Muzik dinlerken telkinleri duymak mumkun mu? Cunku ben duydum!!

pericolosa

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba gecen hafta evde ego guclendirici telkinini dinlerken(klasik muzik versiyonu) muzigin sonuna dogru arka planda konusan birisini duydum. Ne dedigi anlasilmayan fakat bagirarak konusmaya calisan biriydi.Her dinlememde duydum!! tabii birilerinin telkinleri okudugunu biliyorum fakat gece sessizliginde dinlerken arka fonda sesler duymak ozellikle yanliz yasayan biri olarak beni biraz korkuttu.

Baska duyan birileri var mi yoksa ben ustun ozelliklere mi sahibim dl67 yada kafayi mi siyirdimgirlhaha

Artik o yuzden sadece is yerinde dinliyorum...

Telkinler ritmli bir şekilde okunmuştur.Yani bazı kısımlarda vurgular yüksek yapilir.Dinlediğiniz müzik türünde eğer müzik sesi azalıyorsa bu sesler zaman zaman duyulabilmektedir.Önerim sesi kısarak dinlemenizdir.

bende ego güçlendirici telkini dinlerken arada duyuyorum ve ne dendiğini duydum...kendini daha iyi hissediyorsun ve daha iyi hissediyorsun ::D gerisini anlamadım.

merhaba bende tam senin anlattığın gibi duydum aynı telkinde bir erkek sesiydi sanırım ama korkmadım daha çok sevindim:)))

bende duydum bende!? bende bir kadın sesi duydummsevincliarkadaşlar çok şirinsiniz yahuu ,sanki amerikayı yeniden keşfetmiş gibikhkh56

ben çok nadir olarak uğultu gibi bişi işitiyorum bazen.ama saniyelik.

Ego güçlendirici doğa ...Bu telkini 12den sonra dinliyorum ve sanki bi şelanin başında ..Bazen deniz kenarında...Bazende yağmur altındaymışım gibi hissediyorum ve bu sesleri bende duydum..Sanki uzakta insanlar birbirleriyle bişeyler konusuyolar Yada birine sesleniyolar gibi....

Doğrumu bu yoksa enterasan Bişeymi ???4897

klasik müzikte ve neyde sesler duyuluyor ama o kadar ilginç birşey değil hani soylendiği gibi ürkütücü birşeyde soylenmiyor ben hatta oyle 1-2 cümlede değil bazılarında daha fazla duyuyorum başta bende korktum ama ses duymayı büyük bir heyecanla beklediğim için sevindim ama emin olun oyle korkulacak sizi kotü etkileyecek şeyler soylenmiyor zaten telkin içerikleride sitede mevcut bakabilirsiniz ben inanılmaz zevk alıyorum ozellikle uyurken süper oluyor ama favorim mutluluk doğa telkini süper birşey onda bende hiç ses duymadım ama ilginç olan ben doğa su telkinlerindede hiç ses duymuyorum ney ve klasik müzikte daha baskın geliyor:)bu arada telkinleri seslendiren kim ben bilmiyorum ama inanılmaz güzel ve enerjik bir sese sahip:)

aaa bizniye duymuyoruz sonuna kadar açtım sisinide halbuki

o sürekli dinlemekle olan birşey yoğunlaşmak gerek birde çokta önemli değil duymak önemli olan rahatlamak:)

sesleri ilk duyanlar kendinde ya bir gariplik, yada süperlik arıyorlar blissy music45 sizleri seviyorumm t678

Ya bende duyuyorum ama gece odamda tek başıma yatağıma uzanıp gözlerim kapalı dinlemeyi planlamıştım ,korkudan gözlerimi kapayamadım :D

iki gündür ego güçlendirici dinliyorum ve bahsettiğiniz sesleri bende duydum. gece 12den sonra dinlediğim için beni biraz korkuttu doğrusu...

ewet arkadaşlar ben de su sesinde duyuyorum ara ara analşılmıyor ama sanki bağıra çağıra bişeyler anlatmak isteyen bi adam sesi gelio

duydum duydummm biri bana bağırıyor...!!

Ney versiyonunda da çok ses geliyor. Korktum dinlerken. Değişik sesler geliyor. İkili gibi.
bende aynı şeyi yaşadım neyde duydum ve kortum :S aynen bende ikili gibi seler geldiğini duydum neyin o en sessiz yerinde :D

selam arkadaşlar bende yeni üye oldum.ben müzigin sesini duyuyorum sadece bendemi sorun yardımcı olursanız mennun olurumm çokmu dinlemek gerekiyor acabagaa.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri