Değişiklikleriniz kolay oluyorsa baya yol katetmiş olmalısınız...
)
değişim etkisini görmediğim yada farkedemediğim tek telkin "mükemmeliyetçilik" kaldı.
kafam öyle karışık ki hangi telkin ne etki etti bilmiyorum, değiştim mi onu da bilmiyorum. eşim değiştin diyor ama ben emin olamıyorum. acaba değişime çabuk alışıyorum o nedenle farkedemiyor muyum onu da bilmiyorum.sigrt56
sevgili serpilelif'cim. çevrendekiler değişimi farkedip sen farketmiyorsan ben farkındalığınla alakalı bir sorun olarak algıladım sorununu.yani 8 ay dinleyip değişim olmaması mümkün müdür bilmiyorum.farkındalık bu süreçte çok önemli.
değişmek, nasıl değişmek yani? Eskiden çok üzüldüğün şeyler seni o kadar üzmüyorsa, verdiğin tepkiler değiştiyse, bakış açın değiştiyse, olmaz dediklerine olabilir diyorsan, olur dediklerine olmaz böyle diyorsan, çok kırıldıklarını bağışlamaya başlamışsan yada eskisi kadar öfkeli değilsen, korktuğun şeyler yapılabilir geliyorsa artık değişmişsin demektir.
tamam banu hanıma ulaşmaya çalışırım. sadece mantıken düşünerek hareket ediyorum.ikisi de bilinçaltına mesaj yolluyor sadece yöntemleri farklı.zaten denemeden nasıl etki edeceğini bilemeyiz.ben de kendimi denek olarak kullanmaya karar verdim.bakalım etkisi nasıl olacak.yan etkisi olmadı 3 gündür dinliyorum.
yarın hayırlısıyla son setime başlıyorum.3 gün aralarda sanki eski halime dönüyo gibi oluyorum![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.