HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim canım sıkılıyo ya ilk kez bu saatlerde buralardayım haklı olarak kimsecikler yok ,evde bende yalnızım biraz korkak biraz huzursuz dolanıp duruyorum,buranın sessizliğini seviyorum ama yalnız olunca biraz ürkütücü oluyo

benim canım sıkılıyo ya ilk kez bu saatlerde buralardayım haklı olarak kimsecikler yok ,evde bende yalnızım biraz korkak biraz huzursuz dolanıp duruyorum,buranın sessizliğini seviyorum ama yalnız olunca biraz ürkütücü oluyo

en iyisi böyle zamanlarda yatak odasıdır. laptopunuz varsa çayınızı çerezinizi alın. Güzelde bir film açın. değmeyin keyfinize

hayatım değişti cafesinin şarkısı bu olsun hatta bu bizim forumumuzun şarkısı olsundertys456s456smileydance

p0gu4.jpg

Eveeet kızlar. işte gelinlik ayakkabılarım. 2 saat içinde bir sürü dükkan gezdim ve en içime sineni en iyi ayağıma uyanı buldum ve çok da uygun fiyata aldım. Mutluyum. :D

Çok şık ve ne kadar güzel ki o ayakkabılar seni sevdiğin ve birlikte olmak istediğin sevgili eşine götürecek. İşte bu yüzden bir kez daha güzel ve değerli o ayakkabılar. Sonsuz olsun arkadaşım. aşk'la...

Günaydın arkadaşlar. Ben yine erkenciyim. Hepinize sağlık, mutluluk, huzur, şifa ve ne varsa dileğiniz en kolayından ve hayırlısından gerçek olsun diliyorum. Allah hepinizi hepimizi korusun, Yar ve yardımcımız olsun.
GÜNAYDINNNNN

ben kendimi bazen dayanılmaz derecede yalnız hissediyorum sigrt56

kimse yabancı değil bu duyguya. fakat birileri geliyor birileri gidiyor insanın hayatından sanki bir liman gibiyiz. Dua edelimde bazısı da demir atsın bu limana. Yinede insan yalnız doğar yalnız yaşar ve yalnız ölür. Baki olan yalnızca Allah.peki sorsam ağaçları sever misin? Kuşları, çiçekleri, böcekleri, bulutlara hiç selam verir misin? Yerdeki karıncaya hiç selam verdin mi? Yada daldaki kuşa?

tabii ki y789 havada uçan tüylere bile blissy kedilere, kelebeklere, turistlere khkh56

Işık ablaaaaa khkh56 khkh56 çatlattın beni gülmekten khkh56khkh56khkh56 artık kıtmet diyelim.. ben aramıyorum bezdim partysmiley

Olmaz öyle boşa mı diyorlar arayan mevlasını da bulur ........ sen yine bakın sağa sola. Dur ben esma günlüğüne yalnızlar için bir kaç esma bulup yazayım okuyun bari ne diyim.

Olmaz öyle boşa mı diyorlar arayan mevlasını da bulur ........ sen yine bakın sağa sola. Dur ben esma günlüğüne yalnızlar için bir kaç esma bulup yazayım okuyun bari ne diyim.

blöf yaptım sanırım guitar şuna baksana ışık abla, çok iyi khkh56

katl%C4%B1-dugun-pastas%C4%B1.jpg

pastadan bahsediyorum tabii ki smil56

uuuuuuuuuuuooo67

vallahi söz bulamadım bi saattir düşünüyorum yok yorum yapamadım

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri