HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
iyi akşamlar :)))))

bu ilahiyi benim profilime ekleyebilir misiniz lütfen ben yaptım ama olmadıağla2

partysmileysevinclismileydancedertygulensmileycilgin897:zpzp::zpzp:music45s456956kkhkh56vien1happy6blissyk8908uy897u859blissy
günaydııııınnn en enerjik arkadaşları topladım biraraya.hepimizin günü böyle olsun diye haydi bakalım hooop hop

Günaydııııııın herkeze.

süpersn Cymbella, arkadaşların enerjisini hssetmemek mümkün deil.music45

sevgiler.

partysmileysevinclismileydancedertygulensmileycilgin897:zpzp::zpzp:music45s456956kkhkh56vien1happy6blissyk8908uy897u859blissy
günaydııııınnn en enerjik arkadaşları topladım biraraya.hepimizin günü böyle olsun diye haydi bakalım hooop hop

cymbellacım ne güzel düşünmüşsün berden bire enerjiyle doldum
haaaaaaadiiiiiiiiiiiiii bakalım kim tutar bizi bu gün süper enerjiyle dolduk....
sevgi ve ışıkla..

Benden de kocaman bir günaydıııııııııııııınnnnn 956k

herkeseeee günaydınnn.akşam olsada yatsak ya :D

Günaydıııınnn girlhaha

Dur bakalım daha gün yeni başladı kim bilir ne kadar güzel geçicek akşam olması için acele etmeyelim ben ders çalışmayı planlıyorum girlhaha
bir mali müşavirlik bürosunda iyi geceçen bir gün asla olmaz:Dbende bir ayrılsam işten hemen derse başlayacağım.kpss konu anlatımları var, soru bankası aryıroum.hadi hayrlısı:)

arkadaşlar buyurun çay simit ve kaşar yemeye
ikramımdır... afiyet olsun..
%C3%87ay+ve+simit.JPG

Ay canım benim yaaa sevincli

Sen ne kadar düşünceli bir insansın 956k Aldım yedim valla girlhaha Ellerine sağlık

mmmmm simiiiiit. Yedim gitti. :) Sağol.
Çok enerjiğim bugün çoooooook :)
Ben enerjiyim, ben enerjiyim, ben enerjiyim :)
Herkese yolluyorum şimdi bu enerjiden :)

herkesee günaydınnn.kpss ye başvurdum.hayrlısıı... :)

Hayırlı olsunnnn. Benimki 31 inde başlıyor sanırım.Gönlüne göre olsun kpss puanın.

yeshappy, belgincim afiyet bal şeker olsun
şifa olsun inşallah...
sınava girecek bütün arkadaşların gönüllerine göre güzel bir sınav geçirmelerini diliyorum...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri