Veeeee Sürpriiiiizzzz İstanbul Buluşması. :)

Son durumda kesin katılacaklar
1-redflowers
2-zafer34
3-müminokan
4-şahin
5-atakan bey
6-metin06
7-duru79
8-ntemmuz
9-Freegirl

Tamam canım onayla harika, ulaşabildiklerimle konuştum çoğunluk tamam dedi sevincli muhteşem bir yer bulmuşsun.. çok teşekkür ederiz cümleten :) Seni organizatör ilan ediyorum girlhaha

minimum 10 kişi oluruz dersin, sayımız artabilir, fakat dışarıda su kenarında bir masa ayarlasınlar.. şırıl şırıl su eşliğinde keyifli bir sohbet ederiz, sen bana fal bakarsın girlhaha

Teşekkür ederim belgin'cim yanlız su kenarında oturmayacaz ağla2 su var ama su kenarına masa koymamışlar maalesef tatlım.yarın ararım yer ayırtırım.Bu arada ne için yer ayırtacam onada karar verelim brunch için mi?Brunch için yer ayırtıcaksam daha erken saatte orda olmamız gerekiyor.

Belgin ∞;752706' Alıntı:
Tamam canım onayla harika, ulaşabildiklerimle konuştum çoğunluk tamam dedi sevincli muhteşem bir yer bulmuşsun.. çok teşekkür ederiz cümleten :) Seni organizatör ilan ediyorum girlhaha

minimum 10 kişi oluruz dersin, sayımız artabilir, fakat dışarıda su kenarında bir masa ayarlasınlar.. şırıl şırıl su eşliğinde keyifli bir sohbet ederiz, sen bana fal bakarsın girlhaha

Tamam canım bruncha katılan sizinle beraber 7 kişiyiz tekrar konuştum bizimkilerle. Diğer katılacak arkadaşlar bruncha gelmek isterler mi bilemiyorum. Ntemmuz beni Cumartesi günü arayacak bir sorarım. Sen 7 kişilik bruncha ok ver.. Nasıl olsa akşama kadar orada olacağız, sadece çay kahve içmeye gelmek isteyen de olabilir.

Harika plan.

Katılacak herkese şimdiden iyi eğlenceler, hoş sohbetler diliyorum.

Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın.

kelebek8tf7.gif

heh tammadır benim dediğim yerde burası iyi bulmuşun Duru eline sağlık.Yalnızca gelicekler yaklaşık olarak hangi saat kendilerine uygun onu yazarlarsa daha rahat olur ,erken gelirlerse brunch a geç gelirlerse normal tarife devam ederler.
Maksat muhabbet ,hadi bakalım

heh tammadır benim dediğim yerde burası iyi bulmuşun Duru eline sağlık.Yalnızca gelicekler yaklaşık olarak hangi saat kendilerine uygun onu yazarlarsa daha rahat olur ,erken gelirlerse brunch a geç gelirlerse normal tarife devam ederler.
Maksat muhabbet ,hadi bakalım

metincim :) biz (prof19, redflowers ve ben) yaklaşık 9,30 civarında ordayız. malum taaaaaa anadolu yakasından gelecez :)

Hadi bakalım iyi eğlenceler, bol neşeli sohbetler size ;)

O tarihte, bizim hemşo Nadide Sultan ile Latif Doğanı bir müşterinin düzenlediği şenliğe getiriyoruz.

Bi ara gelecem ben de İstanbul'a. O zaman orada olan olursa görüşürüz.

Herkese benden selam..

Sayın organizatör arkadaşlar beni saydınız mı ?
Bir de bu ilan forumun en tepesinde sürekli dursa daha iyi olur.

saydık.... mehmet senide bekleriz sen geldiğinde de güzel bir organizasyon yaparız merak etme.. actionsmile

Sayın organizatör arkadaşlar beni saydınız mı ?
Bir de bu ilan forumun en tepesinde sürekli dursa daha iyi olur.

ben geldiğimde de yapın bari y789

iyi eğlenceler herkese, eminim harikulade olacaktırsevincli

sevgiler..
actionsmile

evet arkadaşlar kimler geliyor elleri bir görelim.

Son durumda kesin katılacaklar
1-redflowers
2-zafer34
3-Mumin Okan
4-şahin
5-atakan bey
6-metin06
7-duru79
8-ntemmuz
9-Freegirl
10- sedefli
11- sedefli' nin annesi :)

Tatlım bu gideceğimiz yer tam senlik zaten sen müsait zamanını bildir ben seni toplantı olmasada götürürüm biliyorsun...sana kocaman fincan kahve alıcam k8908

sevgiler..
actionsmile

ağla2 kandıramazsınız artık bir fincan kahveyle 44a

pisimbat a söylicem sizi tırmalasın cat56

kandırmıyorum gerçekleri söylüyorum ..hem sen beni ne ile kandıracaksın bakalım anladın sen nedemek istediğimi değil mi? ağla2ağla2

sevgiler.. actionsmile

şamanım çatal karam bize bir telefonu çok görüp melike abla biz buluşma yapıcaz sende şamanda gelsenize demek lütfunda bulunmayan başta atakan sonra metin 06 mı o9 mu bilemem ve belgin hnm teesüüüffff ediyorumyu89ahanda ettim değil kırmızı halı feriştahını serseler gitmem blooksize PİSİMBATSIZ bir toplaşma blookküstüm okadar!!yu89
not:yahu tüm telefonların bedavası var bi aranmadık yahu şamancım tüh bee dunk56

shamanıc cim ben akrep burcuyum sende bilirsin ki bizim kinimiz intikam duygumuz pistir tırmalamak opkşamak gibi kalacak sanırsam yu89

ayrıca şaman biz senle altarnatif buluşma yapalım usulca ne dersin sen ben sevincli aman başkası olmasın khkh56

En azından 3-4 günde birde olsa forum takip ediliyor diye biliyordum.
Konu 4-5 gündür forumun en tepesinde yaziyor.
Demek ki forumu takip etmeyenler varmış..y789
Bende size sitem ediyorum asıl...
smileydance

şamanım çatal karam bize bir telefonu çok görüp melike abla biz buluşma yapıcaz sende şamanda gelsenize demek lütfunda bulunmayan başta atakan sonra metin 06 mı o9 mu bilemem ve belgin hnm teesüüüffff ediyorumyu89ahanda ettim değil kırmızı halı feriştahını serseler gitmem blooksize PİSİMBATSIZ bir toplaşma blookküstüm okadar!!yu89
not:yahu tüm telefonların bedavası var bi aranmadık yahu şamancım tüh bee dunk56

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri