Geçmişimizden tamamen nasıl özgürleşebiliriz?

Banu gökçül'ün sitesinden ben de sipariş vericem, geçen de vermeye çalıştım ama sonradan mesaj geldi siparişiniz alınamadı diye. Geçmişinden özgürleş diye bi telkin ben de göremedim? Ben kendine güvenini arttır setini almak istiyorum. Sen mesaj yoluyla mı sipariş verdin Işık abla?

O sitede cd göndermiyorlar link veriyorlar telkinleri bilgisayarınızadan indirmeniz gerekiyo ödeme yapmadan önce bence iletişim kurun...:))

bu geçmişinizden özgürleşin telkinini bende almak istiyorum şu an, sevgili ışıklı yol acaba kullandın mı 21 gündeki etkilerinden bahsedermisin biraz?

Geçmişinden özğürleşin cd sini bende Atakan Beyden aldım inanın çok etkili bir cd resmen affedememekten kıvranıyordum ruhumun affetmeye bu kadar ihtiyacı varken hızır gibi yetişti...

Geçmişinden özğürleşin cd sini bende Atakan Beyden aldım inanın çok etkili bir cd resmen affedememekten kıvranıyordum ruhumun affetmeye bu kadar ihtiyacı varken hızır gibi yetişti...

sevgili çekim yasası,tam anlamadım yukarıda linki verilen ve bahsedilen telkini mi aldın ? yoksa atakan bey'in hazırladığı bi telkini mi?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri