Belgin ∞;752706' Alıntı:Tamam canım onayla harika, ulaşabildiklerimle konuştum çoğunluk tamam dedi sevincli muhteşem bir yer bulmuşsun.. çok teşekkür ederiz cümletenSeni organizatör ilan ediyorum girlhaha
minimum 10 kişi oluruz dersin, sayımız artabilir, fakat dışarıda su kenarında bir masa ayarlasınlar.. şırıl şırıl su eşliğinde keyifli bir sohbet ederiz, sen bana fal bakarsın girlhaha
heh tammadır benim dediğim yerde burası iyi bulmuşun Duru eline sağlık.Yalnızca gelicekler yaklaşık olarak hangi saat kendilerine uygun onu yazarlarsa daha rahat olur ,erken gelirlerse brunch a geç gelirlerse normal tarife devam ederler.
Maksat muhabbet ,hadi bakalım
Sayın organizatör arkadaşlar beni saydınız mı ?
Bir de bu ilan forumun en tepesinde sürekli dursa daha iyi olur.
ben geldiğimde de yapın bari y789
iyi eğlenceler herkese, eminim harikulade olacaktırsevincli
sevgiler.. actionsmile
ağla2 kandıramazsınız artık bir fincan kahveyle 44a
pisimbat a söylicem sizi tırmalasın cat56
ben geldiğimde de yapın bari y789
iyi eğlenceler herkese, eminim harikulade olacaktırsevincli
sevgiler.. actionsmile
ağla2 kandıramazsınız artık bir fincan kahveyle 44a
pisimbat a söylicem sizi tırmalasın cat56
şamanım çatal karam bize bir telefonu çok görüp melike abla biz buluşma yapıcaz sende şamanda gelsenize demek lütfunda bulunmayan başta atakan sonra metin 06 mı o9 mu bilemem ve belgin hnm teesüüüffff ediyorumyu89ahanda ettim değil kırmızı halı feriştahını serseler gitmem blooksize PİSİMBATSIZ bir toplaşma blookküstüm okadar!!yu89
not:yahu tüm telefonların bedavası var bi aranmadık yahu şamancım tüh bee dunk56
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.