![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) İyi geceler Elif Hanım. Görüşmek dileğiyle. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hepinizin günü aydınlık olsun smiliyface |
vayy mertooo!! hoşgeldin merto bayadır yoktun ortalıkta yahu nerelerdeydin? özlettin kendini ttli3 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hoşbuldum dostlar, ..... Seyahat işte..... içsel olunca yolculuk zaman devreden çıkıyor.... Harikasınız herzamanki gibi.... yeni dostlar, hep olanlar.... herkeze selam ve sevgiler..... smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) evet merto sen bir gittin pir gittin. ailemiz gittikce büyüyor. yeni bir sürü harika arkadaslar katıldı nitekim devam dediyor inanılmaz bir hızla... lakin güzel dostların eksikliği her zaman yanıbasımızdaydı... iyi ki geldin özlemişim vallaha ark5 44 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Çikolatamı????? Ne çikolatası.... y789 Unutursunuz diye kaçtım gittim kaç aydır.... smil56 Eyvahhhh.... yedik ya hatırlamıyomusunuz..... unutma telkinimi dinlediniz ne? y789 Sözüm söz arkadaşlar umarım toplantıya gelebilirimde getiririm onlarıda..... Olmadı gönderirim ben.... Herkese selam yeniden ve teşekkürler sıcak karşılama ve ilginize... Hepinizi çok seviyorum... henüz tanımadıklarımı bile.... kiss3 Bende sizleri özlemişim... ne güzel yuvaya gelmiş gibi..... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) yaa izliyorum diye yoruluodum bugün bi de aktiflık yaşayalım diye ameliyatta koter ve sütur attık ama şimdi adım atacak halim kalmadı benden size tavsiye her halinize şükür edin beterin beteri var bad45 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Çikolata bahane Merto bir tane f678h Ne güzelmiş seni buralarda görmek ark5 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:36 AM. |