dua haftası..

bayşegülcüm bn 33 okuyabldim dha :( eve çıkıcam arkdşımla iş arıorm kpss fln giricm onunla uğraşıorm kusura bkma..

merhabalar arkadaşlar herkese teşekkür ederim katkılarından dolayı ..
son durumu aşagıya çıkardım ..
inşallah en kısa sürede tamamlayabilirim....

sevgi ve umutla ...
1. Sibel (33)
2. Günayss
3. Naz78
4. bayşegül (796)
5. Ezeli_Nur (200)
6. collinn
7. maviinci
8. songulakpinar
9. blue_jaloon
10.birtac
11.nesira
12.ceylan84lum
13.vitamin61
ezmiran botan (700)
arkadasimes (235)
TOPLAM 1.964

cnm bn 33 dha okudum eklersin t678

arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim...
ellerinize ağzınıza sağlık...
ben gerisini tamamladım...
inşallah hepimizin hayrına güzel olur..

Allah kabul etsin canım benim inş oğlun istedği okulu kazanır sınavda başarılar diliyorum, Allah zihin açıklığı versin tüm öğrencilere ;)

Beni de listeye dahil edin. Ben de okurum. Şimdiden 50 adet alayım. Okudukça tekrar tekrar alırım inş.

böyle bir şeyi biz de yapsak kaç kişi katılır.??
roxie,nurbanu,ikieşitbir,neccla,sweet , lanterna viridis, firidin bence bu saydığım arkadaşlar katılır.. budan da gönderme yapıyorum bu araday789
bir kaç arkadaş daha bulsak da her hafta yapsak çok çok iyi olur..

rima bende bu konuya bakıyordum ve tam mesaj yazacaktım:))))) yapalım diye sen mesaj yazdın benden önceart56art56....... kalp kalbe karşıymış...
yapalım 4444 salat-ı tefriciye......

rima bende bu konuya bakıyordum ve tam mesaj yazacaktım:))))) yapalım diye sen mesaj yazdın benden önceart56art56....... kalp kalbe karşıymış...
yapalım 4444 salat-ı tefriciye......
evet kesinlikley789
o zmaan bugün katılacak olanlar ismini yazar çekiliş yaparız yarından itibaren okumaya başlarız inşallah..956k

ben zaten varım.......

ben ve annemde varız.

ben ve eşimde var:))) rima bak eşimde katılıyor anlarsın .....düzeliyor yavaş yavaş

Ben de varım. Yalnız şuan müsait zamanda değilim. Yarın değil ancak birkaç güne kadar başlarım. Aeshnidae ve zahid'e de mesaj attım. Onların da katılmak isteyeceğini düşünüyorum.

Sevgiler. actionsmile

maşallahh :)
süper o zaman. Zerynthia biz bu akşam çekilişi yaparız siz de sonradan sayı verirsiniz.
murat abi senın adına süper sevindim.. :)
kaç kişi oluruz acaba akşama kadar???

ben de katılmak istiyorum çok uzun zamandır hasta olan annem için ...hepinize sevgiler akşam çekiliş yapıp hemen başlıyacakmısınız

Pardon ben her şeyi anladım da çekiliş kısmını anlayamadım. Ne çekilişi?

y789ben mi yanlış anladım o zaman.. yazıda her hafta birine okunacak diye yazıyor.. tekrar bakayım bi.

arkdşlar burda istekleri olan arkdşlarımız var herkes bişey istiyor bnde boyum 1.70 olsun istiyorum diorim ki her hafta birini seçelim ve o hafta boyunca 4444 salatı tefriciye yi kişi başına 100 düşeck şekilde okuyalım ne dersiniz???

yazı bu canım başka fikri olan varsa ona uyalım.. dileklerimiz gerçekleşsin deey789

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri