HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ay herkes uyuyor mu yaaaa ufff kimse yok mu sıkıldım ne biçim yer burası in cin top oynuyoooobad45

Günaydın sevgili arkadaşlarım, inşallah yine hayırla güzellikle sağlıkla ve afiyetle bir güne daha eriştik. Selam olsun benden her birinize ve güzel yüreklerinize, sevgi dolu kucaklarla selam olsun. Rahmet dolu yağmurlar gibi sağnak sağnak üzerinize af ve afiyet yağsın. Tüm dilekleriniz en hayırlısıyla gerçek olsun. Mevlam sizleri ve sevdiklerinizi korusun. Musmutlu günler diliyorum ve hepinizin cumasını tebrik ediyorum. Dileğim o ki bugün tam da eşref saatine denk gelen harika bir duanız olsun ve kabul olsunkiss3actionsmile

Günaydınnnn. Sabah saatin beşi şu anda. Geldim besmeleyle açtım kapıları, pencereleri açtım havalandırdım. Biraz dağınıklık vardı onları topladım. Bulaşık makinasını boşaltım kirlileri içine attım. Masaların tozunu aldım. Çay yaptım, kurabiye poğaça pişirdim mis gibi.
Her şey hazır yani. Dolapta kahvaltılık var çıkarır yersiniz. Ben şimdi sabah şekerlemesine giderim. Uyuyabileceğimi sanmıyorum ama deneyecem. hmmm severseniz gelince size krep yaparım. Şimdilik benden bu kadar (beyler etrafı dağınık bırakmayın. Sigara içeni yakarım haberiniz olsun.) Hadi bakalım canlarım hepinize afiyet bal şeker olsun, şifa olsun.

amanda benim kuzucuklarımmmmy789

sabah sporumu yapsam üşenmesem de aybisiklet

gunaydin forumun guzel kalpli insanlari.mevsim sonbahar aramiza katilmis tertemiz yuregi olan nette cok sevilen sayilan mevsim sonbahari hosgeldin iyiki geldin.

çok güzel binalar yaşam alanları yapılıyor artık. İnsanlar harika yerlerde yaşayacaklar. Birde birlikte yaşamayı öğrenebilirsek değmeyin keyfimize. Mutluyum ülkem ve insanlarım adına

(gunaydin forumun guzel kalpli insanlari.mevsim sonbahar aramiza katilmis tertemiz yuregi olan nette cok sevilen sayilan mevsim sonbahari hosgeldin iyiki geldin.) Tam kung teşekkürler güzel sözlerine

coffe2

isteyen kahveye buyursun. ikisi üçü bir arada bol köpüklü Türk kahvesi ne isterseniz. Eşlik edebilirsiniz bana

s456956k şu dünyadaki en mutlu kişi mutluluk verendir.. ...en sevilen kişi sevmeyi bilendir..vs
bu kadar dikkatli dinlememiştim yada dinlerken algım açık değildi şimdi sözlerim ne kadar bilgece söylenmiş olduğunu farkediyorum.
smileydancesmileydancesmileydance

hayatım değişti cafesine en iyi bu şarkı yakışır çalsın bakalım didimactionsmile

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri