![]() |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE en onemli soru ben şimdi ne yapacagım? |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Alıntı:
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE bulaşıklar beni bekliyor ::)::) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE zengin olucam:)) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE mucize var mıdır gerçekten? |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE vakit geçirecek bir şey bulmalıyım... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE offffffff yorgun hissediyorum...... |
hıcbışeye aldırmamak..bu psıkılocık olarak...fızıksle olaraksa tatıl yapmak:))) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Atakan Ağabey nerdesin?Ulaşamıyorum sana... :) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Akrabanın düğününe 2 gün kaldı ve benim daha vermem gereken 1 kilo varsevincli |
|
|
Alıntı:
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Açken sinirli oluyorum, 1 kilo vericem diye bugün kahvaltıda yapmadım öğle yemeğide yemedim akşam yemeğide yemiycektim dayanamadım yedim şimdi. Açken sinirli oluyorum, sinirli oluyorum işte. Sinirimi manitadan çıkardım, çocuk birşey söyledi üstelik çok önemsiz ve basit birşey ve ben o şeye sinirlenip ona trip attım, msnyi kapadım çıktım. Çocuk yaptığım rejimden ve sinirli halimden nasibini aldı. Hayır yani o masum insanın günahı ne? Ona nasıl kötü davranırım? Böyle aptallıklar yapıyorum işte umarım affeder beni. Bundan sonra elbiseye sığmak için rejim yapmıycam, elbiseye de olmazsam gitmiyorum kardeşim düğüne, sanki ben gitmezsem bensiz evlenmeyecek mi? Gitmiyorum işte. Bi cumartesi pazarım var onu da düğüne harcayamam. İçimdekileri döktüm rahatladım, beni dinlediğiniz için teşekkür ederim.actionsmile |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE haksızlık yapanlardan nefret edıyorumm....nefret ısteee hoca sınavımı yanlıs okumuşş yanlışşş ..itirazz ettımmm bakmadıı bıle dılekce yazzzzz dıooo ...sınav sorularını sordu test yaptı ayakustu dogru cvlar verınceeeee bute gelırsınnn bı hata olmusss dıoooooooooooooooooooooooooooo.................... .........................................kötulerde n nefret edıyorummmmmmmmmm nefrettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttt ..neden yaa nedenn |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE çok canm sıkılıyooor bad45 |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Ani olaylarda kilitlenip kalmaktan nefret ediyorumm... Karşıdakine söyleyecek bi söz aklıma gelmemesinden nefret ediyorumm.. Çaresiz kalmaktan nefret ediyorumm.. Ve buna bi çare bulamamaktan nefret ediyorumm.. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE bulut geçti göz yaşları kaldı çimende gül rengi şarap içilmez mi böyle günde? seher yeli eser, yırtar eteğini gülün güle baktıkça çırpınır yüreği bülbülün bu yıldızlı gökler ne zaman başladı dönmeye? kimse bilmez kimse bilmez....... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE hayat sen ne güzelsin. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE duş almam lazım ama çoook uykum var üşeniyorum ve bu huyumdan nefret ediyorum :( |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Kendımle barışmak ıstıyorum artık.... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE yarın cuma yoğun bir gün.............. ama iyi tarafıda var hafta sonu hehehehe |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE kendimi sevmeyi seçiyorum yeniden kendimle iç içe olmalıyım |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE hepinize iyi geceler dostlarım... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Çok seviyorum bu telkinleri!!! :) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE ne kadan da hödük oldun sen ya rt67 o mesaja öle mi cevap verilir >:( |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE bı iyileşsem:)) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE dileklerim bana gelmek için yolda çook mutluyummmmm :) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Eski sevgilimden nefret ediyorum. Beni sevdiğini söylemesinden nefret ediyorum. Aşktan nefret ediyorum ! .. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE bazı şeyler değişir... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE işteyim ama çok uykummmm varrrrrrrrrrrrr:( |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE ne zaman bitecek bu sorunlar.. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE bu siteyi kuranın emeği geçenin ellerine sağlık..İçimden geldi...::) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE t678 Alıntı:
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Kendime güveniyorum,hayatı seviyorum,bütün güzel seyler beni buluyo,umutluyum süperim ben ya |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Uzuyoruuuuuummmmmmmmm :D ohhhh çatlayın patlayın :P sevinclisevinclisevinclisevinclisevinclisevinclise vinclisevinclisevinclisevinclisevincli kısa kalcan uzamazsın bu yaştan sonra diyenlere ohh olsun işte uzucam size inaaaaaatttttt :zpzp::zpzp::zpzp::zpzp: k8908k8908k8908k8908k8908k8908k8908k8908 |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE herşeyin çok güzel olacağını biliyorum...y789 |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE kafam rahat. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE herkesin bir hikayesi var, herkesi çok seviyorum yaşasın ::) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE bende artık herşeyi affetmeyi ve sevmeyi seçiyorum insanları |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:38 PM. |