememe konusu,,bunu pekçok yerde okudum,,,evet para bir enerji değiş tokuş aracı anlıyorum,biz bolluk enerjisini çekmeye açık olmalıyız onu da anladım,,,,yine de nakit de tezahür ettirilebilir değil mi?Sanki herşeyi hayatımıza çekebiliriz fakat para konusunda ek maddeler var gibi yazılıyor hep,,aklıma yatmıyor,,

Aslolan niyettir derler.
Parayı ne yapacağımızı, ne için istediğimizi tam olarak bilmiyorsak, yada para isteğinin altında yatan asıl niyet hakkında düşünmediysek, net olmayan şeyi tezahür ettirmemiz mümkün olmayacaktır.

Para hayatımı nasıl farklı yapacak?

Sahip olduğum parayı hangi somut şeyler için harcayacağım?

Paraya ihtiyacım varmı? varsa ne için?

bu gibi sorularla bir süreç başlatabiliriz......

Sonuçta istediğimiz değil belki ama ihtiyacımız olan herşeyi anında tezahür ettirme yetimiz var. Öyleyse biriktirmenin veya stoklamanın anlamı ne oluyor; GÜVENSİZLİK.. Kime ve neye güvensizlik; KENDİMİZE, YARATICIYA, SİSTEME, EVRENE, HERŞEYE, HERKEZE....

Güven yoksa mevcut olan e etkili şey nedir? KORKU.
KORKU neyin yokluğudur? SEVGİ!

O halde asıl ihtiyacımız olan şey nedir? PARA mı GÜVEN ve SEVGİ mi?

Sevgiler MERT.

pimpinella anisum 31-03-2010 01:58 PM

zaman ayırdığınız için teşekkür ederim actionsmile
Alıntı:

Merto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 592577)
Aslolan niyettir derler.
Parayı ne yapacağımızı, ne için istediğimizi tam olarak bilmiyorsak, yada para isteğinin altında yatan asıl niyet hakkında düşünmediysek, net olmayan şeyi tezahür ettirmemiz mümkün olmayacaktır.

Para hayatımı nasıl farklı yapacak?

Sahip olduğum parayı hangi somut şeyler için harcayacağım?

Paraya ihtiyacım varmı? varsa ne için?

bu gibi sorularla bir süreç başlatabiliriz......

Sonuçta istediğimiz değil belki ama ihtiyacımız olan herşeyi anında tezahür ettirme yetimiz var. Öyleyse biriktirmenin veya stoklamanın anlamı ne oluyor; GÜVENSİZLİK.. Kime ve neye güvensizlik; KENDİMİZE, YARATICIYA, SİSTEME, EVRENE, HERŞEYE, HERKEZE....

Güven yoksa mevcut olan e etkili şey nedir? KORKU.
KORKU neyin yokluğudur? SEVGİ!

O halde asıl ihtiyacımız olan şey nedir? PARA mı GÜVEN ve SEVGİ mi?

Sevgiler MERT.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:17 AM.