Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik

Ynt: Kilo Verme(Güven) Klasik Müzik

teşekkürler ama dosyalar raidshare.de yerine rapidshare.com a yüklense çok daha mutlu olurum ama her şey için teşekkür ederim yinede

herkese selam
Bende aranıza yeni katıldım, tamamen tesadüf şarkı ararken buraya ulastım. Kısmetliymişim diyorum ::) bjksmile

merhabalr ben bu kilo verme telkinlerini dinliyorum...ama sadece bu kilo verme telkinlerini dinlesem olurmu yani ego ve diğer telkini dinlemesem olurmu ne yapmam gerekiyo bisiklet bisiklet

Selam arkadaşlar

ego+ suçluluk+ topl. önünd.konuşma + sosyallik + kilo verme telkinleriinin hepsini birarada dinleyebilirmiyiz?

merhabalar nisan 3 haftayı geçti zanendersem sen telkinleri dinlemeye başlayalı dusun
kendine güvenide ekleyerek dinlemeye davam edebilirsin ..

sevgiler.. hismiley

Herkese Merhaba,,
yorumlari okudum da, genelde "sununla basla, bununla basla" vs. gibi seyler yaziyor..
Basla derken? Ne kadar süre dinlememiz gerekiyor bir telkini? Ve kac kere ?
Yani $öyle, hepsini pes pese winamp'a atip dinlesem olmaz mi?
Birde, ben genelde gece dinliyorum, dogal olarak uyuyorum dinlerken ;) Ve bitimde tekrarliyor sabaha kadar..Etkisi olur ama sanirim uyurken de?
Cok dagittim, toparliyorum
Hangi telkini kac kez ne kadar süre dinlemem gerek?
Ayni zamanda sigarayi da birakmaliyim, saglik sorunlari nedeniyle..Denedim ama pek beceremdim, asiri derecede agresif oluyorum. Yasim 30 fakat 18 yildir kullaniyorum..
Kilo vermenin yanisira sigarayi birakma teklinini de dinlesem etkisizlik olur mu?
Anlayan olduysa cevaplamasini rica ediyorum ;)
Tesekkürler..

Herkese Merhaba,,
yorumlari okudum da, genelde "sununla basla, bununla basla" vs. gibi seyler yaziyor..
Basla derken? Ne kadar süre dinlememiz gerekiyor bir telkini? Ve kac kere ?
Yani $öyle, hepsini pes pese winamp'a atip dinlesem olmaz mi?
Birde, ben genelde gece dinliyorum, dogal olarak uyuyorum dinlerken ;) Ve bitimde tekrarliyor sabaha kadar..Etkisi olur ama sanirim uyurken de?
Cok dagittim, toparliyorum
Hangi telkini kac kez ne kadar süre dinlemem gerek?
Ayni zamanda sigarayi da birakmaliyim, saglik sorunlari nedeniyle..Denedim ama pek beceremdim, asiri derecede agresif oluyorum. Yasim 30 fakat 18 yildir kullaniyorum..
Kilo vermenin yanisira sigarayi birakma teklinini de dinlesem etkisizlik olur mu?
Anlayan olduysa cevaplamasini rica ediyorum ;)
Tesekkürler..

"REHBER" Bölümü gözümden kacmis, gereksiz bir konu oldu..Bütün soralarima cevap buldum..
Verdigim rahatsizliktan dolayi özür dilerim (:

selam atakan bey, ben burdan baslayim bir hafta beklemek zorundayimya:( neyse. ben simdi bu zayiflama telkinden baslayim dinlemeye ve yarinda diyete basliyorum.
diyetimde iki elma gunluk 500gram sebze iki dilim ekmek ve 200gram yagsiz et. ve iki kasede corba. bu syadikalrimda yaklasik 600yuz calori. budefa kesinlikle kili vermek sitoryom.

atakan bey ben surekli yer durumdayim ama surekli yiyorum. ne oldu bana yine bilmiyorum. bu bana olmustu ve gecen sende vermistim 25kilo ama simdi hepsini geri aldim. eski kiloma ciktim. yemem durmuyor. simdilik ben bu telin yaninda ne dinleyeyim. bana ne oneirsdiniz?

merhabalar ben yeni üye oldum siteye müzikleri nerden indiriyoruz bana yardımcı olur musunuz

[FONT=&quot]merhabalar yanımıza hoşgeldiniz.. [/FONT]
[FONT=&quot]
bu konuda sizden sonra benim yazdığım bu mesaj son mesaj olacak..
konunun ilk mesajına gittiğinizde hayatimdegisti nin mesajı ile karşılaşacaksınız..
içerisinde ana ve alternatif olmak üzere iki adet link var bu linklere tıklayıp indirme işlemini gerçekleitirebilirsiniz..

aynı şekilde;
Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri bu linke tıkladığınızda
ego suçluluk
kendine güven
sosyal fobi
diye devam eden ana başlıkları göreceksiniz..
indirmek istediğiniz başlığa tıklayın;
örneğin ego
Ego(Güven)Güçlendirici - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

karşınıza versiyonlarla ilgili bir liste çıkcak
ego klasik
ego new age
ego doğa gibi

indirmek istediğiniz versiona tıklayın..
örneğin ego new age
http://www.hayatimdegisti.com/forum/egoguvenguclendirici/572-ego-guven-guclendirici-new-age.html

açılan sayfada ilk mesaja ki bu genelde hayatimdegisti adlı atakan bey in mesajıdır onu görünce içindeki linkleri kullanarak indirmelerinizi gerçekleştirin..
keyifli dinlemeler dilerim..

sevgiler..
[/FONT]

Yüklemek için dosyanın üzerine gelip sağa tıklayp hedefi farklı kaydet diyiniz.

http://www.dosyalar.hayatimdegisti.com/ertelemeyi birak ney hayatimdegisti.com.mp3

alternatif link :

RapidShare: Easy Filehosting

alternatif link 2:
Web Hosting - Dedicated Server

merhaba

yaa aslında karşılaşmadığım için daha önce saçma bi teoriymiş gibi geliyor inşallah ben yanılıyorumdur şimdilik 2-3 mp3 ile başlıyorum klasik müziği sevdiğim içinde zayıflama konusunda şanslıyım bakalım ne olacakk

bu arada unutmadan soyliyim dedim müzik mükemmelll süpper sabahtan akşama kadar bunu dinleyebilirim sıkılmadan peki bu ritmotrans ın yan etkisi varmı hani fala dozda ritmotrans vücuda zarar verirmi tamamen kaybolmayalım :))

Bende simdi indirdim hadi bakalım hayırlısı:) yalnız dinleyen arkadaslar yorum yazmamışlar mesaj tarihleri bayagı bir eski nerdse bu milllett?? huu:)

ben yeni katildim da simdi gercekten bu muzikleri dinleyerek zayiflayacak miyiz? Hadi bakalim

bugün telkini 9.5 saat aralıksız olarak dinledim ama şimdi kendimi çok yorgun hissediyorum artık yarın devam ederim

müzik bir harika :) ellerinize sağlık

YAAA ben anlamadım şimdi indirdiğim bu müziği dinleyerekmi kilo vericem yoksa dnlerken başka bişi yapılcakmı

kilo verme telkini nasıl kilo aldırıoki? .S

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri