Alice İn Wonderland ın günlüğü :)

Selam günlüğümmmmmmm

mide bulantılarım ve dalgalanmalarım geçtiii
ama hala korku ile dinliorum telkinlerimi ve süresini kıslattım elimde olmadan :S

bu ara seni ihmal ediorum ama okadar telaşlıyım ki.

evlenmek ne zormuş.
yer ayarla
bu yeri aile beğensin
onun ailesi beğensin
paraya kıy
havaya para ver resmen
ayy bissürü şey var başımda

hersabah değişik uyanırmı insan. nedense endişeli uyanıyorum çoğu sabah öğlene kadar kendimi zor açıyorum. herhalde kendimi çok dinlemekten oluyor bu. hareketli bi iş mi yapsam ne :s böle otur otur insan takıyor cidden.

yeni bir telkin yaptı atakan bey , takıntılardan kurtulma diye. umarim işime yarar okadar ihtiyacım varki. Allah binkere razı olsun. her dua edişimde size de ediyorum valla Atakan bey :)

Canım her şey gönlünce olsun , evlilikte çokta irdelememek lazım , geçiyor inan hepsi , düğün bile boşune gibi.
Tek önemli olan , huzur...

sadece tadını çıkarmaya odaklan arkadaşım..tek hatırladığın güzel anılar olsun:)

teşekkür ederimmmmmm :)

telkinlerime yenilerini ekledim.

Takıntılardan kurtulma telkini ve ayrıca Çekim yasası ve Güç telkinini ekledim. Takıntıkları 1 haftadır dinliyorum. Diğerlerini de dinlemeye devam edeceğim. Çok daha ii olacağım herşey çok güzel olacak oluyor herşey çok güzel.

evet telkinlerimin arasına sonsuz güç ,çekim yasası ve takıntılar da eklendiiii ve full telkin oldum. içim dışım telkin oldu amaa çok mutluyummm..
meleklerle yaşamak kitabını okudum ve kaç gündür meleklerimden minik minikk isteklerde bulunuyorum nedense içim huzur doluyor.. herkesii seviyorum. herkes mutlu huzurlu olsun istiyorum.

Bazen çok bencil olduğumu sadece kendimi sevdiğimi başkalarını bukadar içten sevmediğimi düşünüyorum :( mesela kardeşimi çok seviyorum ama ona okadar belli edemiyorum. elimden geldiğince göstermeye çalışıyorum. bu huyumu düzeltmeye çalışıyorum. Minicik canı olan kuş a gösterebiliyorum mesela :S allah tan bunun farkındayım ve elimden geldiğince sevmeyi ve göstermeye çalışıyorum.

Selam Günlüğüm ben geldim

hemen aradaki açığı kapatayımmmmm okuyanlarda faydalansın istiyorum. sırası ile başlıyorum...

Kilo Almaa

beni takip edenler bilir sıska bişidim ben :) 47-49 arası 50 oldumu sevinen ve hiç 50 yi geçemeyen biri idim. yemek bile yiyemiodum. yesem kilo alamiordum. ama şu an 56 kiloyum hatta şu an dikkat etmeeye bile başlladım 56 yi az geçtiğimde :)
bu kilo alma telkini kesin işe yarıyor diyorum :)

harikasın canım...istediğin kiloya ulaştığında koruyup sabitle..iyi ki varsın.ttli3

dahası da var kiiii

şu an listem de 17 telkin var

ve hepsiiii işe yaradı arada bi gel gitlerim oluyor ama biliyorum ki geçecek o gelgitler çok aman yarabbim neler oluyor bittim moduna sokmuyorum kendimi geçecek bu bir gelgit geçecek diyorum ve şükürler olsun geçiyor.

dahası da var kiiii

şu an listem de 17 telkin var

ve hepsiiii işe yaradı arada bi gel gitlerim oluyor ama biliyorum ki geçecek o gelgitler çok aman yarabbim neler oluyor bittim moduna sokmuyorum kendimi geçecek bu bir gelgit geçecek diyorum ve şükürler olsun geçiyor.

17 adet biraz fazla degil mi:)))))) Ben o kadar dinlesem gelir birdaha da gitmezler herhaldey789 Gelgitten ziyade:)))

alice inwonderland, istersen bana özel mesajdan ulaşabilirsin.... naçizane tavsiyem teker teker dinlemen.. 2 3 tane bile dinleme.. tek telkini 1 hafta boyunca dinle sonraonu sil başka bir telkin koy...ama onu da bir başına dinle

valla Atakan bey hepsini liste halinde dinleyebileceğimi söyledi valla yaklasık 1 senedir bu şekilde dinlemekteyim. Maille de kendisine danıştım sorun olmadığını iletti bana.

tamam dostum.... sen daha iyi bilirsin tabii ki de

içime sinmedi tekrar mail attım sordum cevap gelince size de yazarım :)

bana göre de normal bence. telkinleri az bir zamandır da değil, 1 senedir dinliyorsun. yeni başlayan biri için 17 telkin çok ağır olur ama senin için o kadar ağır olmasa gerek. bence dinlemeye devam et, tabii arada bir 1 hafta falan dinlenerek :)

Selam Alicee :) Nasılsın seni çok özledim.

Bence 17 tane telkin dinlemenin bir sakıncası yok. Sırayla dinlemek ya da tek tek dinlemek gibi bir zorunluluk yok. Bir zararı olmaz, yararı olur çok güzel :)
Ben 4 yıldır dinliyorum zaman zaman art arda dinliyorum hiç bir sorun çıkardığını görmedim. Gönül rahatlığıyla dinleyebilirsin.
Fazla olması sadece etki edeceği süreyi uzatır her bir telkin için. Ama bana sorarsanız hepsi birbirini tamamlayıp birbirine destek olacağı için daha etkili olur.
Sevgiler

teşekkür ederim. iyiyimmmm bende seni çok özledim ama takibindeyim :))))

evet 1 yıldır dinliyorum ve son 3 ayda filan süper etkilerini görmeye başladım. demek ki ondan geç etki etti bana :) ama iş yerinde düzenli olarak sabah pc yi açtığım da açıyorum akşam kaparken kapanıyor. h.sonları dinlemiyorum kendimi dinlendiriyorum. böyle iyi hissediyorum böyle devam ediyorum . 17 değil keşke 47 tane olsa da dinlesem :))))))

Selam Günlüğümmm
nasılsın uzun zaman olduu

ama ben iyiyimm merak etme :)

seninle görüşmediğim zamanlar da kilo aldım :) ruh eşimle evlendim :) kendime güvenim geldi :) huzurum var :) arada çalkantılı günlerim tabiki oluyor ama iyi hissediorum.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri