profille ilgili yardım lütfen

belginbesir

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
4
Merhaba;

Ben profilime defalarca aynı müziği ekledim fakat yine duyulmuyor 4897

Saat dilimi ayarlamasını da yapamadımy789 Sizler hangi dilimi kullanıyosunuz arkadaşlar?dusun2

merhabalar..

forum saatini +2 yi seçersek türkiye saatini ayarlamış oluruz..

pek çok arkadaşımız saat kontrolünü sayfanın üstünen hoşgeldin mesajının yanında kontrol ediyor orada gösterilen saat son ziyaret saatimizdir..

kontrol için sayfanın en altına bakın...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:15 PM. super

profil müziğini de kontrol ederim... actionsmile

profiline ziyaretçi mesajı bırakmıştım.. müziğinin ne olduğunu bilirsem yardımcı olmaya çalışırım..

sevgiler..
actionsmile

Teşekkür ederim shamanic saatimi ayarladım. Müziğimde burada sevincli
[ame=http://www.metacafe.com/watch/1927750/dulce_pontes_can_ao_do_mar/]DULCE PONTES - CANÇAO DO MAR - Video[/ame] Çok seviyorum bu müziği Dulce Pontes Cancao de mar

sen şimdi bana bunu mp3 dosyası olarak ver canım.. ona göre düzenlemelerini yapayım.. super

Teşekkür ederim. Daha fazla meşgul etmiyim ben. Mp3 olarak eklentiye izin verilmiyor ya da ben beceremedimy789 Vazgeçtimsadanim

ben de var mış belginbesircim.. 5 dk. sonra profilini kontrol et bakalım sevincli

Yuppiii sevincli Teşekkürlerblissyshamaniccimm!!! Aynı şarkı değil ama bu da çok güzelllllmusic45

sevincli o benim seçimimdi senin için..

ilk denemede ben de yükleyince ses çıkmadı ama şu an senin istediğin benim de beğendiğim parça müziğinde.. super

yalnız şarkının başlangıcında 30-40 sn lik bölümde ses çok az olduğu için seni yanıltmasın..

keyifli dinlemeler dilerim..

sevgiler.. actionsmile

956kSüpersinblissy

Bu arada ben yarın kiminle kahve içicem bil bakalımpartysmiley

sevincli ben biliyorum adaşın olabilir mi acaba

Evet evetttsevincli Bu da çekim gücü olabilir mi acaba? Bugün seni tanımayı istediğimi söyledim ya, gerçekten çok içten söylemiştim. Ve birden redflowers'la ilgili ne gelişmeler oldu956k Hayret doğrusu

y789 Adaşım çok sürpriz oldu benim içinde. Yarın kahvelerimizi höpürdetirken deniz sefası yaparız.956k

Ben istedim bir göz Allah verdi iki göz misali. Hep söylerdim Bandırma' dan da biri olsa diye. Ama adaş olacağımızı hiç tahmin etmemiştim. sevincli

Yarın bekletme sakın beni sevincli

Evet bugün shamanic'e bahsetmiştim seni tanımayı çok isterdim diye. Birden neler oldu yaapartysmiley Senin kulaklarınıda bol bol çınlatıcaz shamanic sözsevincli

iyigeceler shamanic, wave yardım da yardım gerek.avatar bir türlü olmuyor. 80x80 de buldum.>:( ama nafile.ayrıca sosyallik arttırıcıyı bir deneyeyim dedim olmadı. çıkan siteyi mi şaşkın kullanamıyorum nedir? bana bir ışık tutan mı? teşekkürler.ağla2

şevacım profilinde hangi resmi kullanmak istiyorsan bana linkini ver.. ona göre düzenlemelerini yapayım.. actionsmile

y789 Adaşım çok sürpriz oldu benim içinde. Yarın kahvelerimizi höpürdetirken deniz sefası yaparız.956k

Ben istedim bir göz Allah verdi iki göz misali. Hep söylerdim Bandırma' dan da biri olsa diye. Ama adaş olacağımızı hiç tahmin etmemiştim. sevincli

Yarın bekletme sakın beni sevincli
kizgin1 bu ne ya içim gitti valla ekibe ,kahveye, deniz kıyısına of vallaaa...
haset giderici telkin de varı mı?
yu89

Valla bizde şaşırdık ama süper oldu bu hepinizi kaynatıcaz yarın kahvesmiley içerken he he. Sizi de bekleriz efendim mutlu oluruz partysmiley

Şeva' cım atla gel yarın Bandırma' ya. Ayol ben buluşma uğruna az mı yol kat ettim. Dağları tepeleri aştım kar kış demeden.

Bandırma' da buluşma ilan ediyorum. Organizatör benim hepiniz geliceksiniz, gelmek zorundasınız ( destek verin ya ) y789

partysmiley Evet bende davet ediyorum. Hem kahveler de bizden di mi adaşımsevincli

şevacım profilinde hangi resmi kullanmak istiyorsan bana linkini ver.. ona göre düzenlemelerini yapayım.. actionsmile
çoook teşekkür ederim. utanarak soruyorum link nasıl vereyim ne edeyim bir melek resmi buldum onu da bu mesaja kesip kopyalayamıyorum galiba seni zor da bırakıyorum.sad456terli345

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri