Muzik dinlerken telkinleri duymak mumkun mu? Cunku ben duydum!!

arkadaslar ego guven guclendırıcı ney versıyonunda gayet net bı sekılde duyuluyor:))kesınlıkle bu versıyonu dınlemenızı tavsıye ederım.

bende ilkbaşlarda;bu telkin olayı ne olaki;hani geri planda söylenen telkınler;ben ses falan duymuyorum gıbı şüphelerım karşısında :)sesi yükselterek;arka plandaki sesleri duymuştum..çok derinden geliyordu sanki sesler

ikili ses duyanlar, seslerden biri kısa mutluluk telkini. "mutlusun, iyisin, daha mutlu oluyorsun, daha iyi hissediyorsun" gibi... tüm telkinlerde telkin boyunca tekrar ediyor...

Ego güçlendirici doğa ...Bu telkini 12den sonra dinliyorum ve sanki bi şelanin başında ..Bazen deniz kenarında...Bazende yağmur altındaymışım gibi hissediyorum ve bu sesleri bende duydum..Sanki uzakta insanlar birbirleriyle bişeyler konusuyolar Yada birine sesleniyolar gibi....

Doğrumu bu yoksa enterasan Bişeymi ???4897

aynı hıs bendede oluyoo hep olmak ıstedıgım mutlu yerlerde mutlu ınsanların yanındaymısım gıbııı vede muzık fon seslerını duyuyorummmm bırı baya uuuzun konusuyoooo deliriyorum galıbaaa...her gecen gun dahada fazla duyuyorummmy789

bende duyuyorum biri bana mutlu ol diye bağırıyor daha önce kimse bana mutlu ol diye bağırmamıştı :)

bende duyuyorum biri bana mutlu ol diye bağırıyor daha önce kimse bana mutlu ol diye bağırmamıştı :)

MUTLU OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL blissy khkh56 8977 guitar krzm67 derty gulensmiley cilgin897

Gerçek hayattaki kadaar etkili olmaz ama bu da işe yarar khkh56 khkh56

Merhaba, bende müziklerin arkasında bağıra bağıra birşeyler okuyan bir erkeğin sesini duyuyorum.Bunda bir problem olduğunu da düşünmüyorum.Korkulacak bir şey yok.Sonuçta müziğin arka planında belli cümleleri söyleyen bir kişi olduğunu biliyoruz zaten. O yüzden endişe etme, kafayı sıyırmadın.Genelde müziğin sesini açınca da duyuluyor.Hatta ben bazı kelimeleri olduğu gibi duyuyorum.Sevgiler.

Ben de duyuyorum ama çok anlaşılır değil şimdilik.

Ben de bazen duyuyorum. Hatta farkındalığn yüksek seviyede olunca net bir şekilde bile duyulabiliyor.

Ben de duyuyorum bazı kısımlarını (:

ben de sesler duyuyorum zaman zaman,ego ve suçlluluk dinlerken...henüz bir hafta oldu dinleyeli ..

İkinci günüm bugün bende duydum birkaç kelime ama korkmadım :D Niye korkuyorsunuz yahu :D
Sonra sesini kıstım kulağa değil bilinçaltına hitap etmeliymiş. Çabalamıyorum duymak için.

ben de erkek sesi duydum, sanırım Atakan Bey'in sesi. bağırır gibi oluyor arada korkuyorum yaaa :) kulaklıkla dinleyince duyuyorum yalnızca.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri