Hay Allah'ım...
RimA Vita Perfetto
lanterna viridis
Zerynthia
Aeshnidae
serper ve ailesinden 3 kişi
sweeet
jeveux
nurbanu25
sabırsız
zahiri konuya yazmadığı için onu bilmiyorum. O da dahilse 13 kişi şuanda.
Bence de artar. Bir de çekiliş sırasında önceliği hastalık için okuyacağımız kişilere verelim diyorum. neutrali5
Bence de artar. Bir de çekiliş sırasında önceliği hastalık için okuyacağımız kişilere verelim diyorum. neutrali5
Allah dualarınızı kabul etsin.toplu dua etmek çok güzel ama bence sayının bir önemi yok önemli olan içten olmak.
haklsınız ama zaten sayı peşinde değiliz içten ve samimi olarak dua ederek allahın adını zikretmek şükretmek...
arkadaşlar bir çok imam en sonundada bizim müftüye sordum.arada görüşürüz) sayı kavramı yok yani öyle 4444 tane şundan 300 bundan okuyun diye.önemli olan niyet allah sizi zaten duru isterseniz düzgün isterseniz duyar dedi.o zaman amacımız nedir bir niyetimizin yerine gelmesi değil mi.13 yada 14 kişiyiz şu an. her gece biri için tesbih sayısı kadar yani 99 tane okusak .amaç önemli olan ve allah adına dua etmek ve istemek değil mi.arkadaşa yardım değil mi?rakama belli sayıya takılmadan tesbih adedi...
her akşam 99 tane okuyalım varmısınız? 13 -14 kişi önce hasta olanlar için şifa isteyerek sonrakilerde kura çekeriz yada nasıl olursa işte okuyalım...katılım olursa daha güzel tabi))
ben de tam hadi diyecektim önce konuyu başlatan rima arkadaş için okumamız daha isabetli olur diye düşünüyorum .tabiki niyetler çok önemli ama sayıyı tam okumaya çalışıp arada eksiklikler olması halinde böyle düşünsek daha uygun olmazmı çünkü bütün kaynaklarda tefriciye 4444 defa okunur diye biliyorum.sayıların bazı kapıları açan anahtarlar olduğundan bahsedilir. hepinizi seviyorummmmm diye bağırmak geldi içimden
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.