- Reaksiyon puanı
- 4
İki yeni kitap aldım bugün. Rüyaların iyileştirici gücü ve 9 kutsal bahçe. Çok ama çokkkkk sevinçliyim çoktandır istiyordum bu kitapları okumayı. Önce rüyaların iyileştirici gücünü okumaya başladım, yalnız komik olan diğer kitabımı da elimde tutuyorum. Her gittiğim yere öteki kitabı da taşıyorum. Onuda elimden bırakamıyorum. Resim kursuma uğradım, çoktan uğramamıştım. Kurs hocamla son karşılaşmamızda pekte hoşuma gitmeyen sözler söylemişti bana. Sadece beni yanlış yorumladığı için ve fazla açık sözlü olduğundan. Yoksa kötü sözler değildi. Bugünse çok farklı davrandı, çok saygılıydı, hatta özür diler mahiyette konuştu. Sevgimle kabul ettim özrünü. Fakat öncesinde dün gece gördüğüm rüyamdan bahsedeyim. Resim kursundayım, hocam bana "çayı demle" diyor, fakat bir türlü bulamıyorum çayı ben. Sonrasında "boş ver" diyor. Kurs oldukça temiz ve düzenli. Ben buna dikkat ediyorum rüyamda ve taktir ediyorum. Sonra hocam sağ koluma yaslanıyor. Ben onu biraz uzaklaştırıyorum. Bunu kibarca yapıyorum. İnsanların bunu yanlış yorumlamasını istemiyorum. Sağ gelecek ve erkek enerjisi demek. Kabul var rüyamda. Kadınlığımı kabul üzerine telkinler dinliyorum bu arada. İlgisinden hoşlanıyorum ama kendi içimde huzur ve güveni seçiyorum. Etraf temiz ve düzenli, bu konuda iyileşme ve arınma var. Sırf sonucu görmek için gittim özellikle bugün oraya biliyordum. Çoktandır, onunla aramızda bir sürtüşme ve gizli bir laf dalaşı vardı. Tam tersi bugün aramızda barış ve karşılıklı hoşgörü vardı. Ve ben geçenlerde "telkinlerimi dinleyip geleceğim, bakalım o zaman bana karşı tavrın ne olacak. Bakalım aramızda ne değişecek. Bana karşı tutumunda ne değişecek? " demiştim. Çünkü onunla aramızdaki sürtüşme çok belirgindi arkadaşlar. Onunla ilişkimde ben galibim
Kendi adıma, güzel bir gelişme.