Bir arkadaşım aldı ve dinledi ben onun tavsiyesi üzerine edindim bu cdyi. Ondaki gelişmeler süper birebir şahidim yani![]()
o telkinleri dinleme methodu da aynı bunlar gibi mi yoksa farklı bir yol mu izliyoruz?
Bir arkadaşım aldı ve dinledi ben onun tavsiyesi üzerine edindim bu cdyi. Ondaki gelişmeler süper birebir şahidim yani![]()
o telkinleri dinleme methodu da aynı bunlar gibi mi yoksa farklı bir yol mu izliyoruz?
ben de erkeklerden çok korkuyorum zaten annem tarafından korkutularak büyütüldüm o nedenle vajinusmus olmuşum onun tedavisiyle de ilgilenmeye niyet ediyorum.belki çekirdek inançlarımdaki kadın kimliği telkinleri işe yarar diye umuyorum çünkü bu sorunumu Abdullah beye söylemiştim.ağla2
canım ya ben de aynı şekilde erkeklerden korkutularak büyütüldüm ve ben de vajinusmus tedavisi gördüm utananadam ama Abdullah beye söylememiştim. bu konuda benim de telkine ihtiyacım var.
canım ya ben de aynı şekilde erkeklerden korkutularak büyütüldüm ve ben de vajinusmus tedavisi gördüm utananadam ama Abdullah beye söylememiştim. bu konuda benim de telkine ihtiyacım var.
eğer kadın kimliği ile ilgili yada amazon kadın telkinleriniz varsa zaman bu telkinler bu amaca hizmet eder arkadaşlar. Her birinize şifa diliyorum. Geçmiş olsun. rt67
Bende her iki telkinde mevcuttu. Hem amazon kadın, hem kadın kimliği ile ilgili.
Ben alfa frekanstan geçmişinden özgürleş telkini satın aldım. Bakalım ne faydası olacak bana. Henüz elime ulaşmadı ama dinlemek için sabırsızlanıyorum.
canım ya ben de topluluk önünde konuşma ile ilgili telkin almak istiyorum. senin bahsettiğin değişime hazırım sitesi mi acaba dusun2
senin bahsettiğin site Banu Gökçül'ün olduğu "dinle mutlu ol" sloganlı olan sanırım ama orda geçmişinden özgürleş ile ilgili bir telkin göremedim.
aynı kişi zaten değil mi benim bahsettiğimde banu gökçül denen bayanın telkinleri Banu gökçül yazıp googlede aratabilirsin alfa frekans hemen çıkar.ben senin bahsettiğin siteyi bulamadım ama değişime hazırım dan topluluk önünde konuşma telkininin siparişini verdim. inşallah faydasını görürüz. t678
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.