HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
eyw:) nasılsınız nasıl gidiyor? Hayatınızın değişimi ne aşamada: )

kimse cevap yazmadığına göre kendi adıma konuşayım:))
gün geçtikçe değişimin farkına varıyorum, farkına vardıkça mutlu oluyorum..
gün geçtikçe iyiyyee ve daha güzeleee..

ye Sennn???

Ben eski müdavimlerindenim buranın bu site benim hayatımı değiştirdiği kadar kimseninkini değiştirmemiştir ve değiştirmeyecektir: )

oldu çoktaaan: ) iyi ki de oldu. Rabbim nelere vesile kıldı bu siteyi bilemezsiniz. Ama Allah razı olsun Atakan abiden de emeği geçen herkesten de. Umarım senin de tüm arkadaşların da mucizelere inanmasına vesile olur tekrardan. Şimdilik çıkmam lazım görüşmek üzere. Allaha emanet olun.

kimse cevap yazmadığına göre kendi adıma konuşayım:))
gün geçtikçe değişimin farkına varıyorum, farkına vardıkça mutlu oluyorum..
gün geçtikçe iyiyyee ve daha güzeleee..

ye Sennn???

dahada güzele kim tutar seni

bitki_cayi.jpg

E HADİ PAPATYA ÇAYLARI BENDEN.. BİRAZ RAHATLATIR.. :)

tişekkür ederimb papatya çayınıda çok severim.k8908

bitkicayi.jpg

İYİ AKŞAMLAR HERKESE...... BEN KENDİME BİTKİ ÇAYI ALDIM İSTEYEN VARMIIIIIIIIII??

beeeen!y789 benden de bir sıcak çikolata gelsin ozaman
6a00cd9723c14e4cd50123ddd16bdc860d-500pi

bitkicayi.jpg

İYİ AKŞAMLAR HERKESE...... BEN KENDİME BİTKİ ÇAYI ALDIM İSTEYEN VARMIIIIIIIIII??
GEÇEN GÜN RAHATLAMAK İÇİN EVDEKİ BÜTÜN BİTKİLERİ HAŞLADIĞIM SUYUN İÇİNE ATTIM. ATILMAMASI GEREKEN BİTKİLERİ DE ATMIŞIM. SONRASI MALUMMMkhkh56 YAKŞALIK 1 AY BİTKİ ÇAYINA ARA VERDİMy789 1 AY SONRA SENLE BİRER BARDAK İÇERİZ TATLIM s456

yaşasınsevincliburda kar yoksmileydance

Herkese iyi geceler... sitedeki herkese ve ayrıca da dostlarıma buradan selam vermek istedim sizleri çok seviyorum iyi ki varsınız canlarım...

Sen de iyiki varsın kuzocanımkiss3 Eveet, bir günün daha acısıyla tatlısıyla sonuna geldik gönül dostları, en güzel günler sizin olsun, iyi geceler sapkal89girlhaha

kuzuum seni gördüm daha iyi oldum neşeyle doldum...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri