geçmişi bilmem. ama şuan insanlığa yakışanı yapardım![]()
insanliga yakisanida zaten asik veysel yapmis
geçmişi bilmem. ama şuan insanlığa yakışanı yapardım![]()
insanliga yakisanida zaten asik veysel yapmis))
ne zamandan beri toplum baskısını savunur olduk?
bu baskıyı savunanlara "başkalarının düşüncelerini önemsememe" telkinini öneriyorum.
belki kendinize ait, özgür bir hayatınız olabilir![]()
benim kendime aitt toplumla iç içe bir yaşantım var zaten .bununda en büyük ispatı bulunduğum konum ve toplum içinde gördüğüm saygıdır.
toplum baskısınıda kesinlikle savunmuyorum ama bugunun gerçeği ise bizim ülkemizde toplum baskısı vardır.
gelecek nasıl olur bunu bilemem.konu komşu neder die bakkala bile gidemeyen kadınları yok sayamayız .
temennim ise toplum baskısı olmayan bir ülke![]()
sanırım babam, annemi aldatıyor
yani ben hissedebiliyorum...
güzel kardesim daha gencsin yasayarak düsünce kazanilirçok ama çok teşekkür ederim,beni özgürleştirdiniz sanki
ben her ikisini de suçlamıyorum ve bu konuyla ilgili pozitif ya da negatif bir duygu yoğunluğum yok, işte tam da bu yüzden kendimi aile sorunlarına duyarsız olduğum için suçlamaya başlamıştım,üzülüyordum çok,Allah sizden razı olsun
Haklısınız hiç bu açıdan düşünmemiştim,bu olayda benim için bir ders olabilir, ne aydınlık bir düşünce yapınız var,sizin gibi olabilsem keşke,çok mu zor?
Evet, aşık Veysel'in yaşadığı dönemde kadınlar hırpalanır, hor görülürmüş.
Peki size çok mantıklı bir soru sorayım. Normal zamanda karısını hırpalayan ve kıskanan bir erkek, karısı kendinden vazgeçip başka bir adama kaçacağı zaman onun ayakkabısına para mı koyar yoksa çeker vurur mu?
Lütfen gardropçu sözlere kanıp da böylesi büyük adamların hakkında olmayan sözler söylemeyiniz. Biraz mantık, biraz tahmin, biraz da gerçekçilik ile kimin ne yapacağı belli oluyor.
Bu büyük insanı saygı ile selamlıyorum.
çok ama çok teşekkür ederim,beni özgürleştirdiniz sanki
ben her ikisini de suçlamıyorum ve bu konuyla ilgili pozitif ya da negatif bir duygu yoğunluğum yok, işte tam da bu yüzden kendimi aile sorunlarına duyarsız olduğum için suçlamaya başlamıştım,üzülüyordum çok,Allah sizden razı olsun
Haklısınız hiç bu açıdan düşünmemiştim,bu olayda benim için bir ders olabilir, ne aydınlık bir düşünce yapınız var,sizin gibi olabilsem keşke,çok mu zor?
blue jaloon ve Berilce o güzel ve samimi tavsiyelerinizi unutmayacağım,çook teşekkür ederim...
Gozlerim doldu okurken... Harika bir paylasim, boyle asklar var mi dedirten cinsten hem de .... Karsilik beklemeden sevmek bu olsa gerek, menfaatsiz ve beklentisiz, sadece sevmek....
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.